BANKENE VIL TØMME KONTOEN DIN – Krisehåndteringsdirektivet (Artikkel 33a) pålegger bankene å tilsidesette innskyternes interesser i en krisesituasjon.

På tide å tømme bankkontoen..

https://rebelyellpublishing.substack.com/p/bankene-vil-tmme-kontoen-din

https://www.regjeringen.no/no/sub/eos-notatbasen/notatene/2017/nov/krisehandteringsdirektivet-brrd-endringsbestemmelser-om-tapsabsorbering-og-rekapitaliseringskapasitet.-/id2580171/

I dette nyhetsbrevet formidles først to advarsel til leserne:

Advarsel 1: At ovennevnte Krisehåndteringsdirektiv med tillegg av Artikkel 33a, fra våren 2022, med stor sannsynlighet ble innført fordi både staten v/våre og bank- og finans institusjonene allerede da var klar over at nåværende bank- og pengesystem styres mot , og at bankene har fått «grønt lys» til å redde seg selv på innskyternes og befolkningens bekostning.

Advarsel 2: For de som «stoler på» at Bankenes Sikringsfond skal redde innskuddene deres, er det helt nødvendig å forstå at sikringsfondet ikke greier å dekke mer enn ca. 1-5-1.75 % (kr. 40-50.000) av de kr. 2 millioner de «skryter av» at de vil dekke. Se min artikkel i Ny Tid fra 2016 om dette:

Bankbløffen – NY TID

BANKENE VIL TØMME KONTOEN DIN

HVORDAN KAN DU BESKYTTE DEG?

HANS EIRIK OLAV

2. DES. 2023

Share

“Money
It's a crime
Share it fairly, but don't take a slice of my pie
Money
So they say
Is the root of all evil today”

(1) Pink Floyd – Money (Official Music Video) – YouTube

+ + + +

Krisehåndteringsdirektivet (Artikkel 33a) pålegger bankene å tilsidesette innskyternes interesser i en krisesituasjon; med andre ord kan banken din, «med loven i hånd» stenge din konto og konfiskere dine penger for å redde seg selv, dog slik at du får et mindre beløp til mat og drikke.

https://www.regjeringen.no/no/sub/eos-notatbasen/notatene/2017/nov/krisehandteringsdirektivet-brrd-endringsbestemmelser-om-tapsabsorbering-og-rekapitaliseringskapasitet.-/id2580171/

Slik Pink Floyd så korrekt oppsummerer det:

  “Penger er en forbrytelse”

“Penger er roten til alt ondt i dag”

+ + + +

(Faksimile Google)

I dette nyhetsbrevet formidles først to advarsel til leserne:

Advarsel 1: At ovennevnte Krisehåndteringsdirektiv med tillegg av Artikkel 33a, fra våren 2022, med stor sannsynlighet ble innført fordi både staten v/våre folkevalgte og bank- og finans institusjonene allerede da var klar over at nåværende bank- og pengesystem styres mot konkurs, og at bankene har fått «grønt lys» til å redde seg selv på innskyternes og befolkningens bekostning.

Advarsel 2: For de som «stoler på» at Bankenes Sikringsfond skal redde innskuddene deres, er det helt nødvendig å forstå at sikringsfondet ikke greier å dekke mer enn ca. 1-5-1.75 % (kr. 40-50.000) av de kr. 2 millioner de «skryter av» at de vil dekke. Se min artikkel i Ny Tid fra 2016 om dette:

Bankbløffen – NY TID

(Faksimile Google)

Lenger ned i brevet kan du lese mer om når tidspunktet for konfiskeringen av din konti eventuelt finner sted, samt hvordan du kan beskytte deg mot dette. 

Når tar banken pengene dine?

For å si noe fornuftig om når kontoen din blir sperret og pengene dine konfiskert av banken, må vi se nærmere på de underliggende problemene og tilstanden i samfunnsøkonomien og bank- og finansmarkedet.

Kort oppsummert:

