New England Journal Of Medicine Microplastics Article viser høyere risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og død New England Journal Of Medicine Microplastics Article Shows Higher Risk Of Heart Attacks, Stroke And Death

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD20. MARS 2024

MAR 20, 2024

DelShare

New England Journal Of Medicine, publiserte denne artikkelen, som ble skrevet ut på nytt i Nature. The New England Journal Of Medicine, published this article, that was reprinted in Nature. Mikroplast og nanoplast i atheromas og kardiovaskulære hendelserMicroplastics and Nanoplastics in Atheromas and Cardiovascular Events

Etter mitt syn må utrullingen av C19 biovåpen inkluderes i diskusjonen. Vi vet at selvmontering nanoteknologi, laget av plastmaterialer, er i C19-skuddene, som Moderna tydelig viser. Du kan se polyetylen og polyvinylklorid være til stede: In my view, the roll out of the C19 bioweapons need to be included in the discussion. We know that self assembly nanotechnology, made from plastic materials are in the C19 shots, as the Moderna Patent clearly shows. You can see polyethylene and polyvinyl chloride are present:

Vi kjenner også strukturene som er funnet i blodet: We also know the structures that have been found in the blood:

Mørk -Felt Mikroskopisk analyse på blodet fra 1 006 Symptomatiske personer etter anti-COVID mRNA Injeksjoner fra Pfizer / BioNtech eller ModernaDark -Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·29. AUGUST 2022

29. AUGUST 2022

Mørk -Felt Mikroskopisk analyse på blodet fra 1 006 Symptomatiske personer etter anti-COVID mRNA Injeksjoner fra Pfizer / BioNtech eller Moderna

Denne nylig publiserte studien fra Italia bekrefter nok en gang nanostrukturer i selvmontering i blodet fra C19-injiserte mennesker. Forfatterne korrelerer blodfunnene med symptomene på de berørte. For eksempel ble denne saken diskutert: Denne personen er en mann på 33 år, som tidligere var en idrettsutøver, tilsynelatende sunn før inokulering med en m…

Les hele historienRead full story

Det ville være viktig å vite hvem av disse menneskene som var C19 vaksinert og hvem som ikke var det. It would be important to know who of these people was C19 vaccinated and who was not.

Mikroplast og nanoplast i atheromas og kardiovaskulære hendelserMicroplastics and Nanoplastics in Atheromas and Cardiovascular Events

BakgrunnBackground

Mikroplast og nanoplast (MNP) fremstår som en potensiell risikofaktor for hjerte- og karsykdommer i prekliniske studier. Direkte bevis på at denne risikoen strekker seg til mennesker mangler.Microplastics and nanoplastics (MNPs) are emerging as a potential risk factor for cardiovascular disease in preclinical studies. Direct evidence that this risk extends to humans is lacking.

metoderMethods

Vi gjennomførte en prospektiv, multisenter, observasjonsstudie som involverte pasienter som gjennomgikk halspulsendarterektomi for asymptomatisk halspulsårsykdom. De utskårne halsplateprøvene ble analysert for tilstedeværelse av MNP-er ved bruk av pyrolyse – gasskromatografi – massespektrometri, stabil isotopanalyse og elektronmikroskopi. Inflammatoriske biomarkører ble vurdert med enzymbundet immunosorbentanalyse og immunhistokjemisk analyse. Det primære sluttpunktet var en sammensatt av hjerteinfarkt, hjerneslag, eller død av noen årsak blant pasienter som hadde bevis på MNP i plakett sammenlignet med pasienter med plakett som ikke viste bevis for MNP.We conducted a prospective, multicenter, observational study involving patients who were undergoing carotid endarterectomy for asymptomatic carotid artery disease. The excised carotid plaque specimens were analyzed for the presence of MNPs with the use of pyrolysis–gas chromatography–mass spectrometry, stable isotope analysis, and electron microscopy. Inflammatory biomarkers were assessed with enzyme-linked immunosorbent assay and immunohistochemical assay. The primary end point was a composite of myocardial infarction, stroke, or death from any cause among patients who had evidence of MNPs in plaque as compared with patients with plaque that showed no evidence of MNPs.

