Chemtrail Flu — Har Du Det Ennå?

Alexander Light26. Mars 2016

Du er syk. Nesen din er tett. Kroppen din er vond, du er svett, hoster, nyser og du har ikke nok energi til å komme deg ut av sengen.

Det er ikke influensa ifølge Dr. Len Horowitz. Hans mening er ikke basert på konspirasjonsteori, men på konspirasjonsfakta. I løpet av de siste 10 årene, Dr. Horowitz har blitt USAs mest kontroversielle medisinske autoritet.

av missiongalacticfreedom

En universitetsutdannet medisinsk forsker, Horowitz (48), anklager at elementer fra USAs regjering konspirerer med store farmasøytiske selskaper for å gjøre store deler av befolkningen syke.

Mainstream-mediene rapporterer at akuttmottakene på sykehus er fastklemt med pasienter som lider av en bisarr øvre luftveisinfeksjon som ikke helt virker som et .

De rapporterer at det er en “ mystikk ” influensa, og at influensa jjabs er ineffektive mot den.

“ Det er alt hogwash, falsk tull ”, sier Dr. Leonard Horowitz. “ Faktum er at vi har sett denne typen epidemier siden slutten av 1998 og begynnelsen av 1999.

Folk har hacket og hostet med denne bisarre sykdommen som ikke ser ut til å følge noen logisk virus- eller bakterieutbrudd og overgangsperiode.

Hvis det var en virkelig bakterie eller en virusinfeksjon, ville det ha forårsaket feber, men det gjorde det ikke. Det varer i flere uker, om ikke måneder. Sinusstopp, bihule drenering, hoste, tretthet, generell ubehag. Folk har følt “ off ”.

Armed Forces Research Institute of Pathology har registrert et på den patogene mikroplasmaen som forårsaker epidemien. Du kan se patentrapporten i boken, Healing Codes for the Biblical Apocalypse.

Micoplasma er egentlig ikke en sopp, det er egentlig ikke en bakterie, det er egentlig ikke et virus. Den har ingen cellevegg. Den går dypt inn i cellekjernene og gjør det veldig vanskelig å montere en immunrespons mot den.

Det er et menneskeskapt biologisk våpen. Patentrapporten forklarer hvordan den forårsaker kroniske infeksjoner i øvre luftveier som er tilnærmet identiske med hva som skjer akkurat nå. ”

KJEMTRAILER ØDRE IMMUNE-FUNKSJONEN

“ Jeg tror kjemikaliene er ansvarlige for en kjemisk rus av publikum, som da vil forårsake en generell immunsuppresjon, lav karakter til høy kvalitet, avhengig av eksponering. Immunfunksjon gjør at mennesker kan bli utsatt for opportunistiske infeksjoner, for eksempel denne mikroplasma og andre opportunistiske infeksjoner ”, sier Dr. Horowitz.

“ Jeg begynte først å undersøke kjemikalier da noen ble sprayet over hjemmet mitt i Nord-Idaho. Jeg tok bilder av dem, og tok deretter kontakt med miljøvernbyrået i staten som var uten ledelse og henviste meg til flyvåpenet.

De fikk meg kontakt med Centers for Disease Control Toxicology, og etter omtrent en uke fikk jeg et brev fra en av deres viktigste toksikologer som sa, faktisk var det en viss mengde etylendibromid i jetbrenselet.

Etylendibromid er et kjent kjemisk kreftfremkallende menneske som ble fjernet fra blyfri bensin på grunn av kreftfremkallende effekter. Nå har det plutselig dukket opp i jetbrenselet som militære fly i stor høyde sender ut! ”

Etylendibromid kommer ut av jetbrenselene som forårsaker immunsuppresjon og svekker folks immunforsvar. Så har du en mikrob i mikroplasma eller en sopp som forårsaker en øvre luftveissykdom. Plutselig utvikler du en sekundær bakterieinfeksjon.

Nå blir du rammet av ANTIBIOTIKK, og antibiotika får kroppskjemien til å bli sur, så nå får du utslett og andre ting, leveren din blir full av giftstoffer og kommer ut gjennom huden din i utslett, og de får hyperallergeniske reaksjoner assosiert med de andre kjemikaliene.

Jeg har kolleger på Bahamas, Bermuda, Toronto, British Columbia som alle rapporterer om den samme bisarre såingen av atmosfæren.

