Chemtrails: General Mills Cereal Utviklede biologiske våpen sprayet fra fly Chemtrails: General Mills Cereal Developed Biological Weapons Sprayed From Planes

en spionballong, en FOIA og frokostkornprodusent går inn i en bar…a Spy Balloon, a FOIA and Breakfast Cereal Manufacturer walk into a bar…

AGENT131711AGENT13171126. SEPTEMBER. 2023

26. SEP. 20232525

88

DelShare

Det viser seg at General Mills, frokostblandingsfirmaet, var dypt inne i utviklingen av biologiske våpen… Well, it turns out General Mills, the breakfast cereal company, was deep into Biological Weapons development…

Faktisk var de så dypt at de var In fact, they were in so deep that they were nasjonens ledende utvikler av Biologiske våpen av masseødeleggelsethe nation's leading developer of Biological Weapons of Mass Destruction, på ordentlig. Slik gikk det ned:, for real. Here's how it went down:

GM hadde mye erfaring i GM had a lot of experience in sliping av fine partiklergrinding fine particles. Og så rart som dette høres ut, hadde de også massevis av erfaring med å lage spionballonger. Faktisk, tilbake i 1950 ' s, da de ikke laget korn, lagde de tusenvis av ballonger til militære overvåkningsoppdrag i stor høyde. Disse oppdragene inkluderte å ta bilder av Sovjetunionen og samle inn radioaktive luftprøver. . And, as strange as this sounds, they also had a ton of experience in making spy balloons. In fact, back in the 1950's, when they weren't making cereal, they were making thousands of balloons for high altitude military surveillance missions. These missions included taking photos of the Soviet Union and collecting radioactive air samples.

Ekte bilde av Count Chocula med Chemtrail Spy Balloons laget av General Mills. Hei, hvis NASA kan hevde at CGI er ekte, kan jeg hevde at dette er ekte. Som Elon Musk en gang sa, “ Du kan fortelle at det er ekte fordi det ser så falsk ut ”, eller noe sånt.Real photo of Count Chocula with Chemtrail Spy Balloons made by General Mills. Hey, if NASA can claim CGI is real, then I can claim this is real. Like Elon Musk once said, “You can tell it's real because it looks so fake”, or something like that.

De var så flinke til å lage spionballonger ( og Cinnamon Toast Crunch ) at trodde det ville være en god ide å ha dem They were so good at making spy balloons (and Cinnamon Toast Crunch) that the military thought it would be a great idea to have them også lage Weapons of Mass Destructionalso make Weapons of Mass Destruction som kunne løslates fra ballongene sine fordi dette ville tillate de væpnede styrkene å dypt trenge inn i fiendens territorium uten å kreve et flyoverflyt. Og hvis det er tre ting som var ment å gå sammen, er det frokost, spionering og biokrigsagenter; noen ganger vil du ha litt patogen med Reese's Puffs. that could be released from their balloons because this would allow the armed forces to deeply penetrate enemy territory without requiring an aircraft overflight. And, if there's three things that were meant go together, it's breakfast, spying and bio war agents; sometimes you want a little pathogen with your Reese's Puffs.

Det biologiske våpenprogrammet begynte under navnet The aerial biological weapons program began under the name Vær rekognoseringsprosjektWeather Reconnaissance Project, som var , which was en coverhistoriea cover story… ( meg, tenker på meg selv: “ hmmmm …. slags “… (me, thinking to myself: “hmmmm…. kind of like “de er barethey're justcontrails '”? ). Regjeringens kontraktsnummer var #DA 18064 CML 2745. contrails'”?). The Government Contract Number was #DA 18064 CML 2745.

Bilde av Cheerios Bee med en tromme av patogener. Det er bra for hjertet ditt og kan senke kolesterolet.Photo of the Cheerios Bee with a drum of pathogens. It's good for your heart and might lower cholesterol.

Men i løpet av få år ble prosjektet skrotet. Du skjønner, selv om But, within a few years the project was scrapped. You see, although the patogen-droppende ballongpathogen-dropping-balloon ideen var en dud idea was a dud, the aerosol-sprøyteflyaerosol-spraying-airplane var en vinner, så det var på tide å gå videre til større og bedre ting. Jeg ser for meg at de bestilte en dumpster, kastet alle ballongene i den og deretter ringte BLM for å sette den i brann. was a winner, so it was time to move on to bigger and better things. I imagine they ordered a dumpster, threw all the balloons in it then called BLM to set it on fire.

