Mold og EMFs + 5G – Det du ikke vet vil skade deg

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Les vår fulle avsløring.

Skrevet avJenniferoppdatert30. mars 2020

Du lurer sannsynligvis på hva mugg har å gjøre med EMF og 5G. Interessant nok er det en ganske stor forbindelse mellom mugg, EMF og 5G.

Det er viktig å merke seg at dette artikkelen er IKKE propagandabasert. Denne artikkelen er godt undersøkt og basert på vitenskapelig bevis og publiserte studier. Målet er å bryte ned informasjon i forståelige brikker slik at du kan lære hva du kan gjøre for beskytte hjemmet ditt, deg selv, familien og kjæledyrene dine mot de dårlige effektene av denne dødelige kombinasjonen.

transformatorer og kraftledninger med en testplate med muggvekst

Før vi dykker ned i kjøttet av dette artikkel, la oss få noen grunnleggende ting ut av veien.

Hva er EMF-er?

EMF er elektromagnetiske felt. De er også kjent som elektromagnetisk stråling ( EMR ).

Det er fire hovedtyper av EMF-er. La oss se nærmere på disse.

 1. Radio Frequency Radiation ( RF ). RF er den høyere frekvensstrålingen som er opprettet med mobiltelefoner, wi-fi, Bluetooth, trådløse telefoner, smarte målere, radar og mange andre teknologier.
 2. Magnetfelt. Magnetfelt er forårsaket av nett strømme. Ledningsfeil i hjem kan produsere forhøyede magnetfelt. Strøm som strømmer på steder det ikke burde være, som rør og kabellinjer, er det også vanlige kilder til magnetfelt i hjem. AC til DC transformatorer skaper magnetiske felt. Metall i sengerammer og møbler kan magnetiseres og forårsake en forstyrrelse av jordens naturlige magnetfelt.
 3. Elektriske felt. Elektriske felt er forårsaket av bygging ledninger blir strømforsynt. Elektriske felt induserer spenning på kroppen.
 4. Skitten elektrisitet. Skitten strøm er høyere frekvens transienter og harmoniske som finnes på ledninger. Strømforsyninger som konvertere strøm fra vekselstrøm ( AC ) til likestrøm ( DC ) skaper vanligvis skitten strøm.

De fleste elektronikk avgir et visst nivå av EMF-er. Noen av de vanligste kildene til EMF i hjemmet ditt inkluderer:

 • Mobiltelefoner
 • Trådløse telefoner
 • mikrobølger
 • Kjøleskap / frysere
 • datamaskiner
 • Smarte TV-er
 • Treningssporere
 • WiFi-rutere
 • Bluetooth og andre ikke-kablede hodetelefoner
 • Elektriske tepper
 • Hårføner
 • Elektriske paneler ( der strøm kommer inn i hjemmet )

Noen av de vanligste kildene til EMF utenfor hjemmet ditt inkluderer:

 • Kraftledninger
 • Ultraviolette bølger
 • røntgenstråler
 • Mobiltelefontårn
 • fly

Hva er 5G?

5G er den nyeste mobilteknologien. 5G vil bruke millimeterbølger for første gang i tillegg til mikrobølger som har vært i bruk for eldre cellulære teknologier, 2G til 4G. 5G også benytter nye teknologier ( f.eks. aktive antenner som er i stand til å stråle forming; faset matriser; massive flere innganger og utganger, kjent som massiv MIMO ) som utgjør unike utfordringer for måling av eksponeringer.

Hvorfor er alle så opptatt av EMF og 5G?

I 2012, a 650-siders rapport fra BioInitiative-gruppen med tittelen, En begrunnelse for Biologisk baserte eksponeringsstandarder for elektromagnetisk lavintensivitet stråling samlet over 2000 vitenskapelige studier som skisserer effektene av EMF-er fra alle kilder om menneskers helse. De fant ut at stråling på lavt nivå ( som sendes ut av mobiltelefonen din ) kan bidra til et bredt spekter av helse problemer og sykdomstilstander som spenner fra mindre til livstruende.

