10 ting du bør vite om COVID-testing

Skrevet av crowrising

Neil Pascoe

1. Prosessen som ble brukt for COVID-testing har alltid blitt ansett som “en oppfinnelse”, siden den aldri ble kvalifisert som en . Denne oppfinnelsen kalles PCR, stående for polymerasekjedereaksjon.

2. Oppfinneren av PCR, Kary B. Mullis, sa “disse PCR-testene kan ikke oppdage smittsomme frie i det hele tatt.” Det er direkte fra oppfinneren av PCR.

3. PCR ble oppfunnet for bare å ha biter av genetisk materiale i en prøve formere seg til de små ødelagte stykkene var mange nok til å se under et mikroskop. PCR hjelper forskere bare å observere små ting i større mengde. Hvor disse bitene med genetisk materiale kom fra, hva de gjør, gjør de mennesker syke osv. PCR-prosessen er ikke involvert i den bestemmelsen overhodet.

4. For å fingerfeste ethvert virus som årsak til noens sykdom, må hele viruset (den komplette genetiske sekvensen) isoleres i sin helhet. Dette er ennå ikke gjort med . Dette er riktig. Ingen komplette virus har ennå blitt isolert, og det er ment å være det første trinnet før noen andre skritt tas i en slik prosess som ender med en viral deklarasjon … enn si en pandemisk erklæring.

5. For å fingerfeste virus som årsak til noens sykdom, må hele viruset (som aldri har blitt isolert for COVID) overføres til et annet dyr eller menneskevert … og det viruset MÅ forårsake nøyaktig samme sykdom i verten . Dette er ennå ikke gjort med COVID-19. COVID-19-viruset er ennå ikke bevist å forårsake sykdom, person til person. Hvorfor omgås disse trinnene?

6. For å fingerfeste virus som årsak til noens sykdom, må hele viruset (som aldri har blitt isolert for COVID-19) ikke bare infisere verten med nøyaktig samme sykdom; Du må også finne den komplette genetiske virussekvensen i det infiserte vevet i verten og deretter isolere hele den genetiske sekvensen fra det infiserte vevet i verten. Dette er ennå ikke gjort med COVID-19. Person til person for overføring av sykdommer er ikke påvist for COVID-19. Dette er det enkleste kriteriet å organisere, men det forblir ugjort.

7. For å fingerfeste virus som årsak til noens sykdom, må du også ha en kontrollgruppe, slik at du kan sørge for at det du kaller et virus ikke bare er vanlig humant genetisk materiale, som deles av alle mennesker. Hvis du finner nøyaktig den samme 80% genetiske materialstrengen i prøvene av sunne kontroller, hva ser du på KAN IKKE være årsaken til sykdommen fordi det bare er vanlig genetisk materiale som finnes hos alle mennesker … både syke og sunne. For å fingerfeste ethvert virus som årsak til noens sykdom, må du finne den bestemte komplette virussekvensen KUN SYKT og ikke i det sunne. Dette er ennå ikke gjort for COVID-19. Hvorfor omgås gullstandarden for testing (å ha en kontrollgruppe)?

8. Når det gjelder COVID-19 har forskere faktisk funnet en streng med genetisk materiale (ikke en fullstendig sekvens) som deler 80% likheter med SARS-COVID (en sekvens som sies å forårsake SARS), og derfor har de opprinnelige kinesiske forskerne erklært at denne strengen med materiale reflekterer en COVID-infeksjon (men gjorde det også uten å teste noen friske mennesker for å se om sunne mennesker også har det samme genetiske materialet). Mennesker deler 97% genetisk materiale med sjimpanser, 80% genetisk materiale med katter og 50% genetisk materiale med en banan, og det er derfor delt genetisk materiale ALDRI ER standarden som brukes til å diagnostisere noen sykdom. Dette er grunnen til at den tanzanianske presidenten nylig fant positive PCR-resultaterda han i all hemmelighet testet en geit, frukt og motorolje … fordi det meste på jorda har lignende genetiske sekvenser. Vi deler 61% genetisk materiale med fruktfluer og 85% genetisk materiale med mus. Delt materiale er aldri bra nok til å erklære noe som konkret i ekte vitenskap. For å erklære virussykdom trenger du alltid en full 100% viral genetisk samsvar med en 100% viral genetisk sekvens i fortiden. Dette så langt har ikke blitt gjort for . Hvorfor?

9. PCR-oppfinnelsen skal ikke brukes som en måte å diagnostisere sykdommer fordi den ganske enkelt er designet for å gjøre små biter av genetisk materiale mer synlig under et mikroskop. Disse små bitene var alltid designet for å bli studert, ikke for å konkludere med sykdom eller ingen sykdom, vinnere eller tapere, svart eller hvitt, gå hjem eller gå til “en leir”, etc. Hvor det genetiske materialet kommer fra (fra deg eller fra en et stort antall vennlige organismer som bor inni deg) gjenspeiler på ingen måte om det genetiske materialet gjør deg syk. Dette er grunnen til at PCR-prosessen allerede har vist seg (på sin nåværende misbrukte måte) å erklære at 8 av 10 personer er positive til COVID, når de er helt sunne. Av 10 personer i et COVID-testområde vil 8 få beskjed om at de har COVID, 2 vil ikke … og det er absolutt ikke noe grunnlag for noen av disse erklæringene. PCR kan ikke teste for COVID, det kunne aldri, og oppfinneren sa det. Så hvorfor bruker vi det?

10. Dette er testprosessen som brukes til å fjerne barn fra foreldrene, fjerne voksne fra hjemmene sine, ødelegge økonomien, stenge matforsyningen, håndheve krigslov, ødelegge sivile friheter, kriminalisere normal menneskelig aktivitet og tvinge en uprøvd mot offentligheten, mens myndighetspersoner har satt inn mandater (som ikke er lover) om at både regjeringstjenestemenn og vaksinasjonsselskaper ikke er juridisk ansvarlige for noen “feil” i dette systemet der borgere blir drept eller skadet … mens de vet at COVID-døden og infeksjonstall (og testingen) er allerede bevist uredelig. Er du klar til å gå basert på COVID-dødsnummer som er bevist at de er produsert av myndigheter og media? Er du klar til å få et barn fjernet fra omsorgen din basert på en test som er bevist fullstendig uredelig? Er du villig til å ta en uprøvd vaksine, mens du gir full juridisk immunitet for død og permanent skade (og fremtidige kreftformer / autoimmunitetssykdommer osv.) Til myndighetspersoner og vaksineprodusenter, basert på fabrikant og infeksjonstall pluss en uredelig testprosess ?

To videoer fra leger som forklarer disse punktene i mye finere detaljer: her og her .

Copyright © Neil Pascoe. Alle rettigheter forbeholdt.

Besøk Neil Pascoes nettsted på www.innate-awareness.com .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.