En DARPA-Finansiert Implanterbar Biochip For Å Oppdage COVID-19 Kan Treffe Markeder Innen 2021

HAFHAF29. September 2020

En eksperimentell ny utviklet sammen med den hevder å være i stand til å endre menneskelig DNA og kunne bli distribuert allerede neste år gjennom en DARPA-finansiert , injiserbar biochip.

av Raul Diego

Den viktigste vitenskapelige oppdagelsen siden tyngdekraften har skjult seg tydelig i nesten et tiår, og dens destruktive potensiale for menneskeheten er så enormt at den største krigsmaskinen på planeten umiddelbart satte inn sine enorme ressurser for å eie og kontrollere den, og finansierte sin forskning og utvikling gjennom byråer som National Institutes of Health (NIH), Defense Advanced Research Projects Agency () og HHS ‘BARDA.

En Darpa-finansiert implanterbar biochip for å oppdage Covid 19 kan treffe markeder innen 2021

Det revolusjonerende gjennombruddet kom til en kanadisk forsker ved navn Derek Rossi i 2010 utelukkende ved et uhell.

Den nå pensjonerte Harvard-professoren hevdet i et intervju med National Post at han fant en måte å “omprogrammere” molekylene som bærer de genetiske instruksjonene for celleutvikling i menneskekroppen, for ikke å nevne alle biologiske livsformer.

Disse molekylene kalles ‘messenger ribonukleinsyre' eller mRNA, og den nyvunne evnen til å omskrive disse instruksjonene for å produsere noen form for celle i en biologisk organisme har radikalt endret løpet av vestlig medisin og vitenskap, selv om ingen har lagt merke til det ennå.

Som Rossi selv uttrykker det:

“Den virkelige viktige oppdagelsen her var at du nå kunne bruke mRNA, og hvis du fikk det inn i cellene, så kunne du få mRNA til å uttrykke noe protein i cellene, og dette var den store tingen.”

Det var så stort at innen 2014 kunne Rossi trekke seg etter at selskapet han var med å grunnlegge med Flagship Pioneering private equity-firma for å utnytte sin innovasjon, – Moderna Inc. , tiltrukket nesten en halv milliard dollar i føderale prisbeløp for å begynne å utvikle . bruker teknologien.

Rossi er ikke lenger tilknyttet Moderna utover aksjebeholdningen, og bare “ser etter hva som skjer videre”, og hvis han er noe som den dotende “hockey-pappaen” han blir portrettert for å være, må han bli forferdet.

Fjernkontrollbiologi

Allerede i 2006 undersøkte DARPA allerede hvordan man identifiserte virale, øvre luftveispatogener gjennom programmet Predicting Health and Disease (PHD), som førte til opprettelsen av byråets Biological Technologies Office (BTO), som rapportert av Whitney Webb i en Mai- artikkel for The Last American Vagabond.

I 2014 lanserte DARPAs BTO sitt “In Vivo Nanoplatforms” (IVN) -program, som forsker på implanterbare nanoteknologier, noe som fører til utvikling av hydrogel.

Hydrogel er en nanoteknologi hvis oppfinner tidlig skrøt av at “Hvis [det] panner ut, med godkjenning fra FDA, kan forbrukerne få sensorene implantert i kjernen for å måle nivået av glukose, oksygen og laktat.”

Dette kontaktlinselignende materialet krever at en spesiell injektor skal innføres under huden der den kan overføre lysbaserte digitale signaler gjennom et trådløst nettverk som 5G .En krone bortsett fra en 3D-trykt hydrogelmodell av en lunge som etterligner luftsekk i Rice Universitys Houston Brc Lab.

En krone til side en 3D-trykt hydrogelmodell av en lunge-etterlignende luftsekk i Rice Universitys Houston BRC-laboratorium. Melissa Phillip | Houston Chronicle via AP

Når de er godt implantert i kroppen, er menneskelige celler prisgitt ethvert mRNA-program som leveres via dette substratet, noe som frigjør et mareritt av muligheter.

Det er kanskje det første sanne trinnet mot fullstendig transhumanisme; en “filosofi” som er i mote for mange mektige og innflytelsesrike mennesker, som Googles Ray Kurzweil og Eric Schmidt, og hvis talsmenn ser sammensmeltingen av og biologi som en uunngåelig konsekvens av menneskelig fremgang.

