Ikke-vedvarende kjemikalier endres til “Ingen spor”

JEG HAR VÆRT SÅ HELDIG Å FÅTT TAK PÅ EI NETTSIDE SOM ER MER UTFYLLENDE ENN OM JEG SELV SKULLE BASERE MEG PÅ EGNE OBSERVASJONER. MYE AV DET SOM KOMMER FREM HER HAR OGSÅ JEG KOMMET FREM TIL.

JEG SER DET SLIK AT DET ER UNØDVENDIG Å FINNE OPP KRUTTET PÅ NYTT.

HER MANGLER BILDER!

I april 2010, chemtrails forsvant på alle unntatt noen dager hver måned. Vi har faktisk klarblå himmel på mange dager gjennom måneden. Sammenlignet med sperringen av ikke-vedvarende kjemikalier, er dette virkelig en dramatisk endring.

Det er fremdeles ikke-vedvarende kjemikalier synlige på mange dager i løpet av måneden. Det er til og med vedvarende kjemikalier som fremdeles er synlige noen dager hver måned, men de fleste / mange dager er helt klare, og etter år med daglig non-stop sprøyting er dette dyp endring. Av couse er himmelen fylt med nedfall av chemtrail (“geoengineering artefakter“) som er forårsaket når sprøyting i større høyde kondenserer til lavere lag med varmere luft.

På nøyaktig samme tid som de ispedd klare dagene begynte å dukke opp, var det en ny type chemtrail smak / lukt i luften. Denne nye smaken var veldig lik den “kjemiske” typen chemtrail som hadde vært så vanlig de siste årene ( spesielt under regn ), men denne nye typen hadde en mer bitter smak på den. Det forårsaket også noen få nye , inkludert ripete, sår hals og mindre — men kontinuerlige — sinus- og luftveisinfeksjoner. Det så ut til at det var en biologisk komponent til denne nye chemtrail-typen (Klikk her for å finne ut hvordan jeg oppdaget den biologiske komponenten ). Vi fant også ut at det undertrykte immunforsvaret.

Vi har kalt denne nye chemtrail-typen “Sumpvann” type, basert på smak og lukt, som var noe som en blanding mellom sopp og alger.

I løpet av denne samme tidsperioden begynte jeg å motta rapporter om at klar himmel begynte å vises i flere østlige stater på flere dager hver måned. Chemtrail-seere begynte å komme, “ har stoppet!”

Dessverre hadde ikke kjemikalier stoppet opp. Den fortsatte smaken og lukten av kjemikalier på klare dager gjorde det åpenbart for meg at de fortsatt ble sprayet. Det eneste spørsmålet var: “Hvorfor kan vi ikke se dem?”

Sprøyting i høy høyde

Det er tre faktorer som fikk meg til å tro at grunnen til at vi ikke kunne se kjemikalier på disse klare dagene, var fordi de ble sprayet i store høyder:

1. Plume størrelse

2. Kantenes resolusjon

3. Geoengineering Artifacts ( kunstige skyer, eller “chemtrail fallout” )

1. Plume størrelse

Når jeg kjører inn i Bangor fra huset mitt, må jeg kjøre langs rute 9 som er en svingete vei som går øst-vest. Dette er tilfeldigvis den samme veien som chemtrail-jetflyene flyr når de kommer inn i USA fra Canada. Dysene kommer inn i USA like sør for Cialis, Maine, og så flyr de vestover langs rute 9 inn i Bangor og Orono.

Diagrammet over viser flyveien til jetfly som sender ut kjemikalier i forhold til rute 9. Jets kommer inn i USA fra Canada sør for Calais. De flyr vestover mot Bangor og Orono. De metalliske smaksløyper de sender ut og sprer seg over tid.

Jetene flyr i en rett linje, men veien er krøllete. Så mens jeg kjørte langs veien, på bestemte netter, la jeg merke til at vi bokstavelig talt ville kjøre inn og ut av chemtrail-plommer.

Da vi buet mot sør, ville vi kjøre ut av en plomme i noen minutter, da vi krummet oss tilbake til nord, ville vi kjøre tilbake i en plomme. Plommen ville da drive sørover ( den rådende vinden er fra nord-vest ) og vi ville forbli i plommen en stund uavhengig av hvilken svingete vi møtte. Etter kort tid ville våre nordgående kurver bringe ut av den sørgående drivende chemtrailen, og våre sørgående kurver ville føre oss tilbake til den. Dette gir perfekt mening når du vurderer det rette sporet av jetfly, det svingete sporet av veien og vindretningen.

