Den Høyeste Illuminati-Avhopperen I Historien: ‘Rothschilds Rule The World With Druid Witches’

HAF21. September 2020

Et “Grand Druid Council” på 13 “Witches” kontrollerer Illuminati, og møtes åtte ganger årlig på “Witches ‘Sabbaths” (inkl. Halloween) når millioner av okkulte utøvere deltar i orgier, som noen ganger involverer menneskelige ofre .

Min kilde er John Todd (Collins), den høyeste Illuminati-avhopperen i historien, en hekseprest, et medlem av Council of Thirteen , og en del av Collins Illuminati-blodlinjen som førte hekseri til USA i det 17. århundre. [Foredragene hans dateres tiår tilbake, men dagens aktuelle begivenheter utspiller seg akkurat slik John sa at de vil].

Han kaster Illuminati som en enorm, høyt organisert og kraftig okkult konspirasjon som holder menneskeheten i en satanisk vice.

Illuminati er “tusenvis av forskjellige konspirasjoner som opererer parallelt,” sier han. For eksempel speiler hekseløftene og innvielsesritualene tett frimureriet .John Todd Collins - Illuminati Insider Defector Satanism And Witchcraft

Illuminati-avhopperen John Todd (Collins) avslørte den sataniske agendaen

I 1972, da Todd ble “frelst” [konvertert til kristendom] og avslørte Illuminati.

Før det styrte han en 13-staters amerikansk region bestående av 5000 kovner, dvs. totalt 65 000 prester og prestinner. Det er bare ministrene, ikke menigheten.

Utrolig nok snublet jeg over Todd bare i forrige uke. Denne forkjemper for menneskeheten ville være ukjent i dag hvis det ikke var for et nettsted vedlikeholdt av “James”, en amerikaner som bor i Japan, og en annen som tilhører den utvilsomme WesPenre .

Skeptikere sier at hvis Illuminati var ekte, ville det være avhoppere. Det ER mange avhoppere ; hele klinikker som håndterer ofre for CIA-tankekontroll og satanisk rituelt misbruk er fulle av dem.

Men de vokale blir satt bort. I 1987 ble Todd innrammet “for voldtekt” og dømt til 30 år. I følge Fritz Springmeier, da Todd ble løslatt i 1994, ble han “hentet av et helikopter” og myrdet. (“ Bloodlines of the Illuminati ” s.93)

Men James ‘nettside har en oversikt over at Todd ble løslatt fra fengsel i South Carolina i april 2004 og deretter ble fengslet på nytt i “Behaviour Disorder Treatment Unit” i South Carolina Dept. of Mental Health . Anrop til direktøren Chad Lominick ble ikke returnert.

(Kan noen finne ut om Todd er der og fortsatt lever? Vi skylder ham det i det minste.)

Todd har gitt mange sjokkerende avsløringer, som Fritz Springmeier bekrefter bare kunne komme fra en mann som faktisk var medlem av Council of Thirteen. Fritz Springmeier sier at de 13 Illuminati-familiene består av “generasjons satanister.”

Illuminati bruker jøder

Tale i 1978 sa Todd at Illuminati bruker jødene som front .

“Illuminati vet at menneskene kommer til å finne ut om dem … det beste de kan gjøre er å rette oppmerksomheten mot noe annet og si at det er det. Så de har reflektert oppmerksomheten på sionismen …

“Det eneste problemet er at de fleste i Illuminati ikke er jøder. Grunnleggerne var jøder etter fødselen, men ikke etter religion. Men de fleste av lederne, bortsett fra Rothschilds, er gælisk: skotsk eller fransk gælisk. Det har ingenting med jøder å gjøre.

“Familien min og de fleste som tjener på Grand Druid, deres slektstrær, går tilbake til de hedenske templene i Roma & Hellas og England, til det opprinnelige prestedømmet. Noen går tilbake så langt som Egypt og Babylon. Det har ingenting med jødene å gjøre. ”

[David Livingstone skriver: “Elizabeth Hirschmann og Donald Yates i deres studie,” When Scotland was Jewish “, dokumenterer den jødiske opprinnelsen til mange av Skottlands ledende familier, og begynner med Sinclairs og Stuarts, men også familiene til Forbes, Bruce, Campbell , Gordon, Caldwell, Fraser, Leslie, Christie, Kennedy , ad Cowan (Cohen).]

