Studie: Streaming Av Video Med 5G Bruker MYE Mer Energi Enn Streaming Med Fiberoptikk

HAF13. September 2020

Rapporter og advarsler om at 5G er en “energivampyr” er IKKE ny . Uansett hvordan du føler om ditt “karbonavtrykk” eller noen andre – dette anses fortsatt å være en av mange ulemper identifisert med denne kontroversielle teknologien (se 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ) .

Fra Environmental Health Trust:

Streaming av video trådløst er en energihog

Studier streaming av video med 5 g bruker mye mer energi enn streaming med fiberoptikk

Ny studie finner 5G dobler klimagassutslipp mens fiberoptisk videostreaming er langt mer effektiv

Streaming av høydefinisjonsvideoer og -spill med trådløs 3G- kan resultere i eksponentielt flere klimagassutslipp sammenlignet med ledningsfiberoptiske kabelforbindelser, ifølge en studie fra Tysklands føderale miljøbyrå.

Ghg Streaming datasentre og overføringsmetode 300x218

De viktigste funnene i studien inkluderer:

  1. Fiberoptikk er den mest klimavennlige overføringsteknologien.
  2. Nettverkstilgang via bredbåndskabler er mer effektiv enn mobilnettilgang.
  3. Strømning med 5G resulterer i over dobbelt så mye klimagassutslipp per time sammenlignet med ledning / kablet fiberoptisk forbindelse.
  4. Strømning med 4G resulterer i over seks ganger klimagassutslippene sammenlignet med ledning / kablet fiberoptisk forbindelse.
  5. Streaming med 3G resulterer i nesten 50 ganger klimagassutslippene sammenlignet med ledning / kablet fiberoptisk forbindelse.

“Virkeligheten er at selskaper planlegger å kjøpe milliarder nye trådløst tilkoblede enheter, som eksponentielt vil øke energiforbruket og klimagassutslippene. Industrien presser “5G” -telefoner som er avhengige av 4G, “uttalte Theodora Scarato, administrerende direktør for Environmental Health Trust, som pekte på en rekke rapporter som viser at trådløs øker karbonavtrykket vårt.

“Den utbredte utrullingen av 5G vil ikke redusere energiforbruket. 5G er et klassisk tilfelle av Jevons Paradox. Push for 5G vil øke energiforbruket vårt. For det første bruker 5G tydeligvis mer energi enn kablede tilkoblinger. For det andre vil industriprosjekter globale mobile enheter vokse fra 8,8 milliarder i 2018 til 13,1 milliarder innen 2023.

“Innen økonomien er Jevons Paradox når teknologisk fremgang øker effektiviteten som en ressurs brukes med, men fordi etterspørsel og forbruk også øker, blir sluttresultatet samlet økt bruk av ressursen, til tross for effektivitetsgevinster.”

Sekundære forsikringsselskaper har nektet å dekke skader fra elektromagnetiske felt i flere tiår. Forsikringsmyndighet Swiss Re klassifiserer 5G som en ”High Impact” -risiko, sammenlignbar med asbest. I 10 K-rapporter til Federal Trade Commission advarer teleselskaper aksjonærer,

“Vi kan ikke garantere at påstander om radiofrekvensutslipp ikke vil oppstå i fremtiden, eller at resultatene av slike studier ikke vil være ugunstige for oss.”

Mens virkningene av trådløs utvidelse på dyrelivet og trehimmelen har unngått store overskrifter, advarer undersøkelser om 5Gs høyere frekvenser om alvorlige for bier og mennesker. Wireless er vitenskapelig knyttet til kreft, atferdsmessige og reproduktive effekter .

Rapporter dokumenter

Felles utgivelse fra det føderale miljødepartementet og det tyske miljøbyrået ; Video streaming: dataoverføringsteknologi avgjørende for klimafotavtrykk ; Fiberoptisk videooverføring er nesten 50 ganger mer effektiv enn UMTS ; PDF av rapporten Sammendrag på engelsk ;

Byer over hele verden OG hele land har tatt grep for å forby, forsinke, stoppe og begrense 5G-installasjon så vel som utstede moratorier (se 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ).

Amerikansk opposisjon inkluderer føderale byråer og andre eksperter som har advart om at det truer nasjonal , offentlig sikkerhet og værvarslingsnøyaktighet (se 1 , 2 , 3 ). Faktisk trakk Trump nylig sin nyutnevnelse av en veteran FCC-kommisjonær på grunn av dette.

De fleste forskere over hele verden er imot utplassering til studier viser at det er trygt. Siden 2018 har det vært rapporter om folk og dyr opplever uønskede og sykdommer etter 5G har blitt slått på (se en . 2 , 3 , 4) .

Selvfølgelig kan andre trådløse kilder også forårsake symptomer og sykdommer . Likevel, uansett hvordan du ser på det – 5Gs raskere virker som mer problemer enn det er verdt.https://www.youtube.com/embed/EfVish99r5k?feature=oembedhttps://www.youtube.com/embed/vZ5soLrvXFg?feature=oembedhttps://www.youtube.com/embed/qumf8L4n0N4?feature=oembedhttps://www.youtube.com/embed/rbElWAfrtY0?feature=oembedBill Gates Finansierer Usynlig Kvantetatovering Skjult I Koronavirusvaksine For Lagring Av VaksinasjonshistorieForrige InnleggSensur Beveger Seg Lenger Og Lenger: Facebook Vil FJERNE Alle Innlegg Som Hevder At Oregon-Branner Ble Startet Av Visse Grupper ‘Neste Innlegg

Relaterte Artikler

5g Emf

5G FARER

Nye 5G-Lover Mandat Akselerert Utrulling

HAF8. Juli 2020

Radiating Slow Death 5g Wi Fi

5G FARERWI-FI FARER

Studie Bestilt Av Det Østerrikske Parlamentet: EMF Fra Mobiltelefoner OG 5G Kan Skade Øyne, Hud, Små Organismer

HAF6. Juli 2020

Opposisjon i Italia inkluderer 400+ kommuner som tar grep for å stoppe installasjonen

5G FARERHELSEVESEN

Opposisjonen I 5G I Italia Inkluderer 400 Kommuner Som Iverksetter Tiltak For Å Stoppe Installasjonen

HAF1. Juli 2020

Ny film har toppforskere som avslører strålingsrisiko for mobiltelefoner og bransjemetoder som holder oss uten tvil

5G FARERDOKUMENTARERWI-FI FARER

Ny Film Har Toppforskere Som Avslører Strålingsrisikoer For Mobiltelefoner Og Bransjemetoder Som Holder Oss Uten Tvil

HAF29. Juni 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.