Thorbjørn Morstad 20.03 2024 Til klasse 1A (m.h.t Nano-kjemi) .

I går 19 Mars 2024, fikk jeg se en film med Selvensemblerende Nano-kapsler samle seg (her i ), i en venninnes dusj-vann!!!. Dette er selvsagt skremmende å observere!. 2-3-4 sammen hektet sirkler med hver sin kapsel-membran (som ved første øyekast kunne likne vanlig molekyl-bobler). En eller flere av disse “sirklene” kan ha en syltynn hale!. D.v.s..færre søkende partikler!. Etter noen sekunder fikk vi se mange langt mindre partikler, ta retning mot nevnt kapsler!. Plutselig fikk vi se en hel rad med nye kapsel-molekyler, men som også skiftet farge!. Fra lys grå..til mørk-grå. Jeg har tidligere beskrevet Graphene oksid som Lys-Gråe Kapsler!. Nano-krystaller fra Graphene oksid er Mørkere Grå (og kan se ut som gammelt støv), men i dette tilfellet, dreier det seg ikke om Nano-krystaller.

Grunnen til at beskrevet Kapsel-membraner skifter til godt synlig mørkere grå-farge og blir “plutselig” mange flere sirkler, er fordi millioner på millioner av Nano-kapsler (fra Graphene oksid) kommer seg magnetisk sammen, og danner flere molekyler. Vann-molekylene eksploderer av forgifningen og videre blir så store, at øye kan se dem lett!. Min venninnes Dusj-vann kommer opprinnelig fra naturlig drikkevann (før rense-filteret), men, gift-sprayingen fra Fly & Droner er en del av Fiendens farlige angrep. Rader med Nano-kapsler fra Graphene har vi hørt om før!!!. Nemlig Koagulasjon!!!…(blod klumper og blod-strimler), fordi ALLE Nano-kjemikalske OKSIDER og FLYTENDE PLASMA-VARIANTER er positivt ladet (m.a.o kreftfremkallende) og i tillegg, har slike kapsler Super Ledende Antenne- egenskaper. Fienden mener alvor. Vi steller med vannet vårt og drikker ikke hva som helst. Jo mer vi vet, jo bedre forsvarer vi oss!.🍀💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.