Selv om disse plommene er store, er de – tydeligvis – en begrenset størrelse. Sunn fornuft tilsier at plommer vil spre seg når de kommer ned fra frigjøringshøyden. Siden frigjøringshøyden tradisjonelt har vært ganske lav, er det ingen overraskelse at chemtrail-plommer tradisjonelt har vært relativt små; liten nok til å kjøre inn og ut på en svingete vei.

Når chemtrails kommer ned, øker størrelsen på plommen. Jo høyere plomme ble sluppet, jo større blir plommen når den når bakkenivå.

I april i år, da den nye chemtrail-typen begynte ( a.k.a. “Swamp Water” ), oppdaget jeg at plumstørrelsen for denne chemtrail-typen var enorm. Det var ikke lenger mulig å kjøre inn og ut av denne chemtrail-typen. Lukten og smaken strekker seg over lange avstander.

Fordi plommer øker i størrelse når de kommer ned fra himmelen, og fordi de nye chemtrailene av typen “Swamp Water” hadde mye større plommer på bakkenivå, det er logisk å konkludere med at denne nye chemtrail-typen ble sprayet fra store høyder. Når du vurderer det faktum at den nye chemtrail-smaken / -odoren er til stede selv når himmelen er klar og ingen jetfly er synlige, har du enda mer bevis for kjemikalier i stor høyde.

Selvfølgelig, med tanke på alle oppmerksomhet som kjemikalier har fått de siste årene har det vært fornuftig at ønsker å forhindre at kjemikalier blir synlige fra bakken: “Ute av syne; ute av sinn.”

2. Kantenes resolusjon

Chemtrail plumes har en “kant”.

Når en aerosol først sprayes, er “kanten” av plommen skarp. Dette betyr at tettheten av aerosolen varierer veldig i liten avstand. Så hvis du flyr bare noen få meter utenfor plommen, ville du ikke luktet eller smakt på den. Hvis du flyr bare noen få meter inne i plommen, ville smaken og lukten være sterk ( for de av oss med følsomme sanser ).

Når chemtrails kommer ned, reduseres kantoppløsningen. Med andre ord mister kanten av chemtrail sin definisjon når den sprer seg. På bakkenivå får dette intensitetsnivåene til å endre seg mer gradvis over tid og over avstander.

Når aerosolen synker ned til bakken, vifter kantene ut og blir mindre definert. Med andre ord mister kantene oppløsningen. Derfor kan vi teoretisere at kjemikalier i høy høyde vil variere i tetthet bare litt i en gitt avstand når de når bakken.

Med dette i bakhodet kan vi trekke følgende konklusjon:

Kantoppløsningen er omvendt proporsjonal med sprayet høyde. Med andre ord, jo høyere en plomme sprayes, jo mindre definerte er kantene når den når bakken.

Da jeg forsto at denne nye chemtrail-typen hadde veldig lav kantoppløsning, konkluderte jeg med at den må ha blitt frigjort fra stor høyde.

Husk at – sett bak strålen – kanten av en plomme forekommer hovedsakelig i to dimensjoner: høyde og bredde. Det er ingen praktisk kant langs z-aksen ( dybde ) fordi plommen er kontinuerlig. Med andre ord, hvis du sto rett bak en jet, ville den utsendte plommen omtrent være formen til en ellipse. Avstanden fra venstre kant til høyre kant er bredden. Avstanden fra overkanten til underkanten er høyden. Det er ingen kant på z-aksen ( dybde ) før plommen er slått av eller på.

Fordi oppløsningen på alle kantene av plommen avtar når plommen synker, kan vi forvente å finne en annen gjenstand av høye høydedrag: lav bunnoppløsning.

Hvis vi er i en stasjonær posisjon, når chemtrail-plommen synker, vil det ta en viss tid før intensiteten av lukten / smaken øker til full intensitet. Hvis det tar kort tid før lukten / smaken øker, er det sannsynlig at chemtrail ble sprayet i lav høyde. Hvis det tar lang tid før lukten / smaken øker, er det sannsynlig at den ble sprayet i stor høyde fordi bunnkanten av plommen har mistet oppløsningen.

Denne grafen viser den relative intensitetssyklusen til kjemikalier i lav høyde kontra kjemikalier i høy høyde. Kemtrailer med lav høyde endres i intensitet som ligner en sagbølge. Kemtrailer i høy høyde endres mer gradvis på grunn av redusert kantoppløsning og økt plommestørrelse. Alle tidligere chemtrails-typer har vist lavhøydeintensitetssyklus. På dette tidspunktet har bare “Swamp Water” chemtrail-typen fulgt høyhøydeintensitetssyklusen.