resultaterResults

Totalt 304 pasienter ble registrert i studien, og 257 fullførte en gjennomsnittlig (± SD) oppfølging på 33,7 ± 6,9 måneder. A total of 304 patients were enrolled in the study, and 257 completed a mean (±SD) follow-up of 33.7±6.9 months. Polyetylen ble påvist i halspulsåren hos 150 pasienter (58,4%), med et gjennomsnittlig nivå på 21,7 ± 24,5 ug per milligram plakk; 31 pasienter (12,1%) hadde også målbare mengder polyvinylklorid, med et gjennomsnittlig nivå på 5,2 ± 2,4 ug per milligram plakk. Elektronmikroskopi avdekket synlige, taggete kantede fremmedpartikler blant plakkmakrofager og spredt i det ytre rusk.Polyethylene was detected in carotid artery plaque of 150 patients (58.4%), with a mean level of 21.7±24.5 μg per milligram of plaque; 31 patients (12.1%) also had measurable amounts of polyvinyl chloride, with a mean level of 5.2±2.4 μg per milligram of plaque. Electron microscopy revealed visible, jagged-edged foreign particles among plaque macrophages and scattered in the external debris. Radiografisk undersøkelse viste at noen av disse partiklene inkluderte klor. Pasienter der MNP ble påvist i ateromene hadde høyere risiko for en primær sluttpunkthendelse enn de som disse stoffene ikke ble påvist (fareforhold, 4,53; 95% konfidensintervall, 2,00 til 10,27; P < 0,001). Radiographic examination showed that some of these particles included chlorine. Patients in whom MNPs were detected within the atheroma were at higher risk for a primary end-point event than those in whom these substances were not detected (hazard ratio, 4.53; 95% confidence interval, 2.00 to 10.27; P<0.001).

konklusjonerConclusions

I denne studien hadde pasienter med halspulsåren der MNP ble påvist, en høyere risiko for en kompositt av hjerteinfarkt, hjerneslag, eller død av en eller annen årsak ved 34 måneders oppfølging enn de der MNP ikke ble oppdaget. In this study, patients with carotid artery plaque in which MNPs were detected had a higher risk of a composite of myocardial infarction, stroke, or death from any cause at 34 months of follow-up than those in whom MNPs were not detected.

Her oss en mer detaljert diskusjon: Here us a more detailed discussion:

Totalt ble 312 pasienter som gjennomgikk halspisk endarterektomi, screenet. Av pasientene som ble screenet, hadde 8 hjerneslag eller før utskrivning på sykehus, og 47 hadde ufullstendige data eller gikk tapt under oppfølgingen (fig. 1A). Av de 257 pasientene som fullførte en gjennomsnittlig (± SD) oppfølging på 33,7 ± 6,9 måneder, hadde 150 pasienter (58,4%) en påvisbar mengde polyetylen i skåret halsplate, og 31 av disse (12,1%) hadde også en målbar mengde polyvinylklorid i halspoten. Blant pasienter med bevis på disse MNP-ene i plakk, var gjennomsnittlig nivå av polyetylen 21,7 ± 24,5 ug per milligram plakk, og gjennomsnittlig nivå av polyvinylklorid var 5,2 ± 2,4 ug per milligram plakk (fig. 1B). Pasientene ' egenskaper ved grunnlinjen er oppsummert i tabell 1. Pasienter med bevis på MNP var yngre; mer sannsynlig å være menn;mindre sannsynlig å ha hypertensjon; mer sannsynlig å ha diabetes, hjerte- og karsykdommer og dyslipidemi; mer sannsynlig å røyke; og hadde høyere kreatininverdier enn de uten bevis på plast i utskåret plakk; de andre kliniske variablene virket like i de to gruppene. A total of 312 patients who were undergoing carotid endarterectomy were screened. Of the patients screened, 8 had a stroke or died before hospital discharge, and 47 had incomplete data or were lost during follow-up (Fig. 1A). Of the 257 patients who completed a mean (±SD) follow- up of 33.7±6.9 months, 150 patients (58.4%) had a detectable amount of polyethylene in excised carotid plaque, and 31 of those (12.1%) also had a measurable amount of polyvinyl chloride in the carotid plaque. Among patients with evidence of these MNPs in plaque, the mean level of polyethylene was 21.7±24.5 μg per milligram of plaque, and the mean level of polyvinyl chloride was 5.2±2.4 μg per milligram of plaque (Fig. 1B). The patients' characteristics at baseline are summarized in Table 1. Patients with evidence of MNPs were younger; more likely to be men; less likely to have hypertension; more likely to have diabetes, cardiovascular disease, and dyslipidemia; more likely to smoke; and had higher creatinine values than those without evidence of plastics in excised plaque; the other clinical variables appeared similar in the two groups.

