DnB på krigsstien mot det norske folk

Odd-Erik Helgesen fra Tønsberg taler DnB imot. De svarer med å ville tvangsselge huset hans. Han gir seg ikke. Les om saken her og i Telemark avis: https://www.ta.no/odd-erik-nekter-a-bruke-bankid-krangelen-med-banken-har-fort-til-at-huset-hans-blir-tvangssolgt-jeg-gir-meg-ikke/s/5-50-1811222

AV SVEN-INGE JOHANSEN

03. 03. 2024

94 VISNINGER

3 MINUTTER LESETID

 

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Hvem står bak dette?

Noen er i ferd med å utøve tyranni mot det norske folk. Disse noen står bak staten. Kommer DnB igjennom med sine merkelige krav, blir portene åpnet og dørene satt på vid vegg. Det som da slippes ut i våre grender, bygder og småbyer har det tragiske i seg. Hvem får skylda? Jo, det er oss. Fordi vi lot det skje. Det er bare oss.


Påskudd

Akkurat som jakten etter den evige terrorist har skapt de mange meningsløse skrankene i det vanlige liv for den vanlige borger, vil BankID og skremselen de svarte penger bli påskuddet til å underkaste den enslige kontoinnhaver regelrette kryssforhør når han vil sende 500 kr til sin tante på Jæren.

Men vi må være klar over at det er ikke “de svarte pengene” som står i sentrum, men terroriseringen av samfunnsborgeren. For de som har skapt kontrollsystemene, er de samme som stiller opp med terroristene. Det er de samme som står bak alle svarte penger, også.

Pengene blir for dem et instrument, et verktøy. Deres målsetting: Ved hjelp av penger og behovet for dem, vil kontrollfolket stampe angst- og kontrollsamfunnet opp av bakken og låse inn folket i retningslinjer, rammeverk og lovforordninger vi aldri før har sett maken til. Truslene blir hengt opp som en truende gulrot foran hver enkelt, slik at alle skal skjønne hvor farlig dette er.

De kommer til å ville lyse hver enkelt av oss opp i anus, inn i nese- og øreganger for å finne kjennetegn de kan bruke. Husk at dette er skallemålingene på nytt. Samme nivå. De kommer til å utvikle apparater, avtrykksmålere og alle slags elektroniske følere for å bygge ut seriøsiteten av sine kontrollprosjekt. For det trenger de, dette grenser hele tiden til det latterlige.

Og det hele satt i statssystem, inn i et stort apparat med mange ansatte og mange sjefer. De sørger hele tiden for dokumentasjon og tall, vekt- og centimetermål. Husk at “kontrolløren” ligger dypt i våre alles sjeler og langt inne i våre ryggmarger. Det er enkelt å gripe fatt i ham og vekke ham til liv. Men han har en særdeles dårlig virkning på omgivelsene. Vi glemmer ikke de glødende fanatikerne på det sorte fastland, Jæren.


De sitter i DnBs styre, har flertallet av stemmene og har stjålet til seg rollene som den norske stats representanter. Med andre ord, de har så mange av sine egne folk i statsapparatet at de kan styre staten.


Tekst fra Telemark avis, her.

De har forlengst bemektiget seg Barnevernet og Mattilsynet, som i mange år har gjort foreldres og bønders liv vanskelig. Men infiltrasjonen har de holdt på med siden 1945. Nå har de kommet så langt at de kan sette sine gamle planer i verk, verdensherredømmet. For enkelthets kan vi kalle dem for sionistene.

De styrer ikke bare staten, nærings- og kulturlivet, men også utviklingen av kontrollsamfunnet, alle kameraer og . De er dem som instrumentaliserer dette. Og de mener det alvorlig. De har koblet det bevæpnede politi, PST og den militære etterretningtjeneste inn i dette. Er det noen som setter seg på tvers av elvestrømmen, kan det være risikabelt for vedkommende. Mye taler for at merkelige av folk som har gjennomskuet mye av løgnaktigheten i statssystemene som journalisten Jon Hustads, går på deres kappe. For hans dødensfall kom som lyn fra klar himmel.

DnB truer det norske folk

Dette er fakta. Spørsmålet er om vi kan gjøre noe med det? Odd-Erik Helgsen har gjort noe med det. Han har i mange av landets aviser sagt tydelig fra, at dette finner han seg ikke i. Ikke mange har gjort det, men jeg mistenker at DnB har mistet mange kunder, det har de også vel fortjent, de er den norske statsbank. Også jeg sa opp min konto der i dette merkelig kontroll-kjølvannet.

For merkelig var det. De truet folk. Jeg trodde ikke mine egne øyne til å begynne med. Hva var dette for slags toner? Ovenfra og ned. De var oppe og resten av oss, var der nede. Hvem snakker slik til folk?? Hvem mener de er bedre enn de andre?

Vi vet hvem de er, og de fornekter seg ikke, men faller stadig tilbake i sine gamle roller, herskerrollen og undersåttens. Og det er ikke fordi de har klokskapen og innsikten, men fordi de har pengene. De vet å utnytte pengenes makt til sine siste millimeter. De er hensynsløse og brutale. Snur du ryggen til dem et øyblikk, kan det hende det sitter en dobbeltegget kniv der før du vet ordet av det.

Odd-Erik har stått i bresjen for mange viktige saker, han har ikke latt seg vippe av pinnen av de stupide hersketeknikker som bakfolkene har hatt i arv i århundreder, men har stått på for bevissthetskampen mot manipulativ bruk av mikrobølger til skade for befolkningen. Vi skjønner at de mange som tjener på dette, ikke liker det. Heller ikke styret i DnB.

https://www.nyhetsspeilet.no/?givewp-route=donation-form-view&form-id=79565

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.