Naturlige Botemidler For At COVID Blir Sensurert Som MILLIONER Av Dollar, Brukes På Vaksiner Og Medisiner

Gå inn i spinnsonen

av Dr. Alan Palmer

Hvorfor hører vi ikke i mediedekningen rundt COVID-19 om hva hver enkelt kan gjøre FOR DEG SELV ernæringsmessig i et forsøk på å bygge sin immunkompetanse for å motstå og overvinne infeksjoner? Hvorfor handler fortellingen om hvordan legemiddelindustrien skal “SPAR” oss?

Professor Presenting Handdrawn Chemical Formula Of Glutathione Antioxidant Peptide

Kan det ha noe å gjøre med det faktum at de farmasikontrollerte mediene ønsker å overbevise oss om at vi må bruke milliarder av dollar og vente på at stor farmasi kommer til unnsetning med nye, dyre, proprietære og patenterte antivirale medisiner og en magisk for å redde oss fra COVID-19 og “tillater” oss derfor å komme tilbake til normalt liv?

Jeg sier ikke engang at det bare er ernæringsmessige alternativer og naturlige alternativer som blir lurt.

Selv billige, lett tilgjengelige medisiner som Hydroxychloroquine og Azithromycin med sink blir spilt ned, til tross for studier fra hele verden som viser at det er effekt.

Og med en historie med bruk i over 60 år hos millioner av mennesker, har det vist seg å ha en utmerket sikkerhetsrekord sammenlignet med mange andre farmasøytiske medisiner.

Et behandlingsforløp er under $ 30 sammenlignet med Remdesivir, som koster mer enn 3000 dollar. Du kan være sikker på at antivirale medisiner som utvikles for sannsynligvis vil overstige den kostnaden.

La oss være ærlige; billige, trygge medisiner eller naturlige alternativer som urtetilskudd eller ernæringsmessige forbindelser vil ikke gi pharma den store lønningsdagen de banker på fra COVID-19. De er opportunister, og du kan satse på at de kommer til å få mest mulig ut av denne muligheten.

Ingen investeringer og all fortjeneste tjent opp i et ansvarsfritt miljø! Kan du tenke på en bedre forretningsmodell …?

Opportunistiske organismer i biologi er parasitter, bakterier, sopp, gjær og som drar nytte av en svak vert som tilbyr dem et modent terreng for infeksjon.

Disse pharma-opportunistene får regjeringen vår til å finansiere utvikling og produksjon av disse medikamentene og vaksinene til en milliard dollar …

OG de vil potensielt høste hundrevis av milliarder av dollar i omsetningen fra salget (alle tegnet av hver av oss skattebetalere).

Ingen investeringer og all fortjeneste tjent opp i et ansvarsfritt miljø! Kan du tenke på en bedre forretningsmodell og et økonomisk fallfall-scenario for dem?

I mellomtiden, som kreftene det er, dra føttene sine for å gjøre disse billige behandlingene tilgjengelig for syke pasienter fordi de har noe bedre i horisonten, dør tusenvis av mennesker. Mange unødvendig.

Og siden forskere allerede har sagt at viruset kan og vil muteres, vil den magiske vaksinen som vi alle har betalt for og millioner er avhengige av, sannsynligvis i stor grad være ineffektiv i et best case-scenario og helt dødelig i verste fall scenario.

En annen legitim bekymring vil være vaksinen sin rolle i utviklingen av fremtidig langvarig kronisk sykdom.

En lignende situasjon spiller ut hvert år med influensavaksinen og dens elendige effektivitet, for å gjette hvilke stammer som vil være utbredt neste sesong for å innlemme i vaksinen, er en terningkast.

Tre tiår med forsøk på å lage en vaksine mot coronavirus har vært en elendig fiasko, noe som resulterte i det som kalles “patogen priming” eller noen ganger referert til som “immunforsterkning”, som er et paradoksalt svar.

Det er her en vaksinert person, etter senere å ha blitt utsatt for det samme viruset, risikerer å få en ekstremt overdrevet immunreaksjon. Dette er noe mange toppforskere og leger i vaksinefeltet advarer mot.

Det er ikke et stort scenario når de skryter av hvor raskt de kan få disse vaksinene til å markedsføre og tar snarveier i sikkerhetsstudiene som dyresikkerhetsstudier, etterfulgt av langsiktige menneskelige studier for å få det til. Raskt å markedsføre med et sjokk-sjokkert publikum som venter spent på produktet ditt. Jackpot!

… Oksidative radikaler ødelegger kroppen hvis glutation er mangelvare.

Det Vitenskapelige Grunnlaget For Ernæringseffektivitet

Det er publisert tusenvis av studier som viser effektiviteten til forskjellige naturlige forbindelser når det gjelder å forhindre og behandle virusinfeksjoner.