Verden Helseorganisasjonen har erklært EMF-stråling som en klasse 2B, mulig menneskelig kreftfremkallende. American Academy of Environmental Medicine, American Academy of Pediatrics og American Society of Reproductive Medicine har alle utstedt advarsler på grunn av helsefarene forbundet med EMF-stråling. 

Det vil jeg ikke skissere en fullstendig liste over alle negative helserisikoer forbundet med EMF-er men de er godt dokumentert og listen er lang.

Hva med 5G?

5G-nettverket vil bruke mange høyere frekvenser som aldri før har blitt brukt eller testet for mennesker .   Gjeldende FCC-sikkerhetsretningslinjer er fra 1996. Husk deg FCC vedtatt de grenser basert i stor grad på forskning fra 1980-tallet.

Gitt begrenset rekkevidde, vil 5G kreve celle antenner hver 100 til 200 meter, og utsetter mange mennesker for millimeterbølgestråling. 5G-millimeteren bølger absorberes stort sett i løpet av noen få millimeter menneskelig hud og i overflatelag av hornhinnen. Siden 5G er en ny , er det ingen forskning på de faktiske helseeffektene ennå. Konsensus er imidlertid det kortvarig eksponering kan ha uheldige fysiologiske effekter i periferien nervesystem, immunforsvaret og det kardiovaskulære systemet. Langsiktig eksponering kan utgjøre helserisiko for huden, øynene og reproduksjonen organer.

Tilkoblingen Mellom mold, EMF og 5G

Øyeblikket du har ventet på … La meg gjøre mitt beste for å holde dette så enkelt som mulig.

En kjent lege, Dr. Klinghardt, avdekket en forbindelse mellom EMF og mugg. Under forskningen fant han ut at EMF-er kunne være ansvarlige for å drive visse muggsopp til å produsere høye nivåer av mykotoksiner. Med andre ord, elektromagnetiske felt kan gjøre muggsopp mer aggressiv og reaktiv.

Det kan være lurt å se videoen nedenfor. Det er veldig interessant. Dr. Klinghardt forklarer resultatene av en laboratorietest utført av en lege i Sveits som kobler en ekstrem økning i muggvekst til EMF-frekvensene.  Her er et av sitatene fra videoen:

En kjent lege i Sveits som er en hovedformforsker i , gjorde et vakkert eksperiment. Han vokste muggkulturer under et farraday-bur. Bare en sølvduk … det ser ut som et myggnett laget av sølvbelagt klut drapert over muggkulturen.

Så målte han hvor mye mykotoksiner hvor mye giftstoffer disse formene produserer på daglig basis, veldig enkle å gjøre.

Så løftet han myggnettet og utsatte muggkulturen for den omgivende elektromagnetiske strålingen i laboratoriet hans som var forårsaket av lysene som var på, datamaskinen i hjørnet, og spesielt fant han ut senere den omgivende mobiltelefonstrålingen. Du vet, fra det nærliggende mobiltelefontårnet som sendte mobiltelefonstråling.

Han fant ut at produksjonen av biotoksiner i denne kulturen gikk opp mer enn 600 ganger. Ikke bare at formen plutselig legger ut betydelig mer mykotoksiner for å beskytte seg selv, men også mye mer virulente, mye mer tyktflytende, mer giftige mykotoksiner.

I lekmannsbetingelser … Dr. Klinghardt viste at 1 tomme svart mugg på veggen produserer 20-40 mykotoksiner på 24 timer, men når den blir utsatt for EMF som Wi-Fi, produserer den 2000. Mikrober utsatt for EMF føler seg truet og deres selvforsvar er å produsere giftstoffer. I det scenariet er mugg truet, og den produserer masse mykotoksiner.

https://youtube.com/watch?v=qMAV-pZMlZs%3Ffeature%3Doembed

Dr. Klinghardt er ikke alene om å avdekke farene bak EMF-formeksponering.

Forskere ved Albert Einstein College of Medicine ga ut funnene om soppvekst indusert av høye nivåer av EMF-er.  Einstein-forskerne utførte en rekke in vivo-tester ved bruk av tre genetisk forskjellige sopp og fire mål for cellevekst. Studiene viste konsekvent at ioniserende stråling betydelig forbedrer veksten av sopp som inneholder melanin.