Det som skjer er bare foraktelig. Plutselig nå har du mennesker helt ute av balanse og smittet av to, tre eller fire mikrobielle medfaktorer så vel som beruset av en rekke forskjellige kjemikalier … og du har noen som kommer til å bli kronisk syke.

DET SVARTE BUDGETET

“ Frank Church Congressional Hearings fra 1975 utsatte Central Intelligence Agency biologiske våpenentreprenører – Litton Bionetics og Army Corp of Engineers som utviklet og utnyttet forskjellige biologiske våpen på bestander.

Og alt dette gjøres under svarte operasjoner, skjulte operasjoner, der de får finansiering og kongressfolk blir aldri informert om hvor disse pengene går. Det er det svarte budsjettet ”, sier Horowitz.

“ Og i den moderne krigsføringsarenaen, der eksperter på biologisk kjemisk krigføring samles og diskuterer måtene som er ideelle for å føre krigføring i dag, for virkelig å ta en fiende ut, du vil ikke drepe folket.

Du vil produsere mennesker som er kronisk syke og blir avhengige av staten og sap landets ressurser totalt. Og så kan du flytte inn med ditt militærmedisinsk-industrielle kompleks og ditt internasjonale medisinsk-farmasøytiske kartell.

Da selger du disse beseirede landene alle legemidler og kjemikalier som de trenger for å opprettholde en hvilken som helst utseende av sunn funksjon.

De er helt utarmet. De kan ikke sette sammen et militær. Du skaper en avhengighet og derved svekker du befolkningen, og svekkede befolkninger er enkle å kontrollere.

Så du har befolkningskontroll, og du tjener store formuer på å gjøre det, kontra bare å sprenge et og ødelegge infrastrukturen du eier.

Du og kollegaene dine eier den infrastrukturen. Du vil bli kvitt folket. Du vil ikke bli kvitt infrastruktur ”

HVEM ER ANSVARLIG?

“ Det jeg er relatert til deg nå er ikke spekulasjoner. Hvis du skulle lese toppekspertanalysen av militær krigføring, inkludert rapporten fra Iron Mountain –, er -familien en av de største aktørene i denne konspirasjonen.

De er en av de største aktørene i verdens folkemord, reduksjon av verdensbefolkningen. Det er ikke noe mysterium lenger:

De er helt utarmet. De kan ikke sette sammen et militær. Du skaper en avhengighet og derved svekker du befolkningen, og svekkede befolkninger er enkle å kontrollere.

Så du har befolkningskontroll, og du tjener store formuer på å gjøre det, kontra bare å sprenge et atomvåpen og ødelegge infrastrukturen du eier. Du og kollegaene dine eier den infrastrukturen. Du vil bli kvitt folket. Du vil ikke bli kvitt infrastruktur ”

HVEM ER ANSVARLIG?

“ Det jeg er relatert til deg nå er ikke spekulasjoner. Hvis du skulle lese toppekspertanalysen av militær krigføring, inkludert rapporten fra Iron Mountain –, er Rockefeller-familien en av de største aktørene i denne konspirasjonen.

De er en av de største aktørene i verdens folkemord, reduksjon av verdensbefolkningen. Det er ikke noe mysterium lenger.

Når du undersøker hvem som eier chemtrail drivstoff, som er direktør for drivstoffselskapet, plutselig går du inn i riket til Rockefeller-familien og kongefamiliene – Standard Oil og British Petroleum.

Og hva er deres andre agendaer? Plutselig ser du dokumentene deres, og viser at de historisk har finansiert eugenikk, rasehygiene, folkemord, avfolking, familieplanlegging, mødre- og barnehelse – der de lager og leverer jjabs, og forurenset blodforsyning.

Dette er bankstjernene, de samme menneskene som driver blodbank så vel som pengebanknæringene ”, sier Dr. Horowitz.

“ Jeg refererer til en flott bok av Dr. John Coleman, som jobbet som en British Secret Service-agent på de høyeste nivåene. Og han artikulerte veldig tydelig hvem som drev disse selskapene.

Det hele går til slutt tilbake til det høyeste nivået av kongefamilien. Bush-familien, Rothschild-familien, Rockefeller-pengene og hele Rockefeller-etableringen er basert på Rothschild-penger og kongelige familier.

