Meslinger, kusma, Rubella og Varicella vaksine for barn viser Nanobot svermer, kvanteprikker og selvmontering Hydrogel Measles, Mumps, Rubella And Varicella Vaccine For Children Shows Nanobot Swarms, Quantum Dots And Self Assembly Hydrogel

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD4. SEPTEMBER. 2023

4. SEP. 2023350350

2202205454

DelShare

MMR-vaksinen fra barndommen er lastet med nanobots. De er så små at du på min høyeste forstørrelse knapt kan se dem, men de er tydelig der. Jeg prøvde å gå opp til 4000 ganger med mitt oljemål, men kunne ikke visualisere dem. Jeg tok mange videoer, og hvis du ser på hele dokumentasjonen, er den tydelig fantastisk. MMRV-vaxen er ment å være lagret på -56F. Tint det ser nøyaktig ut som C19-biovåpenet. Filamenter monteres og store områder med hydrogelpropp. Uten dekselslipp er selvmonteringen mye mer synlig. The childhood MMR vaccine is loaded with nanobots. They are so small that on my highest magnification you can barely see them, but they are clearly there. I tried to go up to 4000x with my Oil objective but could not visualize them. I took many videos and if you look at the entirety of the documentation it is clearly stunning. The MMRV vax is supposed to be stored at -56F. Thawed it looks exactly like the C19 bioweapon. Filaments do assemble and large areas of hydrogel clots. Without a cover slip the self assembly is much more visible. Dette gis til 9 måneder gamle babyer, deretter igjen ved 15 måneder, og deretter ved 6 års alder. This is given to 9 month old babies, then again at 15months, and then at 6 years of age. Dette er den 5. barnevaksinen jeg så på. Det hele ser likt ut for meg, det er lastet med selvmonterende nanoteknologi. Få meg nesten til å lure på om de bare bruker de samme ingrediensene, bare legg en annen etikett på den. Enhver lege eller person som noen gang har blitt kalt en antivaxxer, må få disse artiklene ( som jeg vil sette dem sammen på ett innlegg, Jeg har et par flere “ ” å gå ) og saksøke alle som har anklaget dem. The Big Pharma Criminals, medisinske , medisinske styrer, leger og helsepersonell som får tilbakeslag kalt “ Pay for Performance ” – jo mer skyter de opp barn med dette. Skolene og andre byråer som gir mandat til dette, er alle medskyldige i å forgifte vår fremtidige generasjon. Dette er bokstavelig talt et kriminelt foretak. Ikke-lukkede koagulasjonsdannende kjemikalier og nanoteknologi er i disse skuddene.Enhver lege med samvittighet trenger å få et mørkefeltmikroskop og gjenskape dette arbeidet. Hvis du har en sjel igjen, kan du ikke forgifte ett barn til med dette. Noen gang igjen. Foreldre som elsker barna sine, kan du ikke kjøpe inn denne vaksinepropagandaen igjen. Ingen kan rettferdiggjøre å injisere dette materialet i babyer. This is the 5th childhood vaccine I looked at. It all looks the same to me, it is loaded with self assembly nanotechnology. Almost makes me wonder if they just use the same ingredients just put a different label on it. Any doctor or individual who has ever been called an antivaxxer needs to get these articles ( which I will put all of them together on one post, I have a couple more “ vaccines” to go) and sue anyone who have accused them. The Big Pharma Criminals, the medical societies, medical boards, physicians and healthcare providers who get kickbacks called “Pay for Performance” – the more they shoot children up with this. The schools and other agencies that are mandating this are all complicit in poisoning our future generation. This is literally a criminal enterprise. Undisclosed clot forming chemicals and nanotechnology are in these shots. Any doctor with a conscience needs to get a darkfield microscope and replicate this work. If you have a soul left, you cannot poison one more child with this. Ever again. Parents who love their children, you cannot buy into this vaccine propaganda again. NOBODY can justify injecting this material into babies.

Du kan se at væsken er tett og mange aktivitetslag blir sett inkludert større hydrogelbiter. Jeg ønsket å vise miniscule sverming i bakgrunnen som tydelig er involvert i selvmontering. En menneskelig rød blodcelle har omtrent en diameter på 6,8 mikrometer. Jeg vil si at disse små nanobotene er minst 1000 ganger mindre enn det. You can see that the liquid is dense and many layers of activity are seen including larger hydrogel pieces. I wanted to show the miniscule swarming in the background that is clearly involved in self assembly. A human red blood cells has about a diameter of 6.8 micrometers. I would say these small nanobots are at least 1000 times smaller than that.

Større hydrogelbiter kan sees i bevegelse i den ekstremt travle bakgrunnenLarger pieces of hydrogel can be seen moving in the extremely busy background

Hele dråpen beveget seg mot sentrum, tydelig koordinert intelligent for å bygge en stor hydrogellignende blodpropp. I denne videoen kan du se 100x forstørrelse med tydelig bevegelse. Det ser ut som Insulin som jeg filmet. The entire drop was moving towards the center, clearly coordinated intelligently to build a large hydrogel like clot. In this video you can see 100x magnification with clear movement. It looks just like Insulin that I filmed.

Her kan du se etter omtrent 45 minutter hvor mye av dette som allerede har samlet seg og hvor mye koordinert bevegelse det er. Here you can see after about 45 minutes how much of this has already assembled and how much coordinated movement there is.

Slik ser dette ut etter omtrent 70 minutter: Here is what this looks like after about 70 minutes:

Filamenter som vi kjenner selv monterer. De er ikke til stede når materialet plasseres på lysbildet i begynnelsen. Denne dukket opp etter omtrent 1 time og 20 min. Filaments as we know self assemble. They are not present when the material is placed on the slide in the beginning. This one appeared after about 1 hour 20 min.

Dette er 100x mål med lyset som er nedringt og viser glødetrådene som har blitt enorme: This is 100x objective with the light dialed down showing the filaments that have grown huge:

Her er de klassiske kulene jeg ser i det blodvoksende hydrogelstoffet: Here are the classic spheres I see in the blood growing hydrogel substance:

Dette er en koagulert hydrogel med mange blinkende lys synlige. This is a coagulated hydrogel with many blinking lights visible.

Her er de sfæriske strukturene synlige i bevegelse. De er en del av selvsamlingen i bildet ovenfor: Here the spherical structures are visible in movement. They are part of the self assembly in the above image:

Sammendrag: Summary:

Jeg håper du deler denne informasjonen. Ingen kan stole på Big Pharma og vaksiner har alle ikke avslørt nanoteknologi og selvmonterende hydrogel i seg, det samme som vi har sett i levende blod.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.