Høring – forslag til midlertidig endring i utlendingsloven (beredskapshjemmel for å kunne pålegge kommuner å etablere og drifte et midlertidig innkvarteringstilbud til asylsøkere mv.)

Frist: 05.12.2023

Her kan du avgi svar på vegne av deg selv, en virksomhet eller organisasjon. Alle innsendte svar går gjennom en saksbehandler før de blir synlige på regjeringen.no. Svar som inneholder eller æreskrenkelser blir ikke lagt ut.

Høringssvar og innspill regnes som offentlig informasjon, og alle innsendte svar som kommer inn vil bli publisert på regjeringen.no. Du kan levere svaret anonymt dersom du svarer som privatperson.

Svar uten merknad

Dersom du svarer på vegne av en invitert høringsinstans som ikke har merknader til høringen, og vil gi uttrykk for det, kan du krysse av for «Svaret er uten merknader»:Svaret er uten merknader

Svar med merknad

Skriv svaret ditt i tekstfeltet nedenfor. Du kan også laste opp vedlegg. Dersom du ønsker å fortsette på svaret ditt senere, kan du lagre det som kladd. For å lagre svaret som kladd må du logge inn.

Det er enklest for saksbehandlere og andre som skal lese svaret at du legger innspillet ditt inn i skjemaet som tekst. Det er ikke nødvendig å ha med signatur eller logo.

Du vil få tilsendt en bekreftelse med kopi av svaret ditt som kan brukes til arkivformål.

Verktøylinjen for fritekstfeltet under kan nås ved å bruke tastatursnarveien Alt+F10.Avsnitt

P0 ORD

Opplasting av vedlegg

Du kan laste opp eventuelle vedlegg til svaret som PDF-fil. Maks filstørrelse er 10 MB. Det kan ikke lastes opp flere enn 10 vedlegg. Du kan også legge inn selve svaret som PDF-fil dersom du ikke vil bruke skjemaet over, men vi anbefaler å bare skrive svaret som tekst. Det gjør svaret ditt mer tilgjengelig for saksbehandler og andre som vil lese det.

Krav til PDF-filer som lastes opp (åpnes i nytt vindu).Legg til vedleggLagre kladd (krever innlogging)Neste

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.