Hans Eirik Olav om økonomi, pengesystem, inflasjon og han deler gode råd nå før økonomien kollapser.

Hadde premiere 27. sep. 2023Jeg har hatt en berikende, informativ og svært interessant med trolig med Hans Eirik Olav, som med sin forståelse for økonomi, historie og det forestående paradigmeskifte, er verdt å lytte oppmerksomt til. Han gir dessuten mange gode råd som er gode å ta med seg i et høyst usikkert marked. Sørg for å melde deg på Hans Eirik Olav sine nyhetsbrev: https://rebelyellpublishing.substack…. Hans Eirik Olav har skrevet boken, Farvel menneske, som folk virkelig burde lese: “Farvel menneske handler om veien fra det biologiske til det syntetiske menneske. Moralsk, sosialt og økonomisk . Sosiale medier og er i ferd med å robotisere samfunnet. Ytringsfriheten er under angrep, og vi styres mot en autoritær verdensorden.”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.