Todd gjør det klart at Rothschilds, en familie av sabbatsjødiske kabalister  [aka sabbatsfrankisme ], er helt i toppen av Illuminati-hierarkiet :

“Rothschilds leder Illuminati, og i hvert land har de en familie … som leder av Illuminati. I USA har vi Rockefellers. David Rockefeller er både leder for Council of Foreign Relations og Trilateral [Commission ] som er navnet på Illuminati i USA. ”

“På toppen av hver pyramide vil du se en toppstein med et øye i. Legesteinen er Rothschild-familien eller tribunalet som styrer Illuminati; de var skaperne av det. Øyet er Lucifer, deres gud og deres stemme . De tre første toppblokkene er på hver pyramide. Den øverste blokken er det jeg ble initiert til, rådet av 13 kalte Grand Druid Council .

“De tar bare ordre fra Rothschilds og ingen andre. De er deres private prestedømme. Rådet på 33 er direkte under dem, det er de 33 høyeste murere i verden. Rådet på 500, noen av de rikeste menneskene og konglomeratene i verden – [inkludert Bilderbergs og familiene som Duponts og Kennedys.]

“The Golden Dawn er hekseriorganisasjonen , den fjerde blokken der oppe, og det er Rothschilds private pakt. De velger hvert medlem personlig. ”

Han sier at CS Lewis og JRR Tolkein begge var medlemmer av Golden Dawn. Grand Druid Isaac Bonewitz og ACLU startet en organisasjon for å saksøke kristne som ærekrenker det okkulte . Todd inkluderer Sc # entology og The National Council of Churches i Illuminati-strukturen.

Hvis du vil lære hva Illuminati prøver å oppnå, må du lese denne artikkelen .

TODD'S DEFEKSJON

Todd sporer sin avhopp til et møte som fant sted rundt Labor Day 1972. De hadde mottatt åtte brev med diplomatisk pose fra London.

“Dr. [Raymond] Buckland kuttet forseglingen på den og tok ut seks bokstaver som ble forseglet med denne Illuminati-toppen. De fire første var bare forretninger, penger som vi skulle betale her og der og så videre.

“Grand Druid Council er faktisk ikke annet enn glorierte bankfolk. De skriver sjekker til millioner av dollar til mennesker i politiske og religiøse felt hver måned. Men de to siste bokstavene førte til at jeg ønsket å komme meg ut.

«Selv om jeg var med på å opprette en verdensregjering, snikret jeg alltid med at [dette] noen gang kom til å skje, at vi var seriøse, at det var litt av et lite spill vi spilte.

«Så lenge Rothschilds hadde alle pengene til å bruke på planene våre, gikk vi videre og brukte pengene. Så jeg tok det aldri seriøst før vi åpnet de to siste bokstavene.

“Nå, i første bokstav som vi åpnet av de to siste, var det et diagram, og i det diagrammet ble det listet opp en åtteårsplan for verdensovertakelse som slutter i desember måned 1980. …

“Deretter inneholdt det siste brevet vi åpnet – nå må jeg sitere det, og så må jeg forklare det, siden hekser sier engelsk, men de sier ord som kanskje ikke betyr noe for deg – det sa:

“Vi har funnet en mann som vi tror er sønn av Lucifer. Vi tror at han gjennom hans gjerninger og vår kan bli hersker over denne verden, stoppe alle kriger og til slutt bringe fred til denne krigsherjede verden. ”

Nå betydde det bokstavelig talt at vi hadde funnet en person så fantastisk drevet at han kunne overbevise folk om at han var deres eneste frelse. Nå som bokstavelig talt betydde i kristne termer, var han demonbesatt som ingen noen gang hadde sett! “

[Som du vil lese de følgende avsnittene, vær oppmerksom på at John Todd Collins eksponerte dem på 1970-tallet]:

Todd sa at overtakelsesplanen innebar økonomisk sammenbrudd der selv Illuminati-selskaper gikk i stykker. De har midlene til å overleve en slik katastrofe. 

Han sier Phillip de Rothschild ga planen til sin elskerinne Ayn Rand for romanen ” Atlas trakk på skuldrene .”

