STUDENT VED FORT NOVOSEL GÅR I HJERTESTANS I COCKPITEN | ETTERFORSKNING VIL IKKE FINNE STED

23. august 2023 av Sam

En student på flyskole på Fort Novosel (tidligere Fort Rucker) gikk i hjertestans mens han sto bak kontrollene i midtflyvningen, og de forskjellige meldingene jeg får fra elevene, instruktører og andre seniormedlemmer i kommandokjeden maler det samme bildet med forskjellige konklusjoner.

fredag 18. august, en studentpilot flyr NOE ( Jordens nakke er en lav høydeflyging brukt av militære fly for å unngå fiendens oppdagelse og angrep i et høytrusselmiljø ) da han plutselig falt over kontrollene. Det var en andre studentpilot som hoppet i aksjon og trakk ham av kontrollene mens IP ( instruktørpilot ) overtok og kunne trygt lande på scenefeltet.

Den andre studenten begynte umiddelbart å utføre HLR på den første studenten mens IP utførte nødstans. Paramedikerne begynte straks livreddende tiltak etter at han ble trukket fra setet. Han ble medevac'd til sykehuset i Dothan med pinnekompisen, den andre studenten, og syklet sammen med ham. De var i stand til å gjenopplive ham på vei, og ja, de brukte en hjertestarter ( dette er en viktig merknad for senere ).

Jeg tror vi alle har de samme mistankene. Hvis du har bodd på planeten de siste to årene og ikke er klar over den unormale mengden unge amerikanere som dropper døde, så er du en av de heldige som har klart å isolere seg fra bokstavelig talt alle eksterne mediekilder som er tilgjengelige. Du kan fremdeles fornekte at den tilskrives COVID-vaksinen, og du kan til og med være dum nok til fest det på klimaendringene, men du er klar over at dødsfallene likevel øker.

Hvorfor jeg sier alt dette er på grunn av min bekymring for at USAACE (U.S. Army Aviation Center of Excellence) vil IKKE gjennomføre en etterforskning av hendelsen. Hvorfor? Fordi det blir merket som en medisinsk hendelse og ikke en “ forsiktighetslanding. ”

En føre var-landing er fra alle slags problemer som anses som skadelige for selve flyet og potensielt vil føre til at flyet har problemer i fremtiden. Dette var en medisinsk hendelse en etterforskning er derfor ikke berettiget.

Deri ligger neste utgave. Studenter på grunnkurset, sammen med de i WOAC (Warrant Officer Advanced Course), blir fortalt at dette var en medisinsk hendelseog ikke noe mer. Faktisk ble studenter i grunnkurset debriefed om hva som skjedde fortalt at studentpiloten “ ble bevisstløs ” og har ikke offisielt fått beskjed om at den ble tilskrevet en hjertestans. En av studentene som sendte beskjed, sa at de hadde en kort mens de berømmet Hærens nye beredskapsprosedyre og fortalte meg “ at det ikke er noen reelle nyheter eller tragedie å rapportere. ” Hver melding fra en student inkluderte ordene “ ikke svarer ” eller bevisstløs ”, men ingenting om et hjerteinfarkt eller hjertestans. En av DAC-ene (sivile) fortalte meg at “ vi fikk en kort i dag; de sier ikke hjerteinfarkt, men han mistet bevisstheten og ble luftmedevakert til Dothan. ”

Instruktører og cadre fortalte imidlertid en annen historie. Et medlem av cadre fortalte meg, “ ja, en student i Common Core hadde et hjerteinfarkt. Ja, han ble gjenopplivet etter 11 minutter. ” Et par andre meldinger gjentok denne uttalelsen. Så snakket jeg med et medlem av teamet for medisinsk respons. Denne personen fortalte meg fra start til slutt, studenten var borte i totalt 18 minutter. Han ble faktisk gjenopplivet med hjertestarter, og han gikk faktisk i hjertestans. Denne personen sa ut at han var død og brakt tilbake til livet.

Studentene får ikke beskjed om nøyaktige detaljer, mens kommandokjeden nekter å undersøke den basert på at det er en medisinsk hendelse som ikke er relatert til flyet. Studentene skulle vite hva som skjedde i den cockpiten. ALLE skal vite hva som skjedde i cockpiten. innrømmet nylig det myokarditt har pigget etter at COVID-vaksinen ble pålagt. Dette er ikke ny informasjon til alle som følger oss, slik vi har vist bevis av dette i halvannet år nå. Disse hendelsene skal ikke børstes over eller feies under teppet, men DODs offisielle holdning er at vaksinen er “ trygg og effektiv, ”derfor ikke stille spørsmål og bare få det. Å dekke det vaksinrelaterte hendelser er ikke en koordinert hendelse; det er en ideologi. Flaggoffiserer vet nøyaktig hva de skal gjøre når disse tingene skjer, og de utfører sitt formål med rask besluttsomhet.

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.