Hvis du ikke kan forklare det rasjonelt eller på noen annen måte, Jeg tror du må begynne å vurdere konspirasjonsteorier og eliminere den negative etiketten du har lagt på konspirasjonsteorier som er blitt demonisert sammen med helhetlig medisin. ”

AMERIKAS FJERDE RIKTIG

De regjerende kriminalitetsfamiliene tjener store formuer på menneskehetens lidelse. Rockefellers monopoliserte amerikansk medisin på 1920-tallet. De sammen med I.G. Farben, Tysklands ledende industrielle organisasjon, hadde monopol på verdens kjemiske og farmasøytiske næringer.

Rockefellers og I.G. Farben jobbet sammen før andre verdenskrig og under andre verdenskrig. For alle praktiske formål, Rockefellers og I.G. Farben var det tredje riket.

Hvem andre er involvert? Merck Pharmaceutical Company. Presidenten deres, George W. Merck, var USAs direktør for biologiske våpenindustri under andre verdenskrig. Han ble personlig utnevnt av president Roosevelt og sekretær for krigsstimson.

Nazistene planlagt for den nye verdensordenen. De hadde til og med en betegnelse på det: “ neue Ordnung, ” som betyr “ Ny ordre ” — dvs. Ny verdensorden.

Dette i dag, denne nye verdensordenen, er fremveksten av det fjerde riket. Dette er nettopp det de så for seg og deretter gjennomførte i global skala. Målet med det fjerde riket er befolkningskontroll og folkemord.

99,99 prosent av frimurerne har ingen anelse om hva de virkelig gjør opp til på de høyeste nivåene. De gir deg økt kunnskap i hver høyere grad av frimureri.

Når du kommer utover 33. grad, får du den høyeste indoktrinasjonen til det som kalles Ancient Arcana, den gamle hellige kunnskapen som er beskrevet i boken Healing Codes of the Biblical Apocalypse. Det er her djevelene som driver denne planeten hekker.

Hvordan blir en person så høyt i frimurerorganisasjonen? Gjennom blodlinjer. Du må være større kongelige, større kongelige, ideelt sett en etterkommer, eller du må være noen som er veldig nær kongelige, de viktigste blodlinjene.

HVEM MÅLER DE?

Hvem er de rettet mot folkemord? Hvis det pågår et forsøk på å redusere befolkningen på planeten, hvorfor skjer det ikke?

“ Se på land som de i , nasjoner i den tredje verden som har blitt sterkt målrettet mot HIV / AIDS. Og vurder at 73 prosent av hiv / aids-pasienter i Amerika i dag er svarte eller spanske.

Statistisk sett er 55 prosent av homofile menn i Amerika allerede . Ser du avfolking spesielt rettet mot minoritetsgrupper nå? Selvfølgelig. Det skjer akkurat nå.

De ønsker ikke å eliminere befolkningen fullstendig, bare visse befolkninger. Og er det ikke fra deres perspektiv fantastisk? De har en skjult avfolkingsagenda som ingen har plukket opp ennå. Det er ideelt sett hva de vil produsere.

Det handler ikke bare om pengene. Jeg tror det er en satanisk eller ond ideologi, fordi Nixon selv sa, med henvisning til Rockefellers, – det handler ikke om penger for disse menneskene, det handler om makt.

DET MONOPOLISKE SPILLET

Hva gjør du på slutten av Monopol-spillet? Én person vinner, de eier alle eiendommer, de eier alle eiendelene, de har utslettet alle de andre spillerne og spillet er over. Du kan ut spillet i skapet ditt. Men du gjør ikke det på planeten.

Personen som vinner på slutten av dette verdensmonopolspillet får omorganisere styret. Og det er nettopp det vi har sett det siste året. Du har ikke sett den største fisken som spiser den største fisken i internasjonal handel, du har sett megahvalene spise megahvalene i disse megasammenslåingene.

Alle disse små selskapene som produserer vitaminene dine er et datterselskap av et større konglomerat. I dag eier en Warner Lambert eller Glaxo Wellcom, alle disse enorme, enorme selskapene all den lille fisken. De kjøper dem ut.

Så igjen, nå blir spillbrettet endret hvis de ønsker det, og tilsynelatende er det det de ønsker. Det er deres agenda, du kan se den.

På Denver flyplass, er det en steinstein i hovedterminalbygningen dedikert til New World Airport Commission av frimurerne.

Og det er et stort fargerikt veggmaleri – som er dedikert til den utdødde menneskelige arten. Og i forgrunnen, mot det forferdelige bakteppet av flammer og ødeleggelse, er det tre åpne kister.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.