Den nye “Swamp Water” -typen chemtrail har en meget lav kantoppløsning på både X ( -sidene ) og Y ( bunn ) -aksen, så dette er nok en indikator på at de sprayes fra en høy høyde.

3. Geoengineering Artifacts

Å være en livslang skywatcher, jeg vet hvordan skyer ser ut når de dannes, og jeg vet hvordan de ser ut når de forsvinner. Nå som jeg har sett kjemikalier i 5 år, har jeg observert hvordan chemtrail-sprøyting samhandler med – og faktisk danner – skyer.

Når korte, ikke-vedvarende kjemikalier sprayes, forsvinner kjemikaliene i løpet av sekunder og er ikke lenger synlige. Etter gjentatt sprøyting i det samme området begynner det imidlertid å dannes skyer under flyveiene til chemtrail-jetflyene. Disse skyene er et eksempel på “Geoengineering Artifacts“.

For den tilfeldige observatøren virker -gjenstander som andre skyer, men for det erfarne øyet er de dramatisk forskjellige.

Dette er bilder av vanlig himmel. De som er gamle nok vil huske dag etter dag med klar blå himmel både om vinteren og sommeren, og spesielt om natten. Da det ble dannet kumuløse skyer, var de skarpe, tydelig definerte og kontrasterte dramatisk med den dyp-slue himmelen.

Kjemtrailinduserte skyer ( geoengineering artefakter ) dannes under området hvor kjemikalier sprayes. Derfor, når vi ser geoengineering-gjenstander, vet vi at kjemikalier sprøytes omtrent over området for deres dannelse.

Selv om vi ikke kan se kjemikaliene som sprayes, vet vi at de er der på grunn av tilstedeværelsen av disse kunstige skyformasjonene. Av denne grunn er geoengineering-gjenstander nok et bevis på at sprøyting av chemtrail fortsetter selv om daglig sprayaktivitet ofte ikke lenger er synlig.

Her er bare noen få eksempler på geoengineering-gjenstander. Dette er ikke naturlige skyer. Dette er kunstige gjenstander som blir igjen etter at kjemikalier er sprayet. Fra venstre til høyre: “Dissipation Plumes”, “Circulation Plume”, “Aged Dissipation Plumes”, “Pulled Cotton”. Vennligst se informasjonssiden for Geoengineering Artifacts for mange flere eksempler.

I tillegg å være en person som kan lukte og smake på kjemikalier i luften, og være en person som føler seg dramatisk ( noen ganger livstruende ) helseeffekter fra kjemikalier, Jeg har oppdaget dette forbløffende faktum:

Siden tiden da kjemikalier plutselig ble ikke synlige ( april 2010 i vårt område ), var lukten i luften, smaken i luften, og symptomene assosiert med kjemikalier er generelt proporsjonale med tettheten av geoengineering-gjenstander ( chemtrail-induserte skyer ) til stede på himmelen. Lukten, smaken og symptomene går foran de induserte skyene med 30 til 90 minutter, men generelt sett stemmer dette med få unntak. De få unntakene skyldes sannsynligvis visse forhold i atmosfæren som hindrer dannelse av skyer, selv i nærvær av kondensasjonskjerner.

Avslutningsvis gir geoengineering-gjenstander oss nok en indikator på at kjemikalier fremdeles er til stede selv når de ikke er synlige.

Det er ekstremt uheldig at geoengineering-gjenstander er så vanlige i dag at mye av allmennheten aksepterer dem som naturlige skyer. For å gjøre vondt verre, jobber regjeringens propagandamaskin aktivt for å overbevise de offentlige geoengineering-gjenstandene er naturlige skyer.

NASA Disinformation: Cloud Chart for Schoolchildren

Ikke bare dette, men produksjonsselskaper kverner ut filmer for barn som får barn til å se kjemikalier:

Over hekken
biler
Åpen sesong

Fordi det er så veldig viktig å forstå forskjellen mellom naturlige skyer og geoengineering-gjenstander, har vi laget en side spesielt for å hjelpe deg med å identifisere disse svært giftige kunstige strukturer:

Geoengineering Artifacts

Visuell bekreftelse

Jeg har ikke flydd på omtrent 12 år, men i en interessant skjebne-skjebne fløy jeg til Florida i mai 2010; bare en måned etter den nye høyden, “Sumpvann” chemtrail gjorde sitt utseende ( eller bedre sagt,” ikke-utseende “). Dette var spennende fordi det ga meg muligheten til å teste teorien min om eksistensen av kjemikalier i høy høyde.

