Monique Gilbert : Opinions in Norway:

Kjære Saxe Frøshaug og andre relevante i Indre Østfold og resten av landet.

Har dere fullstendig mistet gangsynet? Hva er det som egentlig skjer?

En kunne nesten tro dere som styrer her i Indre Østfold enten har blitt helt høye på å ha makt, eller kanskje bare har blitt fullstendig hjernevasket og blindet av medienes ensidige fryktnarrativ?

Nå må dere kutte ut disse drakoniske tiltakene og la vanlige folk få lov til å leve livene sine normalt.

En sak har som kjent alltid minst to sider, men det som er tydelig i disse dager, med all «faktasjekking» og sensurering, er at flere sider ved denne -farsen ikke kommer frem i lyset. Hvis man tar seg tid til å undersøke litt på egenhånd, og ikke bare svelger de store mediehusenes unyanserte skremselsoppgulp og resirkulering av resten av verdens store elitestyrte mediers artikler rått, så ser man fort at hele dette narrativet rundt korona er mer hullete enn en musespist sveitserost.

Siden når ble smittespredning i seg selv grunnlag for å stoppe opp vanlig menneskelig aktivitet?

Så lenge dette viruset ikke har høyere eller større risiko for alvorlige senvirkninger blant mange av de som er smittet, skjønner jeg virkelig ikke hva i all verden det skal stenges ned noe som helst for. Dere skriver selv at det er «bekymringsfullt» at mange har lite eller ingen på smitten. Dette sier meg minst ett av to ting:

Én, testingen som foregår gir mange falsk positive svar. (Det har det forøvrig vært flere rapporter om. Presidenten i Tanzania informerte som kjent blant annet om en geit og en papaya (!) som testet positivt. PCR testingen var aldri laget for å teste for covid-19, kun gjøre genmateriale mer synlig under mikroskop, og oppfinneren har selv påpekt dette, så det er altså en elendig testmetode i denne sammenheng – verken reliabel eller valid) Tenk så flaut og tragisk om dere gjør alle disse drastiske tiltakene, som også får alvorlige , også er faktisk ikke personene smittet engang!

To, eventuelt så har så mange som dere roper om faktisk blitt smittet, men som dere selv altså sier har mange FÅ eller INGEN symptomer. Fortell meg da igjen hva vi er så redde for dette viruset for?

Dugnad sier du? For å beskytte de svake? Nei, vet du hva. Snakk om å besudle et ellers så positivt og erkenorsk begrep. Jeg har slitt med mange ulike helseplager gjennom årene, og med en rekke autoimmune symptomer kunne jeg sikkert påberope meg å være i risikogruppen. Men jeg ville ALDRI forlangt at friske og raske mennesker skal sette livene sine på vent eller innskrenke deres rettigheter og frihet for min ! Jeg har i mange år jobbet hardt og tatt vanskelige valg for å ta hensyn til min egen helse, så ikke tro at dette noe jeg tar lett på. Når dagene mine er talte, så er de talte, og frem til da har jeg tenkt å leve livet mitt til det fulle. Det foreslår jeg at dere andre også begynner å gjøre, hvis ikke så kan DERE sitte hjemme og isolere dere fra all ting, mens jeg og alle andre fortsetter å ta ansvar for egen helse og , slik vi alltid har gjort og alltid må gjøre – all den tid ingen andre faktisk verken kan eller skal ha det ansvaret – mens vi går videre med livene våre.

Dette gikk brått fra å «flate ut kurven» så ikke sykehusene skulle bli overbelastet, til en fantasifull eventyrfortelling med enhjørninger og regnbuer der vi plutselig skal unngå ALL smitte, og nye tilfeller alene plutselig skal være grunn nok til å ødelegge folks liv og frihet. Dette henger overhode ikke på greip.

Dere påberoper dere lovhjemmel i smittevernsparagrafen. Der står det at den kan gjelde ved allmennfarlig sykdom. Hvordan kan dere mene at en virussykdom med en dødelighet på omkring 0,04%, med en overlevelsesrate på rundt 99,96% med for de fleste (igjen, som dere selv sier) et mildt eller symptomfritt sykdomsforløp og få eller ingen senvirkninger, skal kunne regnes som allmennfarlig?? Skal denne definisjonen få stå, så må vi stenge ned landet under hver influensasesong for all fremtid, er dere virkelig med på det?

Gruse folks økonomi, skape isolasjon, ensomhet, depresjon og fortvilelse, øke alkoholmisbruk og vold i nære relasjoner? Dere mener det er det verdt? I et fåfengt, men desperat forsøk på å dukke unna en virussykdom som mest sannsynlig kommer og går, som slike infeksjoner alltid har gjort?

Å sette syke folk i isolasjon kalles karantene, men å sette friske/symptomfrie folk i karantene er tyranni! Og som Elliott Freed skriver (min oversettelse) : «å behandle mennesker som IKKE er syke som om de ER syke, ved å TVINGE dem til å OPPFØRE SEG som om de er syke (sosial distansering, bruke masker og holde seg hjemme) er en mental sykdom kalt Münchausen syndrom by Proxy.» Sjekk det opp.

Det kan være noe å tenke på når de stakkars 6-åringene, mange fremdeles bare 5, skal ha sin første skoledag snart, men blir nektet følge fra foreldrene på grunn av «smitteverntiltak». Å skille barn og foreldre på denne måten før de er klare for det kan være ekstr

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.