Rockefeller-Stiftelsens Operasjon Lockstep: ‘Under Dekke Av En Pandemi, Vil Vi Skape En Fengselsstat’

HAF21. September 2020

Under dekke av en pandemi, vil vi opprette en fengselsstat”

Rett fra hestens munn. Og ser det ikke akkurat nå ut som en politistat?

Inntil nylig fikk du ikke lov til å besøke tante Edna over hele landet, og folk i NZ har mottatt besøk fra politiet uten særlig grunn.

David Rockefeller Operation Lockstep

I andre land blir de arrestert ( Australia ) for fredelig protest (Canada) .

Folk er nå pålagt å legge igjen sine personlige kontaktopplysninger hvis de handler hvor som helst og lar dem være åpne for videre besøk av politiet (hvis du tilfeldigvis har vært i kontakt med en smittet person selv når ingen av dere visste det) og politiet har nå lov til å gå inn i lokaler uten ransakingsordre.

Alt selvfølgelig i navnet på din og skjer andre steder mens vi snakker. Og basert på en krise som har en dødsrate på 0,2% , ikke verre enn sesonginfluensa .

Alt dette endret seg i NZ da drakoniske lover ble vedtatt med nary en protest fra noen unntatt en eneste MP. Alle roser til Simon O'Connor for det.

Takk til New Manhatten Project YT-kanalen for videoen nedenfor som forklarer kortfattet -planen om å innføre krigsrett og en politistat.

Du finner koblingen til pdf-filen til selve dokumentet her (lockstep-operasjonen begynner på side 18).

Som jeg har sagt, har disse menneskene ikke lagt skjul på planene sine. De er der rett og slett hvis du vil se.

Dessverre foretrekker folk flest å fortsette å lytte til vanlige medier i eventyrland og ignorere det som virkelig skjer rett under nesen. Gjett hvem som eier det vanlige eventyrlandet ?

Krigsrettens scenario er beskrevet på en futuristisk måte i dette dokumentet fra Rockefeller Foundation, som et scenario som allerede har skjedd:

“En viktig – og ny – komponent i vårt strategiverktøy er scenarioplanlegging, en prosess for å lage fortellinger om fremtiden basert på faktorer som sannsynligvis vil påvirke et bestemt sett med utfordringer og muligheter”. (dokument intro)

Fra stiftelsens formålserklæring:

“Rockefeller Foundation støtter arbeid som utvider muligheten og styrker motstandsdyktigheten mot sosiale, økonomiske, helse- og miljøutfordringer – og bekrefter sitt banebrytende filantropiske oppdrag, siden 1913, å” fremme menneskets velvære “.

Nå interessant, 1913 er året de vedtok Federal Reserve Act og fulgte Federal Reserve, som er deres private selskap og ikke et statlig banksystem … deres uttalelse vil være bedre formulert “fremme velferden til oss bankfolkene”:

I 1913 presset en senator, Nelson Aldrich, morfar til Rockefellers, Federal Reserve Act gjennom kongressen like før jul da mye av kongressen var på ferie (referanse 3, 4, 5).

Da han ble valgt, besto Wilson FED. Senere svarte Wilson beklagelig (med henvisning til FED): ” Jeg har uforvarende ødelagt landet mitt “.

Merk også at JFK handlet for å fjerne monopolet på bank- og renteprofitering i 1963, samme året han ble myrdet .

Se videoen nedenfor:https://www.youtube.com/embed/OI9K-pq0zhk?feature=oembed

“DET ER MULIG Å DISIPLINERE OG KONTROLLERE NOE I EN GANG, MEN IKKE HELE VERDEN HELE TIDEN.” – GK Bhat, TARU Leading Edge, India s20

“Innbyggere ga villig opp noe av sin suverenitet – og deres privatliv – til mer paternalistiske stater i bytte mot større sikkerhet og stabilitet” (P18)

Kilde og referanse: Envirowatchrangitikei.wordpress.com ; Nommeraadio.ee (lockstep-operasjonen begynner på side 18)Google Earth Image Viser Massivt Fremmed Ansikt I AntarktisForrige InnleggFederal Reserve Er Et PRIVAT EIET SelskapNeste Innlegg

Relaterte Artikler

En kanadisk organisasjon planlegger å beleire hvite hus i 50 dager og okkupere det

NYHETERNWO

En Kanadisk Organisasjon Planlegger Å Beleire Det Hvite Hus Og Etablere En Ny Verdensorden

HAF17. September 2020

Australia Police State Masks

NWOPOLITISTAT

Australia Er En Fullskala Pilottest For Den Nye Verdensordenen

HAF14. September 2020

Stor tilbakestill ny verdensorden

STOR TILBAKESTILLINGNYHETERNWO

En Oversikt Over ‘The Great Reset' Og Den Nye Verdensøkonomiske Ordenen

HAF30. August 2020

Covid Mask Fengsel

NWO

De Totalitære Fremtidige Globalistene Ønsker For Hele Verden Blir Avslørt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.