Dette er også en viktig påminnelse om hva som er funnet over hele verden i C19-skuddene og i blodet. Siden disse selvmonteringsstrukturene sirkulerer i blodet, kan de absolutt også deponeres som plakett. I tillegg kan polymerer inhaleret fra -operasjoner også bidra. This is also an important reminder of what has been found around the world in the C19 shots and in the blood. Since these self assembly structures circulate in the blood, they certainly can also be deposited as plaque. Additionally, polymers inhaled from geoengineering operations can also contribute.

Hva er i den såkalte COVID-19 “ vaksiner ”? Bevis for en global kriminalitet mot menneskeheten – Mitt intervju med Dr. David Hughes What is in the so-called COVID-19 “vaccines”? Evidence of a Global Crime Against Humanity – My Interview with Dr. David Hughes

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·8. NOVEMBER 2022

8. NOVEMBER 2022

Hva er i den såkalte COVID-19 “ vaksiner ”? Bevis for en global kriminalitet mot menneskeheten - Mitt intervju med Dr. David Hughes

Denne uken på radioprogrammet mitt Dr. Ana's Science of Light Jeg hadde den store gleden av å intervjue Dr. David A. Hughes, PhD, en kollega i vårt internasjonale tverrfaglige forskerteam, som undersøker innholdet i C19 Injectables og korrelerer med Live Blood-analyse.

Les hele historienRead full story

Det er velkjent at EDTA reverserer aterosklerose. Jeg har omfattende dokumentert den historiske litteraturen for dette, pluss at vi vet at det hjelper med hemming av polymer selvmontering. It is well known that EDTA reverses Atherosclerosis. I have extensively documented the historical literature for this, plus we know it helps with the inhibition of polymer self assembly.

Litteraturanmeldelse av EDTA Chelation Literature Review of EDTA Chelation

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·25. MARS 2023

25. MARS 2023

Litteraturanmeldelse av EDTA Chelation

Slide Courtesy: The Trial to Assess Chelation Therapy (TACT) Initial Results Gervasio A. Lamas MD Formann for medisin Mount Sinai Medical Center Miami Beach FL Chief, Columbia University Divisjon for kardiologi ved Mount Sinai Professor i medisin Columbia University Medical Center

Les hele historienRead full story

Jeg bruker EDTA for reversering av åreforkalkning og for avgiftning av nanoteknologi. I use EDTA for Atherosclerosis reversal and for nanotechnology detoxification.

Link til bestilling Medive EDTALink to order Medive EDTA

Klinisk sak som viser reversering av ateosklerose på MedfiveClinical case showing reversal of atheosclerosis on Medfive

40%40% og and 60%60% innsnevringer – 11/03 Angiogram narrowings – 11/03 Angiogram
mild forkalkning og mild calcification and ingen myk plakettno soft plaque – 6/05 CT Angiogram etter 3 måneder med MED FEM “FULL SYSTEM” – 6/05 CT Angiogram following 3 months of MED FIVE “FULL SYSTEM”

Reversal of Carotid Artery stenosisReversal of Carotid Artery stenosis

Venstre intern karotisarterieblokkeringLeft Internal Carotid Artery Blockage

90-95%90-95% i 11/03 og in 11/03 and 90-99%90-99% i 11/04 in 11/04
50-79%50-79% i 4/05 etter 6 måneder med MED FEM “FULL SYSTEM” in 4/05 following 6 months of MED FIVE “FULL SYSTEM”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.