Norges Grunnlov av 1. juni 2022.

https://folkeavstemming-norges-grunnlov-av-1–juni-20228.webnode.page

Forord til ny grunnlov:

av 1. juni 2022 er basert på FOLKESUVERENITETEN og demokratiske og rettsstatlige prinsipper, med Folket som høyeste myndighet i Staten.

Den er skrevet for å fremme fred og gode livsmuligheter for befolkningen.

Det erklæres med denne Grunnlov at landet er et selvstendig land hvor borgerne krever sin rettmessige til landet og landets ressurser. Med denne Grunnlov gjør Vi Folket, Norge til Folkets eget private landområde, og staten Norge blir Folkets private av Folket og for Folket.

Denne Grunnlov gir landets borgere EIENDOMSRETT og suveren integritet og medbestemmelse i styringen av landet.

Denne Grunnlov omhandler et direkte folkestyre, et DIREKTE DEMOKRATI, med Folkets direkte deltagelse i alle avgjørelser.

Navnet og ordet Regjering er derfor erstattet med Landsråd fordi vi ikke skal ha noen til å regjere over oss.

Grunnlaget for all lovgivning er:

Du skal holde det du har lovet og sagt deg enig i (dette er kontrakt og må være basert på frivillig samtykke), og du skal ikke forgripe deg på, eller gjøre overgrep på, andre mennesker eller deres eiendom.

Alle lover må være logiske.

Denne Grunnlov respekterer folkeviljen og Folkets rettigheter som levende mennesker i alle sammenhenger, og respekterer at Folket er den høyeste myndighet og lovgivende makt og utøver den med juridisk bindende folkeavstemminger. I denne Grunnlov er det Folket som utgjør nasjonen og staten Norge.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.