Trumps Finansiering Av ‘Warp Speed’ Inkluderer Nå Hiv-Vaksiner For Bill Gates Og Dr. Faucis Kjæledyrprosjekter

av Brian Shilhavy

President Trumps “Operation Warp Speed”, som i utgangspunktet har gitt en blank sjekk for at statlige midler skal brukes på vaksineutvikling for COVID, finansierer nå også hiv / aids- vaksineforskning, ifølge legemiddelforeningen FierceBiotech .

Ben Adams rapporterer :

Nasjonalt institutt for allergi og infeksjonssykdommer (NIAID) lanserer et nytt nettverk for kliniske studier for å oppsøke og legge tusenvis av frivillige til store kliniske tester for og monoklonale antistoffer mot pandemien.

Hiv-vaksine tilkoblet vaksine-tilkobling

Det såkalte Prevention Trials Network (COVPN) ble båret av sammenslåingen av fire eksisterende NIAID-finansierte nettverk for kliniske studier: HIV Vaccine Trials Network, basert i Seattle; HIV Prevention Trials Network, basert i Durham, North Carolina; Infortious Disease Clinical Research Consortium, med base i Atlanta; og AIDS Clinical Trials Group, basert i Los Angeles.

Mens de fortsetter å presse på den ettertraktede vaksinen for HIV-forebygging, så vel som for andre smittsomme sykdommer , vil de nå også fokusere på sine nye COVID-19-roller.

“Å etablere et enhetlig klinisk forsøksnettverk er et sentralt element i president Trumps Operation Warp Speed, som tar sikte på å levere betydelige mengder av en sikker, effektiv innen januar 2021,” sa avdeling for helse og humanitære tjenester, Alex Azar. (Vekt lagt til)

Hvor smart! Etter flere år med å bruke hundrevis av millioner av dollar i amerikanske myndigheter på å utvikle en HIV / AIDS-vaksine uten suksess, kan de nå bruke de hurtigsporende nødautoriserte midlene til COVID-vaksinen gjennom Operation Warp Speed ​​for å fortsette deres søken etter en HIV RNA-vaksine.

Finansieringen vil bli brukt til å starte mer enn 100 kliniske studier i USA og rundt om i verden.

I en uttalelse sa NIAID:

“Nettverket vil bruke en harmonisert vaksineprotokoll utviklet av det akselererende COVID-19 Therapeutic Interventions and Vaccines (ACTIV) offentlig-private partnerskap.

“Dette vil muliggjøre analyser av korrelatene for beskyttelse i flere vaksineforsøk. Nettverket forventes å operere mer enn 100 kliniske forsøkssteder i hele USA og internasjonalt. ” ( full artikkel )

Man må lure på hvor de skal finne alle disse “frivillige” for å delta i så mange vaksineforsøk?

Vi vet fra historien til tidligere hiv-medikamentelle forsøk, at mange barn som var avdeling for staten ble registrert til disse forsøkene, fordi de hadde blitt fjernet fra foreldrene sine og satt i Foster Care, der staten har total kontroll over livene sine , inkludert å registrere dem i eksperimentelle medisinforsøk.Den Romersk-Katolske Kirke Brukte Enestående Juridiske Triks For Å Plyndre Den Amerikanske Skattebetaleren For Milliarder I Coronavirus Aid MoneyForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Den romersk-katolske kirke brukte enestående juridiske triks for å plyndre den amerikanske skattebetaleren for milliarder i Coronavirus Aid Money

KORONAVIRUSFINANSIERENYHETERRELIGION

Den Romersk-Katolske Kirke Brukte Enestående Juridiske Triks For Å Plyndre Den Amerikanske Skattebetaleren For Milliarder I Coronavirus Aid Money

HAF12. Juli 2020

Fda 14 Håndrensere er giftige og potensielt dødelige

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

FDA: 14 Håndrensere Er Giftige Og Potensielt Dødelige

HAF11. Juli 2020

Nbc gjestelege som lider av Coronavirus Har aldri hatt Coronavirus

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

NBC Gjestelege Som Lider Av Coronavirus På Sykehus I TV-Intervjuer, HAR ALDRI Coronavirus!

HAF11. Juli 2020

Bill Gates Gavi

BILL GATESNYHETERVAKSINER

Uansett, Bill Gates Vinner: Mens Millioner Trekkes Fra WHO, Gir Trump Milliarder Til Gates-Grunnlagt GAVI

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.