De gjør det på mange måter, men de to overordnede strategiene er først og fremst å pryde eller øke kroppens egen evne til å angripe og ødelegge de patologiske mikrober og for det andre å blokkere viktige biokjemiske veier som viruset trenger for å komme inn i cellen og spre seg.

I tilfeller av COVID-19 kalles disse traséene inn i cellen ACE-2 reseptorer. Cellene som fôrer lungene og er spesielt rike på disse reseptorene og gjør lungene til et mottakelig mål for COVID-19.

Ernæringsmessige forbindelser kan også effektivt håndtere de høye nivåene av betennelse og sivile skader forårsaket av infeksjonen, som er en av hovedårsakene til at infeksjonen COVID-19 kan nå katastrofale nivåer, og i noen tilfeller blir dødelig.

Mange rapporter har diskutert et fenomen som kan forekomme som kalles en “cytokin storm”, som er et eksempel på en inflammatorisk immunreaksjon ute av kontroll i hele kroppen.

Det oksidative stresset fra denne reaksjonen forårsaker massiv skade på vev .

Forresten, cytokin stormfenomenet er ikke nytt eller unikt for COVID-19. Litteraturen er full av studier som diskuterer den i forhold til alvorlig influensa også.

Et eksempel på en ernæringsmessig superhelt er glutation. Glutathione kroppens “Master Antioxidant”, er viktig for å lykkes med å bekjempe infeksjon og dempe de skadelige effektene av produksjonen av oksidative frie radikaler som frigjøres under infeksjonen.

Disse oksidative radikalene ødelegger kroppen hvis glutation er mangelvare. Disse oksidative frie radikaler er nå involvert i årsaken til cytokinstormen som ofte resulterer i tap av liv fra COVID-19 .

Heldigvis er det måter du kan øke dine egne glutationnivåer på . Derfor reduserer betennelse og oksidativt stress naturlig ikke bare alvorlighetsgraden av infeksjonen og dødsrisikoen, men også den langsiktige helseforandrende ettervirkningen etter infeksjonen.

N-Acetyl-Cystein eller NAC, er en annen viktig og beslektet forbindelse. Studier har også vist at å ta NAC ikke bare vil bidra til å øke glutationnivåene, men kan også bidra til å forhindre dannelse av det som kalles von Willebrand Factor, et middel som er ansvarlig for blodproppproblemene som ofte utvikler seg hos COVID-19 pasienter.

Det utrolige partnerskapet mellom det mirakuløse menneskelige immunforsvaret og naturen

Biokjemien til hvordan intelligensen til kroppen fungerer er virkelig bemerkelsesverdig. Og immunforsvaret er en symfoni av spillere som lager nydelig sammen når de fungerer som de skal.

Vakker med mindre du er en patogen. Når man jobber i harmoni, er de forskjellige aktørene i immunforsvaret virkelig en formidabel styrke man må regne med. De søker, identifiserer og ødelegger inntrengeren.

I stedet for å bruke et medikament som ofte risikerer bivirkninger for å “drepe” infeksjonen, forsterker og bygger denne kroppens egne forsvar og mekanismer for å bekjempe den fornærmende mikroben og deretter rydde opp rotet og søppel etterpå.

Dette inkluderer oppregulering av hvite blodlegemer og immunregulerende aktører som makrofager, naturlige drapceller (NK-celler), nøytrofiler og monocytter.

Som et eksempel øker C-vitamin i stor grad antall, aktivitet og effektivitet av makrofager, NK-celler, nøytrofiler og monocytter. Mennesker kan ikke lage våre egne, så vi må få det fra kosthold og tilskudd.

C- vitaminbehov øker betydelig i tider med stress, skade og infeksjon. Derfor er det viktig å oppfylle disse kravene med økt forbruk når du vil at immunforsvaret skal fungere på sitt beste.En makrofage som griper og oppsluker en patogen

En makrofage som griper tak i og oppsluker en patogen

Et annet eksempel på nøkkelaktører under infeksjon er cytokiner. Cytokiner er proteiner som fungerer som cellesignaliseringsmidler. Noen cytokiner er proinflammatoriske, og andre er betennelsesdempende.

Noe pro-inflammatorisk respons er nødvendig og passende under infeksjon, men det må holdes i sjakk for å forhindre rasende betennelse eller til og med et autoimmunt skifte som får immunforsvaret til å angripe kroppens eget vev.

Ulike naturlige forbindelser viser seg å regulere disse prosessene og holde dem i balanse, og forhindrer ødeleggende effekter.

Disse forbindelsene inkluderer fiskeolje , curcumin (den aktive ingrediensen i gurkemeie), vitamin D , resveratrol og quercetin .

Dr. Palmers gratis eBook 1200-studier – Sannheten vil forhindre , nå 730 sider lang, inkluderer over 1400 publiserte studier – forfattere av tusenvis av forskere og forskere – som motsier det tjenestemenn forteller folket om vaksinesikkerhet og -effektivitet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.