Gjennom årene har jeg flydd kommersielt mange ganger. Jeg har også flydd ikke-kommersielt fordi familien vår eide små fly og gjorde fallskjermhopping. Selv tok jeg flytimer, så jeg vet ganske godt hvordan utsikten skal se ut fra himmelen.

Visst nok, under flyturen var jeg vitne til at kjemikalier ble sprayet i store høyder. Vi flyr på 32 000 fot ( i følge Captian ) og chemtrail-jetflyene var omtrent 1000 fot over oss. Etter å ha talt 12 chemtrail-jetfly tidlig i flyturen, sluttet jeg å telle.

Her er bare noen få bilder som jeg tok på flyturen. Den iriserende dis var intens, og i alle årene med flyging har jeg aldri sett dette før. Et par bilder viser faktisk kjemikalier som sprøyter i store høyder ( omtrent 1000 fot over oss ). Vi flyr på 32 000 fot den gangen.

Dette var bekreftelsen på at jeg trengte. Chemtrails ble – og blir nå – løslatt i store høyder. Dette er helt klart grunnen til at de ikke lenger er synlige fra bakken, men jeg kan fremdeles lukt og smak dem i lufta.

Det vil fortsette å være desinformasjonister som prøver å overbevise folk om at kjemikalier alltid har vært synlige i store høyder. Etter min erfaring, i all flyging som jeg har gjort, kan jeg fortelle deg at jeg – før kjemikalier – aldri har sett stier komme ut av jetfly i stor eller lav høyde. Aldri. Ikke en gang. Ikke noen gang.

Chemtrails In the Cabin

Før flyturen lurte jeg på med intens nysgjerrighet om luften i hytta til jetflyet ville være fri for lukt og smak av kjemikalier.

Hvis det ble sprayet kjemikalier i høyder høyere enn kommersielle flyvninger, ville jeg forvente at kabinluften hadde smak og lukt av kjemikalier. Hvis det ble sprayet kjemikalier i lavere høyder enn kommersielle flyvninger, ville jeg forvente at hytta var fri for smak og lukt av kjemikalier.

Dommen: Smaken og lukten av kjemikalier var til stede i hytta under hele flyturen.

Igjen, dette er fornuftig fordi kjemikalier ble sprayet over oss. Vi flyr bokstavelig talt gjennom diset som ble skapt av dem. Ikke overraskende var chemtrail-smaken og lukten i hytta til flyet den nye “Sumpvann” type. Dette er også fornuftig fordi dette er den typen som har den enormt store plumstørrelsen og lavkantoppløsningen på bakkenivå ( som beskrevet tidligere ). Kort sagt, de spredte seg til en enorm dis når de kommer ned fra store høyder.

Dette er ennå nok en bekreftelse av chemtrails i høy høyde.

The Horrible Haze

Fra bakken

Det er en forskjell for himmelens utseende i dag, selv når ingen kjemikalier er synlige. Det er disig. Selv på veldig tørre dager når du forventer å se i titalls mil, er det noe i luftbegrensende synlighet.

Ikke bare dette, men himmelen ser lettere ut enn det er brukt til. Dype blå himmel fra tidligere år har alt annet enn forsvunnet. Folk på sosiale nettverk over hele fortsetter å kommentere at himmelen mister sin farge og dybde.

Igjen, det er ikke noe mysterium her. Når du innser at kjemikalier nå sprøytes i store høyder, kan disse endringene i atmosfæren forventes.

Fra luften

Det var en fryktelig dis synlig under hele flyturen. Disen så ut til å gløde med en iriserende metallisk skimmer som fikk hele jorden til å se ut som om den ble berørt med glødende støv. Jeg kunne se ferske kjemikalier bli sprayet under hele flyturen. De enorme plommene løste seg sakte opp i den uendelige dis. Bildet til venstre er et av mange som jeg tok under flyturen som viser denne globale dis.

Mine minner fra flyging for mange år siden består av klare, dypblå himmel og tilsynelatende uendelig synlighet. Fra 32 000 fot hadde luften en klarhet og renhet som inngrodde seg i minnet mitt. De dis-metalliske himmelene som jeg var vitne til gjennom hele denne flyturen, var surrealistiske. I alle mine år med flyging, Jeg har aldri sett noe lignende.

Geografisk Chemtrail Fallout Intensity Profile

Etter å ha flydd fra Maine til Florida og deretter tilbake igjen i mai 2010, tok jeg en ny tur til Florida omtrent en måned senere, men denne gangen kjørte jeg. Under all denne reisen observerte jeg kontinuerlig intensiteten til den nye “Swamp-Water” kjemetype.