På grunn av General Mills evne til å slipe så fint pulver, klarte de å få aerosoliserte partikler ned til 1 mikron i størrelse. Due to General Mills ability to grind such fine powder, they were able to get aerosolized particles down to 1 micron in size. Morsom faktum: Fun Fact: Cirka 40 år senere, US Military Approximately 40 years later, the US Military ville i hemmelighet lage Anthraxwould secretly make Anthrax, da, , then, ut av det blåout of the blue, “, “terroristerTerrorists” ” begynte å sende Anthrax-snørede konvolutter over hele USA. At Anthrax bare skjedde began sending Anthrax-laced envelopes all over the USA. That Anthrax just so happened to be den reneste og mest sofistikertethe purest and most sophisticatednoensinne laget, og prikken over i'en på lunacy-kaken var det det var bakken så fint, ingen visstesom vil ha disse evnene. Les innlegget mitt om Operasjon Bacchus, Jeg lover, du vil elske det. Det gjør dette innlegget til skamme. ever made, and, the icing on the cake of lunacy was that it was ground so fine, nobody knew who would have those capabilities. Read my post about Operation Bacchus, I promise, you'll love it. It puts this post to shame.

General Mills ville bruke de neste 6 + årene med fokus på å lage pulveriserte biologiske midler som ble aerosolisert og sprayet fra fly (General Mills would spend the next 6+ years focused on creating powdered biological agents that were aerosolized and sprayed from airplanes (men “ er en sjak! ”, forteller de megbut “Chemtrails are a hoax!”, they tell me) )

I løpet av denne samme tidsrammen ble det innlevert av den amerikanske marinen for During this same timeframe, a patent was filed by the US Navy for “ pulver “powder chemtrailchemtrail contrail generering ” contrail generation” : :

Så langt har vi aerosoliserte mikropartikler som sprayes fra fly og inneholder giftstoffer i tillegg til et pulver contrail generator patent? Jeg vet at jeg bare er en dum person som skriver dumme artikler om en dum , men det høres sikkert veldig ut som dette, etter min dumme mening:So, thus far, we have aerosolized micro-particles that are sprayed from planes and contain toxins in addition to a powder contrail generator patent? I know I'm just a stupid person writing stupid articles on a stupid Substack, but it sure sounds an awful lot like this, in my stupid opinion:

1962:1962: General Mills var nå General Mills was now også also samarbeide med marinen angående working with the Navy regarding militær kommunikasjon som involverer ionosfærenmilitary communications involving the ionosphere. I tilfelle du det; som en promiskuøs kvinne, var de allerede i sengen med hæren, nå sover de også med marinen. Det er en hel masse menn i uniform: . In case you missed it; like a promiscuous woman, they were already in bed with the Army, now they're also sleeping with the Navy. That's a whole lotta men in uniform:

I In 19771977, General Mills kunngjorde at de ville selge sin kjemiske divisjon ( du vet, den de brukte for å lage biologiske krigsmidler ) til , General Mills announced that it would be selling its chemical division (you know, the one they used to make biological war agents) to HenkelHenkel. Henkel er et tysk selskap som lager . Henkel is a German company who makes Purex Purex og and Alle All vaskemiddel for merkevarer,  laundry detergent, Got2B Got2B hårpleie og hair care and Schwarzkopf Schwarzkopf hårfargestoff, så da de hadde muligheten til å kjøpe flere chemmies, var de som hair dye, so when they had the opportunity to buy more chemmies, they were like “ F ja! ”“F yeah!”. Interessant nok er det ikke nevnt noe om dette salget på Wikipedia-sidene til . Interestingly, there isn't any mention of this sale on the Wikipedia pages of General MillsGeneral Mills eller or HenkelHenkel. Det er rart. Det er heller ingen omtale av dette på noen av selskapets historiske tidslinjer på sine egne nettsteder. Alt som eksisterer angående salget er en liten blurb som dukket opp i New York Times. Det er så lite at jeg sirklet det for deg, og nei, jeg vil ikke betale for et NY Times-medlemskap slik at vi kan lese det, men du går rett foran:. Huh, that's odd. There is also no mention of this on either of the company's history timelines on their own websites. All that exists regarding the sale is a tiny blurb that appeared in New York Times. It's so small that I circled it for you, and, no, I will not pay for a NY Times membership so we can read it, but you go right ahead:

Og det er også dette And there's also this WikiLeaks WikiLeaks innlegg:post:

Jeg synes det er fascinerende at nesten alt relatert til General Mills historie med militære kontrakter og Weapons of Mass Destruction er så sterkt sensurert. La oss uansett komme tilbake til tidslinjen. I find it fascinating that nearly everything related to General Mills history of military contracts and Weapons of Mass Destruction is so heavily censored. Anyway, let's get back to the timeline.