Todd uttalte også at Illuminati har trent en militær styrke (inkludert fengselsinnsatte) til å ta over USA i møte med økonomisk sammenbrudd.

Dette ekko Svali, en annen Illuminati-avhopper , som har forsvunnet.

Han sier at, som i bolsjevikiske og franske revolusjoner, vil millioner bli drept i et “helter skelter” -terror. Ifølge Todd er det eneste som avskrekker denne planen utbredt våpeneierskap blant den amerikanske befolkningen.

På 1980-tallet snakket han om en plan om å redusere verden til steinsprut i tredje verdenskrig , å bare spare Jerusalem og herske derfra.

SLUTTE PUNKTER

Som antydet ovenfor, sier Todd at Illuminati bruker mye penger på å bestikke mennesker, spesielt kristne evangelister og forkynnere.

“Mye som du ser i kirker som du bare synes er liberalisme, er lønn. … Det er litt vanskelig for en minister … å avvise en halv million dollar hvis den blir lagt ned som bestikkelse, og de kan bli enda høyere.

“Faktisk fikk en kirke jeg kjenner til åtte millioner dollar på to år, og en annen fikk ti millioner dollar på ett år! Så de kan motta penger. ”

Todd sier at rock and roll- er designet for å gi en demonisk spell på lytteren. Jeg vet at dette høres langt hentet ut, men jeg oppfordrer deg til å lytte til Todds presentasjon ” Witchcraft of Rock and Roll “.

Han sier at Illuminati startet Jesus Rock for å kontrollere budskapet. Gruppen, “KISS” står for “Kings in Satanic Service.”

KONKLUSJON

Alle som leser Todds foredrag, kan se at han ble oppvokst i satanisme som han hevdet, og hadde en dyp forståelse. Fritz Springmeier, som også er fengslet, sa Todd visste ting som hadde tatt ham (Springmeier) år å forstå.

Todds melding virker for bisarr til å bli trodd. Men i sammenheng med de falske 9-11-angrepene , den falske krigen mot terror, suspensjonen av konstitusjonell beskyttelse, oppføringen av en politistat , svikt i Kongressen og mediene, dumbing og homoseksualisering av samfunnet , seksualisering av barn , eksplisitt satanisme , fordervelse og pornografi i “underholdnings” -industrien, fremstår Todds forklaring som den mest sannsynlige av alle.

Menneskeheten er offer for en uhyrlig sammensvergelse av usigelige proporsjoner. Våre ledere, som vi betaler for å forsvare oss mot akkurat denne typen ting, er enten duper eller forrædere.

Menneskeheten har intelligens og midler til å utvikle seg som tiltenkt, men vi blir dratt tilbake i en avgrunn av ondt inkarnert.

Hva kan vi gjøre? Fortell meg. De trenger å lure massene. Hjelp med å spre sannheten mens vi fremdeles kan.

Av Henry Makow PhD, gjesteskribentEtterlater Rothschilds Virkelig Gull?Forrige InnleggSensurstyranner Vil Slette Historie Og SannhetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Hekser for svarte liv

SATANISME

BLM-Grunnleggere Er Gjennomsyret Av Hekseri, Satanisme

HAF19. September 2020

Black Lives Matter Hail Satan

NYHETERRELIGIONSATANISME

BLM-Medstifter Innrømmer Å Be Til Mørke Enheter (Satanisme) – De Brenner Kirker Og Synger ‘Hils Satan' Og ‘F ** K Din Jesus'

HAF16. September 2020

Topp Hollywood-skuespillerinne, Blake Lively, eksponerer den voksende satanistiske trenden med å voldta, torturere og drepe nyfødte spedbarn

SATANISMESATANISTISKE PEDOFILER

Topp Hollywood-Skuespillerinne Eksponerer Den Voksende Satanistiske Trenden Med Å Voldta Og Torturere Nyfødte Spedbarn

HAF14. September 2020

Transseksuell Satanist Touting 'f *** The Police' Wins Gop Nomination For New Hampshire County Sheriff

SATANISMETRANSGENDER AGENDA

Transsexual Satanist Touting ‘F *** The Police' Wins GOP Nomination For New Hampshire County Sheriff

HAF14. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.