Mine to første observasjoner ble gjort under flyging, på 32 000 fot. De to andre observasjonene mine ble gjort på bakken mens jeg kjørte. Begge observasjonene var basert på smak og lukt. Til min overraskelse forble mønsteret tilnærmet identisk uavhengig av høyde ( med ett lite unntak skissert nedenfor ).

Skalaen jeg bruker for å måle chemtrailintensitet varierer fra 0 ( null ) til 10. Null indikerer at det ikke er noen chemtrail smak / lukt i luften. 10 indikerer at smaken / lukt er så intens at jeg ikke fysisk kan puste luften.

Følgende er intensitetsprofilen som jeg observerte under disse turene.

Denne grafen viser den relative intensiteten til kjemikalier i luften langs det østlige sjøbrettet. Gjennom 4 separate turer langs den samme grunnstien var intensiteten til “Swamp Water” chemtrails i høy høyde nesten identisk. Av denne informasjonen kan man konkludere med at chemtrailintensiteten generelt øker med populasjonen.

Intensiteten i Maine var omtrent 4. Intensiteten økte til mellom 6 og 8 over Boston, New York og .

Intensiteten i South Carolina falt dramatisk og var den desidert mildeste på nivå 1.

Intensiteten i Georgia økte til nivå 2 og 3.

Nivå-2/3-intensiteten fortsatte til jeg nådde det nordlige sentrum av Florida ( kanskje 75 mil nord for Tampa ).

Sentral-Florida er det eneste stedet intensiteten varierte fra en tur til en annen. På min første tur var nivået i dette området mellom 6 og 8 – veldig intenst. På min andre, tredje og siste tur var “Swamp Water” chemtrailintensitet i dette området på omtrent nivå 3 til 4.

Den interessante konklusjonen som jeg trekker fra mine observasjoner om chemtrailintensitet langs de østlige kyststatene, er denne: Generelt sett, områder med høyere befolkning rammes med høyere vedvarende chemtrailintensitet.

Konklusjon

geoengineering ( navnet som brukes av regjeringen for kjemikalierelaterte operasjoner ) har vært en “hemmelig” operasjon, men fordi den har vært åpenlyst synlig i årevis, er en betydelig del av offentligheten begynte å legge merke til og å stille spørsmål.

Regjeringen har forsøkt å holde kjemikalier utenfor publikum ved å gjøre de fleste av dem ikke-vedvarende ( korte ). I Maine skjedde dette i april 2009.

Regjeringen forsøkte videre å fjerne kjemikalier fra offentlig bevissthet ved å flytte flere av dem til høy høyde. Selv om noen ikke-vedvarende kjemikalier forblir i lave høyder, er de færre i antall. I Maine skjedde denne endringen i april 2010.

Regjeringen fortsetter sin propagandakampanje for å normalisere kjemikalier. Denne kampanjen hevder at ikke-vedvarende kjemikalier er “kontrailer” som bare består av vanndamp. De gjør lite forsøk på å forklare lukten og smaken i luften, og prøver heller ikke å forklare skyrocketing aluminium nivåer i jordsmonn.

Vi lever i en monumental tid. korrupsjon, skandaler, og desinformasjon er på et høyt nivå. Regjeringer over hele verden prøver å ta tak i makten og kontrollere publikum med en enestående hastighet, men av alle ondskapene vi opplever i denne tiden, er ingenting mer skadelig eller dødelig enn kjemikalier ( a.k.a. “geoengineering” ).

Når de overlevende fra denne tiden forteller historier om disse hendelsene til fremtidige generasjoner, vil disse menneskene heve øyenbrynene i forbauselse og spørre: “Hvorfor i all verden vil folk noen gang la dette skje? Hva var galt med dem?” Svaret som vil bli gitt er enkelt: De var egoistiske, de var apatiske eller “De ble drukket.”

epilogue

I denne artikkelen Jeg dokumenterte hvordan jeg har vært vitne til vedvarende kjemikalier som blir til ikke-vedvarende kjemikalier to ganger, på to forskjellige steder, og på to forskjellige tider.

Jeg var vitne til at lukten, smaken og intensiteten til kjemikalier i lav høyde forble tilnærmet den samme etter endringen, og hvordan nedstigningstiden så vel som listen over tilhørende helsesymptomer var den samme etter endringen fra vedvarende til ikke-vedvarende kjemikalier. Jeg var også vitne til den samme typen sølv, umerkede jetfly som sprayet vedvarende kjemikalier som sprayet ikke-vedvarende kjemikalier etter endringen.