Det private selskapet som ble opprettet for å markedsføre denne teknologien, som gjør det mulig å kontrollere biologiske prosesser eksternt og åpner døren til den potensielle manipulasjonen av våre biologiske responser, og til slutt hele vår eksistens, kalles Profusa Inc og dens virksomhet er finansiert med millioner fra NIH og DARPA .

I mars ble selskapet stille satt inn i den overfylte -basaren i mars 2020, da den kunngjorde en injiserbar biochip for påvisning av virale luftveissykdommer, inkludert COVID-19.

Et Heleid Datterselskap

I juli ble en foreløpig rapport finansiert av Faucis NIAID og NIH om en mRNA-vaksine mot SARS-CoV-2 publisert i The New England Journal of Medicine, og konkluderte med at mRNA-1273 vaksine. levert av Moderna for studien, “induserte anti-SARS-CoV-2 immunresponser hos alle deltakere, og ingen prøvebegrensende sikkerhetsproblemer ble identifisert,” og støttet “videre utvikling av denne vaksinen.”

En måned tidligere hadde NIH hevdet en felles eierandel i Modernas mRNA COVID-19-vaksine, med henvisning til en kontrakt som ble undertegnet i desember 2019, hvor det ble bestemt at “mRNA-koronavirus-vaksine-kandidatene [er] utviklet og felleseid” av begge parter.

Moderna bestrider den føderale regjeringens holdning og sier at selskapet “har et bredt eid og lisensiert IP-eiendom” og er “ikke klar over noen IP som vil forhindre oss i å kommersialisere våre produktkandidater, inkludert mRNA-1273.”En plakat som søker frivillige til å delta i en COVID-19-vaksinestudie av NIH og Moderna Inc., 27. juli 2020, i Binghamton, NY Hans Pennink |  AP

En plakat som søker frivillige til å delta i en COVID-19-vaksinestudie av NIH og Moderna Inc., 27. juli 2020, i Binghamton, NY Hans Pennink | AP

Det eneste hinderet er et leveringssystem, som selv om Moderna hevder å utvikle seg separat, sannsynligvis ikke vil få FDA-godkjenning før den føderale regjeringens egen DARPA-utviklede hydrogel-teknologi, sammen med Profusas DARPA-finansierte lyssensorteknologi, som forventes å motta fast track autorisasjon fra Food and Drug Administration innen tidlig 2021 og, mer enn sannsynlig, brukt til å distribuere en koronavirus vaksine med kapasitet til å bokstavelig talt endre DNA.

I tillegg undersøker Institutt for helse og menneskelige tjenester (HHS) for tiden Modernas patentsendinger og hevder at de ikke har avslørt “føderal regjeringsstøtte” i sine COVID-patentsøknader for vaksinekandidater, som loven krever.

Det tekniske kan føre til at den føderale regjeringen eier 100 prosent eierandel i mRNA-1273.Soros-Støttede Organisasjoner Gir Opp For Å Kaste USA I Anarki Hvis Trump GjenvelgesForrige InnleggFolkens Fiender: MSM-Overskrifter Er Hovedsakelig Falske Historier Grunnlagt På Direkte LøgnerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Australsk politi kan kidnappe folk av medisinske grunner og fjerne alt 'inkludert undertøy' for å administrere vaksiner med kraft

BIG PHARMAKORONAVIRUSPOLITISTATVAKSINER

Australsk Politi Kan Kidnappe Folk Av Medisinske Grunner Og Fjerne Alt ‘Inkludert Undertøy' For Å Administrere Vaksiner Med Makt

HAFHAF30. September 2020

Amazon lanserer ny kontaktløs biometrisk palmeleseteknologi som skanner høyre hånd for å tillate deg å kjøpe og selge i butikker

STYREIMPLANTAT MED MIKROCHIPNYHETER

Amazon Lanserer Ny Kontaktløs Biometrisk Palmeleseteknologi Som Skanner Din Høyre Hånd For Å Tillate Deg Å Kjøpe Og Selge I Butikker

HAFHAF30. September 2020

Guvernør Ron Desantis åpner Florida på grunn av nye CD-tall som viser svært lave dødelige priser

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Guvernør Åpner Florida På Grunn Av Nye CDC-Tall Som Viser Svært Lave COVID-Dødsfall

HAFHAF29. September 2020

Koronavirus

KORONAVIRUSNWO

COVID-19: Utløser For En Ny Sosial Orden

HAFHAF29. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.