Quantum Dot Tattoos Fra Bill Gates Som Usynlig Innebygd I Coronavirus-Vaksiner

HAF18. September 2020

Dette er hva vi har ivente i .

De som stiller opp for å bli injisert med Wuhan coronavirus () i høst, kan forvente å ha hele vaksinasjonshistorikken permanent lagret på en eller annen statlig server et eller annet sted, takket være de usynlige kvantepunkt-tatoveringene som Bill Gates sørger for vil være stille innebygd i dem .

av Ethan Huff

Et spesielt fargestoff som inneholder nanokrystal-kvanteprikker, er angivelig finansiert av Gates for inkludering i jabene, og sender ut nesten infrarødt lys som kan oppdages ved hjelp av en spesialutstyrt smarttelefon.

Quantum Dot Tattoo Bill Gates

Disse kvanteprikkene kan angivelig vare i fem år under huden, som antagelig må erstattes med en ny injeksjon i ytterligere fem år med lagret vaksinasjonshistorie.

Disse nye tatoveringene er utviklet av forskere ved Massachusetts Institute of Technology (MIT) med Gates-finansiering, og lagrer lydløst folks helseregister uten at de en gang vet det, et “Mark of the Beast” -type teknologisk system som samsvarer med nøkkelbestemmelsene i Affordable Care Act (ACA), også kalt “Obamacare.”

“Denne teknologien kan muliggjøre rask og anonym oppdagelse av pasientens vaksinasjonshistorie for å sikre at hvert barn blir vaksinert,” uttalte Kevin McHugh, en tidligere MIT-postdoktor som nå jobber som assisterende professor i bioteknologi ved Rice University i Houston.

En ny studie publisert i tidsskriftet Science Translational Medicine forklarer hvordan teknologien bruker kobber til å gjøre medisinske journaler “pasienter”, noe som betyr inne i kroppen og fremdeles lesbare av skanneapparater som kan oppdage nær-infrarødt spektrumlys.

“Prikkene er bare omtrent 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med en diameter på omtrent 20 mikron,” rapporterer Great Game India.

“Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, skjult under huden, etter å ha blitt injisert sammen med en .”

Kommer Beast's Mark Gjennom Operation Warp Speed?

Måten dette fargestoffet leveres på er gjennom en mikronålplaster i stedet for en tradisjonell sprøyte og nål. Som navnet antyder, inneholder mikronålplasteret et lappeteppe av mikronål som, når det er festet på huden, injiserer “giftet” med minimal smerte eller invasjon.

Mikronålplasteret løses også opp av seg selv, bestanddelene er en blanding av enkelt sukker og en spesiell polymer kjent som PVA.

Så når jobben er gjort, forsvinner den i utgangspunktet uten synlig avfall, noe som gjør den “bærekraftig” i øynene til Gates og hans støttespillere.

Alt dette er en drøm som går i oppfyllelse for Gates, som ser ut til å ha ventet hele livet på dette øyeblikket for å slippe løs det som betyr sporing av sjetonger for verdens menneskelige storfe – alt forkledd som en “vaksine”, selvfølgelig. .

Hvordan dette alt henger sammen med president Trumps ” Operation Warp Speed ” (OWS) -program for hurtigsporede Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksiner gjenstår å se.

Vil alle av dem inneholde kvanteprikketatoveringene som blir presset av Gates, eller vil det bare være noen av dem? Eller vil det til og med være noen vaksiner i det hele tatt, ettersom noen mener at OWS er ​​en lur og dekning for en annen ustatisert operasjon?

Et annet bekymringspunkt er “Trust Stamp” -teknologien som også er finansiert med kontanter.

Trust Stamp er allerede implementert av Mastercard og GAVI som en type biometrisk digital identitetsprogram, som ser ut til å sammenfalle direkte med quantum dot tattoo-.

“Programmet som sies å” utvikle seg mens du utvikler deg “er en del av den globale krigen mot kontanter og har potensiell dobbel bruk for overvåking og” prediktiv politistyring “basert på din vaksinasjonshistorie,” rapporterer videre.

“De som kanskje ikke ønsker å bli vaksinert, kan bli sperret utenfor systemet basert på deres tillitspoeng.”The Lost City Of Z, Og Dens Mystiske Forbindelse Til Mighty AtlanteansForrige InnleggCoronavirus Er En Drøm Som Går I Oppfyllelse For Bill Gates

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.