Et sted etter Somewhere after 19771977 og før and before 19801980, GMO frø ble opprettet som et biologisk våpen. Det er stor mistanke, GMO seeds were created as a biological weapon. There is large suspicion ( Jeg mener, massivt enorm mistanke ) (I mean, massively huge suspicion) at General Mills var en del av GM frøoppretting, noe som er fornuftig faktisk, fordi det var et DoD-prosjekt og det å være at Mills allerede var i sengen med både Hæren og Sjø, hvorfor ikke gjøre det til en firkant? Kinky:that General Mills was part of GM seed creation, which makes sense actually, because it was a DoD project and being that Mills was already in bed with both the Army and Navy, why not make it a foursome? Kinky:

Jeg har så mye mer å dele med deg om dette emnet, så husk å sende inn og også sjekke ut innlegget mitt som heter I have so much more to share with you on this topic, so be sure to sub and also check out my post called Hemmelig drar fersk produksjonSecretly Drugging Fresh Produce. .AbonnerSubscribe

2010: 2010: GovernmentAttic fikk endelig svar på FOIA-ene som bekreftet at General Mills var også en av de viktigste bidragsyterne til de klassifiserte programmene ved den amerikanske hæren Dugway Proving Ground. Jeg begynner å lure på når akkurat dette selskapet laget frokostblandinger. Hvis du ikke er kjent, er Dugway det sykelige AF-stedet der alle slags superduper fryktelige eksperimenter fant sted. Du vil merke andre kjente merker på listen. Ikke bekymre deg, vi vil diskutere dem alle i fremtiden: GovernmentAttic finally received a response to their FOIA's which confirmed that General Mills, was also one of the major contributors to the classified programs at the US Army's Dugway Proving Ground. I'm starting to wonder when exactly this company made cereal. If you're not familiar, Dugway is the morbid AF location where all kinds of super-duper horrible experiments took place. You'll notice other famous brands on the list. Don't worry, we will be discussing all of them in the future:

Som du vil se på bildet over, til i dag, er flertallet av dokumentene relatert til General Mills engasjement med Dugway As you will see in the image above, to this day, the majority of the documents related to General Mills involvement with the Dugway are fortsatt still klassifisert, men vi vet at de jobbet med classified, but we do know they worked on “ Et luftbåret integrert våpensystem for anti-“An Airborne Integrated Weapons System for Anti-Crop WarfareCrop Warfare“”, som betyr å drepe matforsyningen (som sikkert passer med , meaning killing the food supply (which sure fits with GM frøGM seeds, gjør det ikke?), doesn't it?)

Andre operasjoner utført på Dugway inkluderte produksjon og testing av nervemidler som f.eks Other operations conducted at Dugway included the production and testing of nerve agents such as VXVX og and AnthraxAnthrax – –Pump bremsene! Pump the brakes! Anthrax, sier du? Som Anthrax, you say? Like, the reneste antrax noensinne som vil bli sendt av purest-ever-ever Anthrax that would be sent by the terrorister Terrorists 40 år fra nå? Jeg er sikker på at det bare er tilfeldigheter. Dugway ble også brukt til testing 40 years from now? I'm sure it's just coincidence. Dugway was also used for testing radiologisk krigføringradiological warfare våpen ( med weapons (with NASANASAhjelp, men ingen CGI, seler eller grønne skjermer ble brukt i disse spesifikke eksperimentene ). De dabbet også inn s help, but no CGI, harnesses or Green Screens were used in these specific experiments). They also dabbled in Entomologisk krigføringEntomological Warfare, som betyr biologisk krigføring som bruker infiserte insekter. Ikke overraskende, akkurat hvordan Wikipedia, GM og Henkel , which means biological warfare that uses infected insects. Not surprisingly, just how Wikipedia, GM and Henkel glemte forgot for å nevne kjøpet av GMs kjemiske divisjon av Henkel, utelot de alle også det to mention the purchase of GM's chemical division by Henkel, they all also completely left out that General Mills tok ledelsen videre General Mills took the lead on Operasjon Big ItchOperation Big Itch, en hær , an Army InsektkrigføringInsect Warfare prosjekt der project in which “pestlopper ble luftdroppet ””plague fleas were airdropped” fra fly: from planes:

Vi vil definitivt diskutere militærets kjærlighet til infiserte insekter i løpet av en nær fremtid, så husk å slippe en loppe, e-postadressen din eller en i boksen min:We will definitely be discussing the military's love for infected insects in the near future, so be sure to drop a flea, your email address or a donation into my box:AbonnerSubscribe

20152015-ish: Mennesker, som -ish: People, such as Mike Adams, The Health RangerMike Adams, The Health Ranger begynte å oppdage metallskjær i stort sett alle merker av frokostblandinger. began discovering metal shards in pretty much all brands of breakfast cereal. ( Jeg antar at General Mills ikke slipte dem små nok denne gangen. Ingen er perfekte. ) (I guess General Mills didn't grind them small enough this time around. Nobody is perfect.)

