Spider Silk Polymer Sprayet Via Geoengineering Operations Fra California – Darkfield Microscopy AnalyseSpider Silk Polymer Sprayed Via Geoengineering Operations From California – Darkfield Microscopy Analysis

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD17. JAN. 2024

17. JAN. 20241717

3333

DelShare

Bilde: Edderkoppsilkeksemplar som mottattImage: Spider silk specimen as received

Jeg gjorde nylig et intervju med Reinette Senum, hvor hun spurte meg om jeg ville hjelpe til med å videreføre etterforskningen av “ Spider Silk ” funnet i Jamestown, California, mistenkt å komme fra operasjoner. Kathryn Saari hadde allerede gjort Infrarødt spektra for kvalitativ analyse. Konklusjonen var at dette er naturlige edderkoppnett. Her er rapporten: I recently did an interview with Reinette Senum, during which she asked me if I would help with furthering the investigation of “Spider Silk” found in Jamestown, California, suspected to come from geoengineering operations. Kathryn Saari had already done Infrared Spectra for Qualitative Analysis. The conclusion was that this is natural spider webs. Here is the :

Polymerer har blitt sprayet via geoengineering-operasjoner i flere tiår. Jeg har vist flere tidligere undersøkelser av lignende hvite miljøfilamenter. Optisk ser de absolutt ikke ut som edderkoppnett, for de er mye tykkere og mer holdbare. Ovennevnte konklusjon om at dette er “ naturlig edderkoppsilke ” er utilfredsstillende for meg. Her er miljømetallanalysen som Clifford Carnicom gjorde for mange år siden, og viser de klassiske metallene som ble brukt til geoengineering :Polymers have been sprayed via geoengineering operations for decades. I have shown multiple previous examinations of similar white environmental filaments. Optically they absolutely do not look like spider webs for they are much thicker and more durable. The above conclusion that this is “natural spider silk” is unsatisfactory to me. Here is the environmental metals analysis that Clifford Carnicom did years ago, showing the classic metals used for geoengineering :

Jeg har også vist den franske analysen fra 2012 som viser nøyaktig de samme hvitaktige filamentene som ble sprayet via geoengineering-operasjoner. I have also shown the french analysis from 2012 showing the exact same whitish filaments sprayed via weather warfare geoengineering operations.

Sammenligning av kjemisk analyse av hydrogelfilamenter fra C19-skudd og miljømessige geoengineering-kilder – Prosjekt Hva skjedde med humaniora blod? Sammenligning av kjemisk analyse av hydrogelfilamenter fra C19-skudd og miljømessige geoengineering-kilder – Prosjekt Hva skjedde med humaniora blod? Chemical Analysis Comparison of Hydrogel Filaments from C19 Shots and Environmental Geoengineering Sources – Project What Happened to Humanities Blood? Chemical Analysis Comparison of Hydrogel Filaments from C19 Shots and Environmental Geoengineering Sources – Project What Happened to Humanities Blood?

Bilde: Miljøfilament sprayet via geoengineering-prosjekter før analyse fra FrankrikeImage: Environmental filament sprayed via geoengineering projects prior to analysis from France

Imidlertid er edderkoppsilke en polymer blitt distribuert og utviklet siden 2002 However spider silk is a polymer has been deployed and developed since 2002 Nexia leverer rekombinant edderkoppsilkNexia Delivers Recombinant Spider Silk av et kanadisk bioteknologiselskap, Nexia. by a Canadian Biotechnology company, Nexia.

De produserte rekombinante edderkoppsilkefibre fra genetisk konstruerte pattedyrceller. Dragline silkefibre produsert av edderkopper er en av de sterkeste silkene produsert i naturen og er fem ganger sterkere etter vekt enn stål. Hvis tilstrekkelige mengder edderkoppsilke var tilgjengelig, kan det ha potensielle bruksområder som medisinsk sutur, biologisk nedbrytbare fiskelinjer og kroppsrustning. Metoden for å produsere silkefibrene They produced recombinant spider silk fibres from genetically engineered mammalian cells. Dragline silk fibres produced by spiders are one of the strongest silks produced in nature and are five times stronger by weight than steel. If sufficient quantities of spider silk were available, it could have potential uses such as medical sutures, biodegradable fishing lines and body armour. The method to produce the silk fibres ble utviklet av Nexia i forbindelse med was developed by Nexia in conjunction with the US Army Soldier Biologisk kjemisk kommandoUS Army Soldier Biological Chemical Command (SBCCOM). SBCCOMs Natick Soldier Center har samarbeidet med Nexia under en samarbeidsavtale om forskning og utvikling (CRADA) siden mai 1999. (SBCCOM). SBCCOM's Natick Soldier Center has been working with Nexia under a Cooperative Research and Development Agreement (CRADA) since May 1999.

Nexia ble senere solgt til Nexia was later sold to PharmAthene, Inc, PharmAthene, Inc, et privateid bioteknologiselskap med fokus på a privately held biotechnology company focused on the utvikling av biodefense-terapeutika.development of biodefense therapeutics.

Jeg vil diskutere den veldig avslørende bruken av edderkoppsilkeproteiner, som er polyamider, de samme proteinene som vi fant å lage de gummiaktige blodproppene hos mennesker i detalj i et annet innlegg. Her viser jeg av prøven først. I will discuss the very revealing use of spider silk proteins, which are polyamides, the same proteins that we found creating the rubbery clots in humans in detail in another post. Here, I am showing my Darkfield Microscopy of the specimen first.

