Les saken i linken og vurder selv, føler du at denne paragrafens tekst følges i Norge?

Norges Grunnlov.

Ҥ 100.

bør finne sted.

Ingen kan holdes rettslig ansvarlig for å ha meddelt eller mottatt opplysninger, ideer og budskap med mindre det lar seg forsvare holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelse i sannhetssøken, demokrati og individets frie meningsdannelse. Det rettslige ansvar bør være foreskrevet i lov.

Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver. Det kan bare settes klart definerte grenser for denne rett der særlig tungtveiende hensyn gjør det forsvarlig holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelser.

Forhåndssensur og andre forebyggende forholdsregler kan ikke benyttes med mindre det er nødvendig for å beskytte barn og unge mot skadelig påvirkning fra levende bilder. Brevsensur kan ikke settes i verk utenfor anstalter.

Enhver har rett til innsyn i statens og kommunenes dokumenter og til å følge forhandlingene i rettsmøter og organer. Det kan i lov fastsettes begrensninger i denne rett ut fra hensyn til og av andre tungtveiende grunner.

Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale.”

***************************************

Skal så “varslere” bli oppsagt? Skal de overhodet straffes – ELLER VERDSETTES og kanskje premieres?

Ha en herlig ny uke og godt nytt valgår med positive tanker om mulige løsninger for vår felles fremtid i ekte samarbeid i og med folket selv med Norges Grunnlov som vårt felles fundament ekskl. § 115!!;-)Ingar

https://l.facebook.com/l.php…

Korrupsjon og maktspill avslørt i Oslo-politiet. Politietterforsker meldte i fra selv, fikk sparken.

LOTTEHOEL.BLOGG.NO

Korrupsjon og avslørt i -politiet. Politietterforsker meldte i fra selv, fikk sparken.

Denne historien starter med at en politikvinne varslet om taushetsbrudd av en leder i politiet, e…

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.