 • “Elefanten i rommet” er gjeld; mer presist et gjelds- og kredittbasert (FIAT) monetær system. Følgende fakta illustrerer hvor ille problemet har blitt:
 • Hovedårsaken til finanskrisen i 2008 var total gjeld i verden på ca. USD 105 trillioner og den påfølgende likviditetskrisen som følge av dette.
 • Finanskrisen i 2008 ble avverget (midlertidig) ved å «vokse elefanten», dvs. gjeldsforpliktelsene i privat og offentlig sektor enda større, og samlet gjeld er nå ca. USD 315 trillioner, som tilsvarer omtrent 3 ganger verdens bruttonasjonalprodukt (BNP). Intet har noen gang «overlevd» denne typen gjeldsnivå.
 • Og, dette er før vi tar hensyn til (delvis) ufinansierte forpliktelser som for eksempel pensjonsfond, som – i likhet med bankene – antas å være “under vann” på grunn av urealiserte tap/avskrivninger på mellom 30-60 % i disse institusjonenes respektive obligasjonsporteføljer.
 • For ikke å nevne deres enorme eksponeringer i finansielle derivater; et marked med en utestående bruttoeksponering på mellom USD 1,5 og 2,0 (hold på hattene) kvadrillioner. Kun en liten renteendring og denne derivatporteføljen vil være i negativt territorium, og med rentehevninger på 3-4% i og 5-6% i USA siste 2 år, ryktes det at USD 80 trillioner i derivatprodukter er i mislighold og ikke vil gjøres opp. Dette urealiserte tapet øker hver dag og vil ikke kunne gjøres opp. Det er for stort.
 • Eksempelvis er egenkapitalen i Nordea ca. Euros 30 milliarder, mens det kanskje viktigste tallet i regnskapet er å finne «gjemt bort» i en fotnote og det er en derivateksponering på svimlende Euros 5.300 milliarder. Spørsmålet er om Nordea allerede er «under vann» og umulig å redde? Nordea er ingen versting. Andre banker har tilsvarende eller enda verre eksponering.
 • Det er stadig vanskeligere å selge statspapirer, dvs. statsobligasjoner, som er myndighetenes måte å finansiere sin virksomhet, dvs. ved å «trykke» enda mer gjeld. Dette betyr at f.eks. USA og Japan (staten) “kjøper sine egne obligasjoner” fordi ingen andre vil ha dem, såkalte «no bids» auksjoner, hvor kjøperne uteblir og finansdepartementet (utsteder) og sentralbanken «bytter dekningsløse sjekker» for å holde liv i statsapparatet.
 • Obligasjoner er gjeld, og når vi har “ikke-bud”-auksjoner for amerikanske obligasjoner, betyr det at ingen, bortsett fra politikerne, mener (les: håper) disse obligasjonene vil bli betalt tilbake.
 • Innen februar/mars 2024 vil likviditeten i «Repomarkedet» i USA (over natten finansiering for banker), som for et halvt års tid siden var på ca. USD 2.4 trillioner, nå redusert til ca. USD 900 milliarder, være tomt, og mer gjeld må «trykkes» bare for å kunne betjene de høye(ere) rentene på statsgjelden.
 • Legg til de ca. 5-6 trillioner USD med obligasjoner som forfaller gjennom hele 2024 i USA, og du har et nivå av pengetrykk som ligner Weimar-republikken i Tyskland i 1923, da tyskerne brukte tyske mark (sedler) til å fyre i peisen, eller Zimbabwe på 1990-tallet hvor du trengte en trillion Zimbabwe dollar for æ kjøpe et brød.
 • Og situasjonen i Europa er like ille, om ikke verre. Hele banksystemet er på “respirator” og kan ikke reddes.

For å oppsummere nærmer vi oss med stormskritt dagen da hele bank- og finanssystemet er ingenting mer enn en svart skjerm på datamaskinen.

Du kan lese mer om dette på Rebel Yell Publishing | hvor du finner en rekke artikler om penge og banksystemet.

Viktig å forstå

(Faksimile Google)

Det er viktig å forstå at når «dine penger» overføres til en bankkonto i ditt navn, da er ikke lenger «pengene» dine. De tilhører banken. Du er en usikret kreditor i banken og må stille deg i køen når banken helt på egenhånd bestemmer seg for å «ta pengene dine» for å redde seg selv, enten det dreier seg om noen tusenlapper eller noen millioner.

Din eneste mulighet er å få «pengene dine» ut av banken og på et trygt sted før det «smeller».

Dersom du vil vite og lære mer om hvordan du skal forholde deg til dette kan du sende en email til nedstående email adresse.

FOR ORDENS PRESISERES AT OVENNEVNTE IKKE ER MENT SOM FIANSIELLE RÅD, MEN SOM ET FORSØK PÅ Å HJELPE DEG TIL Å TA EGNE BESLUTNINGER OM DIN , DVS. PÅ DITT ANSVAR, SLIK ALLE BURDE GJØRE. MED ANDRE ORD: IKKE HØR PÅ MEG, EI HELLER PÅ ANDRE. UNDERSØK ALT DU BLIR FORTALT OG TA DINE EGNE BESLUTNINGER. DET ER ALLTID BEST.

Send email for mer om dette og din interesse hit: join@ifbconsulting.no

God helg!

(Faksimile Google)

Lenker for å kjøpe boken, FARVEL MENNESKE:

Flott innbundet versjon: Farvel menneske (giutbok.no) – kr 399,-

Elektronisk versjon: Farvel menneske – e-bok (giutbok.no) – kr 250,-

Den innbundne boken finnes hos de fleste bokhandlere, så som nettboksiden til Ark eller Tanum.

Den elektroniske utgaven kan kjøpes hos de aller fleste e-bokhandlere på nettet.

Share

Top

New

BANKKOLLAPS

1929-1945 = 2023-?

MAR 12, 2023 • 

HANS EIRIK OLAV

ANNUS HORRIBILIS 2024

PÅ TIDE Å STORME BASTILLEN?

DEC 30, 2023 • 

HANS EIRIK OLAV

ET SPINDELVEV AV LØGNER

LAND UTEN SELVRÅDERETT – STYRT ETTER DIKTAT

SEP 9, 2022 • 

HANS EIRIK OLAV

Med Vennlig hilsen – Best Regards

Øyvind Dulong

Milli Heat AS

Strømsveien 161, 1466 Strømmen

– Norway

Tel: +47 66820680 / +47 90540338

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.