Bilde: 200x forstørrelse, mørkere filamenter og ruskstrukturer settImage: 200x magnification, darker filaments and debris structures seen

Bilde: 2000x forstørrelseImage: 2000x magnification

Bilde: 2000x forstørrelse – punktere fargerike inneslutninger som ligner på Quantum Dot-strukturene i blodet, sees i noen filamenterImage: 2000x magnification – punctuate colorful inclusions similar to the Quantum Dot structures in the blood are seen within some filaments

Bilde: 2000x forstørrelse Image: 2000x magnification

Bilde: 2000x forstørrelse Image: 2000x magnification

Bilde: 1000x forstørrelse, inneslutninger eller rusk settImage: 1000x magnification, inclusions or debris seen

Bilde: 1000x forstørrelse, Morgellons lignende chips sett, uvanlige farger bemerket som oransje og rødImage: 1000x magnification, Morgellon's like chips seen, unusual colors noted like orange and red

Bilde: 400x forstørrelse, det er lett synlig at dette er mye mer holdbart og mye tykkere enn naturlig edderkoppsilke. Image: 400x magnification, it is easily visible that this is much more durable and much thicker than natural spider silk.

Sammendrag: Summary:

Denne prøven virket ikke naturlig for meg. Jeg vil diskutere den omfattende bruken av edderkoppsilkeproteiner i nanoteknologiske og bioteknologiske applikasjoner, siden dette er en selvmonteringspolymer som også brukes til levering av transdermal , biosenserende applikasjoner, hjernedatamaskingrensesnitt, oppretting av syntetiske nevroner og syntetisk biologi. This sample did not appear natural to me. I will be discussing the extensive use of spider silk proteins in nanotechnological and biotechnological applications, since this is a self assembly polymer that is also used for transdermal vaccine delivery, biosensing applications, brain computer interface, creation of synthetic neurons and synthetic biology.

Det er viktig å merke seg at distribusjonen av denne teknologien har pågått i over 20 år. Den dyptgående kjemiske analysen gjort fra Frankrike identifiserte mange forskjellige typer polymerer og tilstedeværelsen av farlige ftalener, som er hormonforstyrrende stoffer. Jeg har diskutert tidligere at initiering av selvmontering fra en nano skala til makro skala krever metaller som katalysator. Clifford Carnicom hadde gjort en analyse som viste at disse miljøfilamentene inneholder store mengder metaller. Årsaken til at dette er av interesse for meg som helsepersonell og bør deg som menneske som bor på denne jorden, er at vi inhalerer disse polymerene og de replikerer i kroppen vår.Morgellons ble beskrevet som en biosenseringsteknologi som oppdager resonans-DNA-fekvensen hos mennesker og lar den nås spesifikt via mikrobølgefrekvens. Teknologien som brukes til målrettede individer og som nå er distribuert i alle via C19 biovåpen, mat- og vannforsyningen og luften vi puster inn er den samme i konseptet, men endrer i nanoteknologiske avanserte materialer. Smarte støvbiosensorer og Quantum Dot- brukes til overvåking og befolkningskontroll og er integrert for AI-kontrollert opplasting av menneskelige data til metaversen. Disse edderkoppfilamentene ser ut til å inneholde Quantum Dot-lignende strukturer som er synlige, anslått å være i størrelsesområdet 500nm på bildene ovenfor. mat- og vannforsyningen og luften vi puster inn er den samme i konseptet, men endrer i nanoteknologiske avanserte materialer. Smarte støvbiosensorer og Quantum Dot-teknologi brukes til overvåking og befolkningskontroll og er integrert for AI-kontrollert opplasting av menneskelige data til metaversen. Disse edderkoppfilamentene ser ut til å inneholde Quantum Dot-lignende strukturer som er synlige, anslått å være i størrelsesområdet 500nm på bildene ovenfor. mat- og vannforsyningen og luften vi puster inn er den samme i konseptet, men endrer i nanoteknologiske avanserte materialer. Smarte støvbiosensorer og Quantum Dot-teknologi brukes til overvåking og befolkningskontroll og er integrert for AI-kontrollert opplasting av menneskelige data til metaversen. Disse edderkoppfilamentene ser ut til å inneholde Quantum Dot-lignende strukturer som er synlige, anslått å være i størrelsesområdet 500nm på bildene ovenfor. estimert til å være i størrelsesområdet 500nm på bildene ovenfor. estimert til å være i størrelsesområdet 500nm på bildene ovenfor. It is important to note that the deployment of this has been going on for over 20 years. The in depth chemical analysis done from France identified many different types of polymers and the presence of dangerous phthalens, which are endocrine disruptors. I have discussed previously that the initiation of self assembly from a nano scale to macro scale requires metals as a catalyst. Clifford Carnicom had an analysis done showing that these environmental filaments contain large amounts of metals. The reason this is of interest to me as a health care provider and should to you as a human being inhabiting this earth, is that we are inhaling these polymers and they replicate in our body. Morgellons was described as a biosensing technology that detects the resonant DNA fequency of humans and allows it to be accessed specifically via microwave frequency. The technology that is used for Targeted Individuals and that is now deployed in everyone via the C19 bioweapons, the food and water supply and the air we breathe is the same in concept but changing in nanotechnological advanced materials. Smart dust biosensors and Quantum Dot technology is used for surveillance and population control and are integral for the AI controlled upload of human data into the metaverse. Those spider filaments appear to contain Quantum Dot like structures visible, estimated to be in the 500nm size range in the above photos.

Diskusjon for å fortsette… Discussion to continue…

Takk til Kathryn Saari og Reinette Senum for at du tillot meg å legge ut denne forskningen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.