EØS & DEMOKRATIET

 EØS -Avtalens Inngripen i Demokratiet :

Vår spesielle tilknytning til EU er en av de største truslene mot Norsk selvråderett. -Hele 3/4 av EU lovverket gjelder også.

– I praksis setter EØS -Avtalen til side, så sjøl om vi ga vårt NEI til EU i 1994,så skaper EØS -Avtalen en falsk trygghet ettersom vi blir overkjørt med et lovverk som
skader folkestyre og vår sjølråderett. HEFO vil derfor si opp EØS-avtalen og erstatte den med bilaterale handels- og samarbeidsavtaler med EU.

–  Konsekvensene av Schengen -Avtalen :

-Siden Norge tilsluttet seg Schengen-avtalen i 2001, har mye endret seg. Vår egen yttergrense ble flyttet fra Finnmark til Gibraltar, og Norge har de siste ti årene aktivt deltatt i EUs felles yttergrensekontroll.

Norske borgere har så å si ikke hatt noen muligheter for å påvirke utviklingen av Schengen gjennom sine representanter. Dette skyldes for det første at Schengen-avtalens rammeverk ble utformet som et mellomstatlig samarbeid Norge ikke var med i.. | – HEFO vil derfor avvikle Schengen-avtalen med en nordisk grenseunion, slik at vi kan ta kontrollen over våre egne grenser igjen!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.