Før denne dramatiske endringen var jeg vitne til vedvarende chemtrail-plommer som gjorde himmelen overskyet praktisk talt hver dag i årevis, da var jeg vitne til at himmelen plutselig endret seg og blir tilnærmet vedvarende chemtrail-fri over natten, ennå samme sølv umerkede jetfly fortsatte å fly, etter hverandre på samme flyvei og på samme forutsigbare planer.

I dag hevder noen få at de har sett ikke-vedvarende kontraster hele livet. Jeg tror disse menneskene hver faller inn i en av disse tre kategoriene:

( 1 ) De som faktisk så korte, ikke-vedvarende kjemikalier i fortiden og fikk beskjed om ( og trodde ) at de var kondensløyper ( “contrails” ). Husk at kjemikalier har vært i bruk siden Vietnam-krigen, så det er uunngåelig at noen få mennesker ville ha sett dem.

( 2 ) De som ikke så “smitt”, men føler et enormt sosialt press for å tro at de gjorde det. De grotter under presset og begynner å tro at de “må ha” sett “kontrailer” selv om de ikke har noe spesifikt minne om det.

( 3 ) De som er det inngått av regjeringen å spre desinformasjon ( løgner ) for å overbevise publikum om at ikke-vedvarende kjemikalier er: ( a ) kondensasjonsstier ( rekkverk som består av vanndamp ), og ( b ) at de er “normal” og “ufarlig”.

Den store verdensbildekrigen

Det viktigste faktum å huske på er dette: Det er en veldig reell kamp for din tro i dag; en kamp for å kontrollere “hva du tror” – ditt verdensbilde. Årsaken til at dette verdensbildet er så kritisk, er fordi det kontrollerer alle aspekter av det du gjør. Hver dag påvirker verdensbildet hver beslutning du tar. Når du forstår den sanne naturen til denne store krigen, forstår du at det virkelige målet med denne krigen er kontroll.

Med tanke på den enorme påvirkningen verdensbildet ditt har på deg, spør deg selv:

Gjorde du skape ditt verdensbilde, eller ble det “automatisk” basert på informasjonen du har blitt utsatt for hele livet?

Hvis du opplever at verdensbildet ditt ble dannet “automatisk” basert på informasjonen du ble utsatt for, så spør deg selv:

Er den informasjonen ( lærebøker, nyheter, magasiner osv. ) nøyaktig? Hvem har ansvaret for den informasjonen? Ser de etter min beste interesse?

Vurder dette:

Hva om denne informasjonen ble “skje matet” til deg for å få deg til å danne et verdensbilde som påla deg å handle på en måte som var på noen andres beste interesse? Er dette mulig? Har dette noen gang skjedd før historisk? Har dette noen gang skjedd med en hel nasjon i historien?

Selvfølgelig har det, og med tanke på at USA for tiden bruker flere hundre millioner dollar årlig for å spre desinformasjon, tror du bedre at det skjer akkurat nå.

Kunnskap er makt

De som kjenner deg best, er de som er best rustet til å kontrollere deg.

Hvorfor bruker reklamebyråer millioner på menneskelig psykologisk forskning? Hvorfor bruker produsenter millioner på å forstå demografi? Hvorfor bruker regjeringer millioner på å forstå menneskelig atferd?

Svar: Å kjenne deg.

Hvorfor vil de kjenne deg?

For å vite at du skal ( få kraften til å ) kontrollere deg.

Husk at de som kjenner deg best, er de som er best utstyrt for å kontrollere deg.

Å vite deg er å få evnen til å forutsi fremtidige handlinger. Evnen til å forutsi fremtidige handlinger er en makt som ligner innsidehandel.

De som forstår beslutningsprosessen din godt nok til å forutsi fremtidige beslutninger, har også fått makten til å endre forhold på en slik måte at de forutsigbart kontrollerer handlingene dine. Foreldre bruker ofte denne kunnskapen om barna sine for å kontrollere oppførselen sin, og de er i stand til å gjøre dette fordi de kjenner barna sine bedre enn barna deres kjenner seg selv

Hvis en regjering får denne typen kontroll på et , sikrer de effektivt sin makt. Hvis – mens de overvåker publikum – oppdager at de mister troen på publikum, kan de justere sin politikk for å gjenvinne din tro.

Denne typen overvåking krever selvfølgelig å kjenne til de mest personlige tankene dine, og hvor bedre du kan oppnå dette for å lytte til dine personlige telefonsamtaler. Det kan være lurt å vurdere det du mener er den virkelige grunnen til uforsvarlig avlytting.

