Løgn ang det som skrives i ABC nyheter. Amerikansk delstat vedtar «chemtrail»-lov

  1. Ifølge meteorologen er det kun vanndråper som fryser til is etter å ha blitt varmet opp av flymotoren.
  2. Den amerikanske delstaten Tennessee har stemt gjennom en lov tilsynelatende basert på en gammel konspirasjonsteori. KOMMENTAR: Det er INGEN konspirasjonsteori.
  3. Loven skal hindre «påvirkning på temperatur, vær eller intensiteten til sollys»,KOMMENTAR: Det sprayes med kjemikalier for å hindre solstråler til jorden for for å hindre GLOBAL OPPVARMING. Ref: og .
  4. Det hvite hus har vært tydelige på at det ikke er noen planer om å etablere forskningsprosjekter som utforsker mulighetene for modifisering av solstråler. KOMMENTAR: Ref.Bill Gates og David Keith prosjekter.
  5. Flere av vitnene som uttalte seg i høringsrundene viste til informasjon som senere har vist seg å være løse konspirasjonsteorier uten grunnlag i fakta. KOMMENTARER: Da er de feil informert for det finnes utallig dokumentasjon. Så dette burde ABC ha sjekket opp.
  6. – Det er ingen bevis for at noen pumper kjemikalier inn i fly. Om dette var en diger konspirasjon for å gjøre disse tingene, tror du ikke noen ville varslet? utbryter Alan Robock, en klimaforsker ved Rutgers universitetet til. KOMMENTAR: Alan Robock er i samme kategori som BG og DK så han er fullstendig klar over at dette ikke er en konspiteori.
  7. Hvilket årstall uttalte Alan Robock dette ABC..Han peker også på at forslaget vil være umulig å håndheve all den tid delstaten ikke kan styre vær og vind….– Det vil ikke utgjøre noen forskjell på noen som helst måte. Hvordan kan de i det hele tatt håndheve det? Hva om noen brukte «» i Kentucky og vinden blåste det over Tennessee? Hva skulle de gjort? spør han.
  8. Følgende er OG en løgn…Stripene som av og til kommer bak fly høyt oppe i luften er kondensstriper, helt enkelt vann som fryser til is.– Det er ispartikler som blir til når den varme eksosen skyter ut av flymotoren, og møter den veldig kalde luften på 10 kilometers høyde slik at luften blir avkjølt, sa Meteorolog Isak Slettebø i StormGeo til TV 2 tidligere i vår.– Så må vanndampen kondensere. Den må bli til vanndråper som blir til is med en gang. ..

KOMMENTAR TIL pkt 8: https://www.geoengineering-norway.org/2023/03/16/dannelsen-av-kondensspor-krever-vakuum-reduksjon-i-lufttrykk-kalde-temperaturer-og-hoy-luftfuktighet-men-utgangssiden-av-en-jetmotor-inneholder-for-det-meste-uteluft-som-har-blitt-presset-gjennom/

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.