2018:2018: Dårlig karma eller ond hensikt? Det oppdages at General Mills-korn sannsynligvis er forurenset av Monsantos glyfosat, et annet ekstremt giftstoff. Jeg har så mye å fortelle deg om dette emnet også. Bad karma or evil intent? It is discovered that General Mills cereals are likely contaminated by Monsantos glyphosate, another extreme toxin. I have so much to tell you about this topic too.

20212021: Til tross for at det er solgt den kjemiske divisjonen : Despite selling off it's chemical division, a søksmållawsuit viser at General Mills tydeligvis fortsatt hadde tilgang til mange giftstoffer: shows that General Mills clearly still had access to plenty of toxins:

Og det var historien til frokostblandingen og Weapons of Mass Destruction-produsenten. Nå kan du glede deg over en skål med Chex, bare pass på metallskjærene. And that was the history of the breakfast cereal and Weapons of Mass Destruction manufacturer. Now go enjoy a bowl of Chex, just watch out for the metal shards.

Bilde av hva-det-Leprechauns-navnet-er, svimmel over et biologisk angrep fordi han jobber for General Mills Photo of whatever-that-Leprechauns-name-is, giddy over a biological attack because he works for General Mills

Du kan også kjøpe meg en kaffe, en bolle med frokostblandinger, en 1000-telle sakspakke med kirurgmasker til neste lockdown, uansett hva som flyter båten din. Pokker, hvis du føler deg super sjenerøs, kan du kjøpe meg en båt…You can also buy me a coffee, a bowl of cereal, a 1,000-count case pack of surgeons masks for the next lockdown, whatever floats your boat. Heck, if you're feeling super generous you could buy me a boat…

Kjøp meg en kaffeBuy Me a Coffee

NESTE LES:NEXT READ:

Endangered Species Act LAND GRAB: Slå av gårdsbruk over falske dyrEndangered Species Act LAND GRAB: Shutting Down FARMS Over FAKE ANIMALS

AGENT131711AGENT131711·

·5. SEPTEMBER.

5. SEP.

Endangered Species Act LAND GRAB: Slå av gårdsbruk over falske dyr

Begravet dypt i kongressvitnesbyrdet er en overflod av rasende borgere, gårdbrukere og bønder som har blitt satt gjennom absolutt helvete av Wildlands Project; en organisasjon som har et enkelt mål: fjerne minst 50% av amerikansk land fra innbyggerne, for enhver pris

Les hele historienRead full story

KILDER: SOURCES:

https://archive.org/details/DTIC_AD0047060https://archive.org/details/DTIC_AD0047060

https://archive.org/details/DTIC_AD0019113https://archive.org/details/DTIC_AD0019113

https://archive.org/details/DTIC_AD0323599https://archive.org/details/DTIC_AD0323599

https://www.governmentattic.org/3docs/3DugwayReports_1953-1966.pdfhttps://www.governmentattic.org/3docs/3DugwayReports_1953-1966.pdf

https://www.indybay.org/newsitems/2003/05/25/16140191.phphttps://www.indybay.org/newsitems/2003/05/25/16140191.php

https://www.governmentattic.org/22docs/DPGtrBiblioGeneralMills_2010.pdfhttps://www.governmentattic.org/22docs/DPGtrBiblioGeneralMills_2010.pdf

https://emadbassim.wordpress.com/2020/02/18/genetically-modified-seeds-conceived-as-a-weapon-part-iii/https://emadbassim.wordpress.com/2020/02/18/genetically-modified-seeds-conceived-as-a-weapon-part-iii/

https://steemit.com/hive-122315/@palikari123/deep-dives-17-or-general-mills-inc-or-a-cereal-history-in-research-testing-and-development-of-biological-warfarehttps://steemit.com/hive-122315/@palikari123/deep-dives-17-or-general-mills-inc-or-a-cereal-history-in-research-testing-and-development-of-biological-warfare

Rop ut til freepik.com for den fantastiske eksplosjonsgrafikken

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.