Så en regjering som kan kjenne deg godt og også kjenne tankene dine, er en regjering som kan opprettholde din tillit, og så lenge de opprettholder din tillit, opprettholder de sin makt.

Kjenn deg selv

Inntil du kjenner deg selv, er du tilnærmet forsvarsløs mot de som kjenner deg bedre.

Tenk på dette.

Hvis noen kunne overbevise deg om at korte jetløyper er ufarlige kontraster, så når de oppgraderer utstyret sitt for å la kjemikalier være korte ( ikke-vedvarende ), da vil du allerede tro at de er perfekt ufarlige vanndamp, og som et resultat vil du ikke gjøre noe for å stoppe dem. Kort sagt, all motstand mot sprøytesprøyting av kjemikalier ville stoppe, og absolutt vil dette tjene deres interesser. Dette ville være deres metode for å nøytralisere motstand; deres metode for “kontroll”.

I dette tilfellet vil du tro at du vant chemtrail-krigen. Du vil ikke gjøre noe for å motsette deg disse villedende korte løypene, og bortsett fra den lille prosentandelen av befolkningen som kan lukte og smake på dem, ville ingen snakke ut.

Hvor mange mennesker har du hørt utbryte de siste årene at “den blå himmelen er tilbake”? Jeg har hørt dette fra mange mennesker mange forskjellige steder. Hvorfor? Fordi kjemikalier blir korte ( ikke-vedvarende ) mange steder.

Så, på disse stedene hvor kjemikalier har blitt korte, hvem får være vitne til at de er skadelige? Svar: De som kan lukte og smake på dem.

Gjør deg klar for dette.

Psykologer læres nå å fortelle pasienter at metallsmaken de opplever er forårsaket av en økning i adrenalin. Disse pasientene får beskjed om at denne adrenalinbølgen er årsaken til depresjon, angst, tretthet, smerter og andre fysiske og mentale symptomer som de opplever, samtidig som metallsmaken.

Når du vurderer implikasjonene av denne logikken, kan du se utviklingen av en metode som kan brukes til å diskreditere chemtrail-aktivister som kan smake på chemtrails.

Regjeringen har beveget seg mot en politikk for å vurdere konspirasjonsteoretikere psykisk syke i årevis, men nå setter de siste brikkene på plass:

Den første delen av politikken er at kjemikalier, når de først er blitt korte, hevdes av regjeringen å være ufarlige kontraster, og alle som motsetter seg denne oppfatningen snakker motstridende med vitenskapen og blir umiddelbart diskreditert.

Den andre delen av politikken er denne: de gjenværende menneskene som fremdeles tror korte stier er kjemikalier – fordi de kan smake på metallet i luften som er forbundet med dem – er psykisk eller fysisk syk, og kan tas – med makt – i varetekt og merkes som “mentalt syk”.

Jeg håper inderlig at du følger denne logikken.

Nå må vi mer enn noen gang være årvåken for å overvinne bedrag, spesielt den spesielle typen bedrag som får oss til å føle det sosiale presset som prøver å tvinge oss til å akseptere ting som er ulogiske eller virkelig uvitenskapelige. Denne mest virale typen bedrag er selvbedrag, og det første trinnet i å bevæpne oss mot denne pesten er dette:

Kjenn deg selv.

Når du rengjør ditt eget intellektuelle hus og desinfiserer samvittigheten, vil du oppdage den intime forbindelsen mellom verdensbildet og dine daglige beslutninger, og dermed handlingene dine.

Når du har fått denne dyptgripende forbindelsen, vil du kjenne deg selv til å kontinuerlig “sjekke” verdensbildet ditt ved å se på handlingene dine. Når du spør: “Hvorfor gjorde jeg det?”, Vil du begynne å innse hva som får deg til å tikke. Du vil begynne å forstå hva du virkelig tror, både bevisst og ubevisst. Du vil også begynne å avdekke falske trosretninger som holdes i underbevisstheten din som har hindret deg hele livet.

Når du begynner å fjerne disse falske troene, begynner en revolusjon å finne sted i livet ditt. Du begynner først å kjenne deg selv – å se deg selv for hva du virkelig er – bra og dårlig. Så begynner du å se verden for hva den egentlig er – bra og dårlig. Du begynner å se de sosiale meldingene bak nyhetshistoriene, -tegneserier, populære filmer og lærebøker. Du begynner å forstå hvordan det hele fungerer. Sosiale ingeniører som utvikler metoder for å kontrollere publikum har visst dette i lang tid. Nå er det på tide at du gjør det også.

