Andre AstraZeneca-Prøvedeltaker Utvikler Sjelden Nevrologisk Tilstand Etter COVID-19-Vaksinasjon

HAF24. September 2020

Det har blitt gjort oppmerksom på at en andre deltaker i AstraZenecas Wuhan coronavirus () vaksineforsøk har kommet ned med en alvorlig nevrologisk tilstand som selskapet hevder ikke er relatert til at den frivillige blir vaksinert.

Akkurat som den første deltakeren, som vi rapporterte utviklet alvorlig ryggbetennelse , manifesterte denne andre også nøyaktig den samme sykdommen, som AstraZeneca hevder er “sjelden” og ikke har noen tilknytning til sine kliniske studier.

Astrazeneca vaksiner

Etter å ha møtt en spenning av kritikk for at den ikke avslørte detaljene i pågående menneskelige studier, ga AstraZeneca motvillig ut data som antydet at tverrgående myelitt er et potensielt negativt resultat av å bli vaksinert for Wuhan coronavirus (COVID-19) .

Selskapets studier, som gjennomføres i forbindelse med University of Oxford , ble raskt gjenopptatt etter at det første offeret ble ansett å ha hatt et udiagnostisert tilfelle av multippel sklerose. Nå må AstraZeneca komme med en annen unnskyldning for dette andre offeret.

I følge selskapet, som allerede har administrert sin eksperimentelle Wuhan coronavirus (COVID-19)  til rundt 18 000 humane marsvin over hele verden, er dette siste tilfellet av tverrgående myelitt “usannsynlig å være assosiert med vaksinen, eller det var utilstrekkelig bevis for å si med at sykdommene var eller ikke var relatert til vaksinen. ”

Siden vaksinekorporasjoner allerede har fått full juridisk immunitet under president Trumps “Operation Warp Speed” -program, trenger AstraZeneca ikke å bekymre seg, ettersom dette bare er nok en midlertidig veisperring for den eventuelle kommersielle godkjenningen av dette adenovirusbaserte jabben.

Vanlige Medier Insisterer På At Vaksinskader Er Bevis På At “Vitenskapen Fungerer”

I motsetning til Russlands Sputnik V-vaksine mot Wuhan coronavirus (COVID-19), som bruker humant adenovirus som en vektor, bruker AstraZenecas jab en utestet ape-adenovirusformel som angivelig deler et gen med Wuhan coronavirus (COVID-19).

Det er denne uprøvde komponenten som kan være synderen i denne utviklingen av nevrologisk skade som følge av vaksinen. I mellomtiden sies det at Russlands Sputnik V er 100 prosent effektiv, og genererer antistoffer hos alle de 76 deltakerne i forsøk på tidlig stadium, ifølge russiske medier.

Morsomt er det vanlige mediauttaket Barron's insisterende på at disse to identiske vaksineskadene tjener som bevis på at “vitenskapen fungerer.”

Fordi AstraZenecas rettssak nå er på vent, insisterer Barrons forfatter Norman Baylor på at den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) åpenbart gjør jobben sin.

Videre insisterer han på at det fungerer som et bevis på at sikkerhet blir tatt på alvor når det gjelder den endelige frigjøringen av denne “warp speed” -vaksinen.

“Vi bør ikke bli helt overrasket når en uforklarlig bivirkning blir observert i en klinisk studie,” skriver Baylor.

“Et klinisk hold er en ordre gitt av FDA til sponsoren om å utsette en foreslått klinisk undersøkelse eller å suspendere en fortsatt undersøkelse.”

Med andre ord, dette er bare et annet hikke som ikke er noe for folk å bekymre seg for. FDA vet hva som er best, det samme gjør Anthony Fauci, og amerikanere kan stole på at de på de høyeste myndighetsnivåene ser etter deres beste.

Når det gjelder å få slutt på plandemien, sier imidlertid Dale Fisher, professor i smittsomme sykdommer ved National University of Singapore , at Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksiner ikke vil fungere .

I stedet for å bringe en “eventyr” som slutter på plandemien, sier Fisher at bare vil “hjelpe”, og at det ikke vil være mulig å gå tilbake til hvordan ting var før plandemien i veldig, veldig, veldig lang tid.

“Pharma-industrien begraver normalt resultater som dette, og finner alltid en grunn til å bagatellisere eventuelle dårlige bivirkninger,” skrev en RT-kommentator.

“All oppmerksomheten som er rettet mot disse forsøkene vil avsløre de iboende farene ved mange vaksiner.”

Kilde: NaturalNews.comHvordan Beskytte Barna Dine Mot IndoktrineringForrige InnleggRapport: Bill Clinton Hadde ‘Intimate Dinner' Med Påstått Barnesex-Menneskehandel Ghislaine Maxwell I 2014Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Belgias leger og helsepersonell krever et stopp for pandemisk propaganda

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPROPAGANDA

Belgia: Leger Og Helsepersonell Krever Stans For Pandemisk Propaganda

HAF23. September 2020

Cdc Vs Who

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

CDC: Vi Ble Presset Av WHO Til Å Lyve Om Den ‘Luftbårne' Risikoen

HAF22. September 2020

Utbrudd av Coronavirusinfeksjon i Kina, pandemi av Covid 19

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Kongresrapport: Kina Kunne Lett Forhindret Pandemi Og Hvem Som Var Medskyldig I Skjulet

HAF22. September 2020

CD-direktør

KORONAVIRUSVAKSINER

CDC-Direktør: Covid Vaccine? Ha! Bruk Din ‘Livreddende' Maske!

HAF19. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.