geoengineering selskaper

 • GeoengineersGeoteknikbasert i Islamabad, PAKISTAN .
 • GD TEST srlGD er et privat selskap som spesialiserer seg på bergmekanikktesting, geofysiske undersøkelser og geoteknisk overvåking for geoingeniørapplikasjoner. GD TEST ble finansiert i 1997 som en utvikling av Interfels Italia, og den har skaffet seg store mengder opplevelser på høyt nivå gjennom direkte …basert i Torino, ITALIA .
 • LR SenergyLR Senergy er en ledende leverandør av løsninger for nettintegrering av fornybar energi, som spesialiserer seg på elektrisk tilkobling av fornybar energi-prosjekter til nettverk; fra innledende konsept, til design og igangkjøring. Opererer innen tre kjerneområder innen konsulentvirksomhet, entreprenørvirksomhet og …basert i Newcastle upon Tyne, STORBRITANNIA .
 • HUITEX®HUITEX® er en ledende produsent av geosyntetiske produkter siden 1990-tallet. Vi har etablert et pålitelig rykte gjennom vårt bidrag til å gi konsistensen av produkt og kvalitet til våre globale kunder. HUITEX® er et ISO 9001 og 14001 sertifisert selskap og produserer høykvalitets …basert i Matou, TAIWAN .
 • Geo-water – Environmental & Engineering GeologyHydrogeologiske og geotekniske undersøkelser. Miljørådgivning, miljøstudier. Jord- og vannforurensningsundersøkelser og behandling. Utarbeidelse av prosjektdokumenter, disponeringstillatelser. Design av boringer, borehull og hydrologisk overvåkingssystem. Mineralt og kjemisk avfallshåndtering. …basert i ISRAEL .
 • Geo-EngineersGeoEngineers spesialiserer seg på å lage unike miljø-, økologiske og geotekniske løsninger for vann- og naturressurs-, transport-, energi-, føderale- og utviklingsmarkedene. For mer enn 30 år siden så GeoEngineers ‘grunnleggere et uavhengig selskap av tekniske eksperter kjent …basert i Seattle, (USA) .
 • ACTSACTS ble opprettet i 1996 og har blitt den foretrukne tredjepartsleverandøren for geoteknisk prosjektering, materialtesting og rådgivning, og er den lokale sponsorgruppen for American Concrete Institute (ACI) sine programmer i Midtøsten. Vi var det første konsulentfirmaet i vårt felt i …basert i Beirut, LEBANON .
 • SIGMA³ (Sigma Cubed Inc.)SIGMA³ tilbyr , ekspertise og tjenester som spenner fra reservoarforståelse, feltutviklingsplanlegging til produksjonsoptimalisering. Denne integrasjonen av geovitenskap og engineering danner grunnlaget for SIGMA³ -løsninger, inkludert jordmodellering og avbildning; seismikkdrevet …basert i Houston, TEXAS (USA) .
 • Geoengineer.orgGeoengineer.org er del av et sammenkoblet nettverk av sentre med oppdraget for å være en katalysator for innovasjon og dyktighet i praksis, forskning og utdanning av den geotekniske industrien. I dag har Geoengineer.org vokst til å være en av de mest populære geotekniske nettsteder med …basert i Athen, HELLAS .
 • Civilserve GmbH – DP for sivilingeniørSiden 1995 har Civilserve hatt suksess med å utvikle, markedsføre og distribuere DP-produkter og -tjenester for byggebransjen. Omfattende kunnskap om grenen og mange års erfaring med forskjellige programvareprodusenter har ført til muligheten til …basert i Braunschweig, TYSKLAND .
 • Continental Placer Inc og CPI Environmental Serv.Continental Placer Inc. (CPI) og CPI Environmental Services, Inc. er et tverrfaglig konsulentfirma som leverer sammenhengende geologiske og miljømessige tjenester til et bredt spekter av kunder. Siden 1988 har CPIs geologer, ingeniører og miljøspesialister arbeidet sammen for å tilby …basert i Albany, NEW YORK (USA) .
 • JENA-GEOS-Ingenieurbüro GmbHJENA-GEOS -Ingenieurbüro GmbH ble grunnlagt i 1990. Forgjengerne var statseide vitenskapelige institusjoner. Å jobbe siden 1925 i et vitenskapelig miljø sammen med at folk er kreative og har akademisk bakgrunn for å oppfylle oppgavene, har blitt tradisjon. Tjenestene er tilpasset …basert i Jena, TYSKLAND .
 • GeoSyntec Consultants, Inc.GeoSyntec leverer avanserte miljø-, vannressurser og geotekniske ingeniør- og konstruksjonsrelaterte tjenester til offentlige og private kunder. Med nesten 400 fagpersoner på over 20 kontorer, leverer GeoSyntec verdi gjennom teknisk innovasjon og eksepsjonell prosjektgjennomføring og …basert i Atlanta, GEORGIA (USA) (USA) .
 • Climbex SAClimbex SA har egnet utstyr og teknisk ekspertise, og garanterer at operasjoner utføres riktig og korrekt, under hensyntagen til spesielt farlige områder. Hver operasjon blir utført etter individuell analyse, tatt i betraktning spesifikke behov i industrien og …basert i Brzezie k / Opola, POLEN .
 • Battelle Memorial InstituteHver dag bruker folket i Battelle vitenskap og teknologi for å løse det som betyr mest. Ved store teknologisentre og nasjonale rundt om i verden driver Battelle forskning og utvikling, designer og produserer produkter og leverer kritiske tjenester for myndigheter og …basert i Columbus, OHIO (USA) .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.