Til slutt, i forhold til kjemikalier, når du begynner å se verden for hva den egentlig er, og som et resultat innser du hvordan desinformasjon til en viss grad har kontrollert deg gjennom hele livet, vil du raskt innse hvorfor denne uttalelsen har så dyptgripende :

Chemtrail-talsmenn vil ikke ha noe mer enn at du skal tro at korte, ikke-vedvarende plommer som kommer ut av jetfly er ufarlige kontraster.

The Great Anomaly: Trail, No Trail

Og her har vi kjernen i saken. En jet forlater en ikke-vedvarende sti og en annen etterlater ingen spor i det hele tatt. Jeg tok dette bildet selv i 2005 i Jamestown, New York. Jeg var vitne til det samme fenomenet ved utallige anledninger.

Og her har vi kjernen i saken. En jet etterlater en ikke-vedvarende sti og en annen etterlater ingen spor i det hele tatt.

Ulike høyder

En “smitt” -proponent vil forklare dette bildet ved å si at en jet flyr i større høyde og derfor fryser vanndampen og er derfor synlig.

La oss koke argumentet hans. Han sier egentlig at frossent vann er synlig og frossent vann ikke er det.

Vi bør svare ved å påpeke at forbrenningsprosessen i ALLE jetmotorer resulterer i vanndamp. Vi bør da påpeke at både vanndamp og ispartikler – i tilstrekkelige mengder – er synlige fra bakken.

Basert på deres påstand, skal ingen jetfly være uten løype. I henhold til deres logikk produserer alle jetfly vanndamp og bør derfor ha stier.

Sannheten er at mengden vann produsert av forbrenningskjemien er altfor liten til å bli sett.

Videre, hvis global oppvarming var et legitimt spørsmål, ville vanndampen produsert av jetfly være av primær bekymring fordi drivhuseffekten av vanndamp er mange ganger høyere enn CO2.

Ulike Jet-motorer

“Contrail” -proponenten kan hevde at jetmotoren er av en annen type og derfor produserer en annen mengde vann.

Vi bør svare ved å påpeke at forbrenningsprosessen i ALLE jetmotorer er basert på det samme grunnleggende drivstoffet og kjemien, og at det er en ubetydelig forskjell i vanndampproduksjon fra en jetmotor til en annen.

Så igjen, i henhold til deres logikk, skal ALLE jetfly ha stier.

Ulike fuktighetsnivåer

“Contrail” -proponenten kan hevde at den ene jetfly flyr i luft som er fuktigere enn den andre jetfly.

Vi bør svare ved å påpeke at de mulige forskjellene i luftfuktighet som eksisterer i synlig klar luft er uten konsekvens, spesielt sammenlignet med mengden vanndamp som produseres ved forbrenning av jet. Det må med andre ord være mye vann i luften for at det skal være synlig. Forskjellene i luftfuktighet som muligens kan eksistere i klar luft er altfor små til å utgjøre forskjellen mellom en jet som produserer en synlig sti eller ingen synlig sti.

Vi kan også påpeke de mange anledninger vi har sett stier stoppe og starte, og siden både “fuktighet” og “temperatur” -argumentet er en falsk påstand, det kan ikke være noen annen forklaring enn dette:

Stier som er igjen av jetfly, enten de er vedvarende, ikke-vedvarende eller periodiske, må inneholde reflekterende svevestøv og er derfor – per definisjon – aerosoler.

Relaterte lenker

Contrail Disinformation War

De dukker opp over alt; nettsteder og blogger som prøver å overbevise publikum om at korte, ikke-vedvarende plommer som kommer ut av jetfly er “kontrailer”. Facebook-shills er statsansatte og entreprenører som blir betalt for å overbevise deg om hvilke korte, ikke-vedvarende stier som kommer ut av jetfly som er ufarlige vanndamp.

Ikke bli lurt. Kontrailer er ekstremt sjeldne og forekommer bare under forhold som:

1. Er så sjelden at folk flest aldri vil se en i hele livet, og2. Kan ikke sees fra bakken.

Kontrailer med vanndamp er ikke bare veldig sjeldne, men ekstremt korte. Hvis du står på bakken og ser en sti komme ut av en jet, lang eller kort, vedvarende eller ikke-vedvarende, du kan være ganske sikker på at det er en kjemisk aerosol – en “chemtrail”.

Det er noen få mennesker som har sett stier i sitt område i flere tiår, så det skal påpekes at aerosolsprøyting har eksistert siden 2. verdenskrig. Det er rimelig å konkludere med at -aerosolsprayprogrammer har skjedd over noen få spesifikke områder i flere tiår. Samlet sammenfaller all denne informasjonen med våre observasjoner.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.