For eksempel, to typer sopp – en som ble indusert til å lage melanin ( Crytococcus neoformans ) og en annen som naturlig inneholder den ( Wangiella dermatitidis ) — ble utsatt for nivåer av ikke-ioniserende stråling omtrent 500 ganger høyere enn bakgrunnsnivåer. Begge artene vokste betydelig raskere ( målt ved antall kolonidannende enheter og tørrvekt ) enn når de ble utsatt for standard bakgrunnsstråling.

Dr. Thomas Rau, medisinsk direktør for Paracelsus Clinic i Sveits, deler sin vurdering av den mikrobielle forbindelsen med EMF-er i et intervju omtalt på nettstedet Elektromagnetisk helse. Ikke bare den kunstig produserte elektromagnetiske bølger får giftig mugg til å vokse raskere, de undertrykker produksjonen av gunstige mikrober. “ Giftig form i hjem vokser mye raskere under belastningen på høye elektromagnetiske belastninger. De vokser mye raskere i et forstyrret miljø. Kvikksølv / tungmetaller kan også forverre veksten. ”

En russer forskningsprosjekt utforsket den fortsatt sterkt radioaktive skadede reaktoren ved Tsjernobyl. De sendte en robot for bare å returnere med prøver av svart, melaninrik sopp vokser.

Nå – er det for øyeblikket INGEN studier som viser effekten av 5G på mugg. La oss imidlertid vurdere dette et øyeblikk. 5G millimeterbølger kommer lett inn i menneskets hud og angriper vår cellulære struktur. Står det ikke grunnen til at 5G millimeterbølger vil ha en enda enklere tid å trenge gjennom en muggspore? De vil komme raskere inn enn EMF-er gjorde i Klinghardts eksperiment. Fra der jeg sitter, kan dette bare bety en ting. Mold vil produsere enda farligere typer mykotoksiner med en stadig høyere hastighet takket være 5G.

Men la oss gå et skritt videre. Hvis du har blitt utsatt for mugg og kroppen din bærer en soppbelastning INN i den, hva tror du den formen gjør mens den beveger seg rundt kroppen din? Det produserer mykotoksiner. Og hvis EMF-er og 5G får mugg til å produsere vanvittige antall mykotoksiner i bygninger, hva kan da skje i kroppen din? Du gjettet det.

Hva nå?

Med 5G rullende overalt, og utsetter oss for nivåer av EMF-er vi aldri har sett før, er det viktig å gjøre alt du kan for å forhindre mugg, fjerne mugg på riktig måte finn og forhindre lekkasjer.

Her er noen artikler til bokmerke eller pin for å hjelpe deg med dette:

Du trenger det Beskytt hjemmet ditt mot EMF og 5G

Det er mye informasjon der ute om hvordan du kan beskytte deg mot EMF-er, men ingen snakker om å beskytte hjemmet ditt. Etter å ha lest all informasjonen om EMF-er og Mold, vil du ikke forsikre deg om at hjemmet ditt er EMF-belastning betydelig redusert i tilfelle en liten form finner veien inn? Hvordan kan du gjøre det?

Først må du begrense antall elektronikk du har koblet til. Ja, koblet til. Å slå av noe hindrer ikke på magisk vis det i å produsere EMF-er. Hvis den er koblet til, produserer den EMF-er. Så koble fra alt du ikke bruker regelmessig, og på slutten av tiden før sengetid, kobler du fra alt du ikke bruker over natten.

Fjern Smart Meter hvis du har en. Ja, det blir en kamp, men det er verdt kampen!

Bli kvitt mikrobølgeovnen din.

Hopp over smarte enheter og gå på gamle skolen. Jo smartere apparater, termostat og inngangsdørlås er, jo flere EMF-er slipper de ut fra WiFi-en er de koblet til. Jeg lover at du faktisk ikke trenger å snakke med ovnen din. 

Bruke denne sjekklisten, selvvurder hjemmet ditt EMF-situasjon og ta skritt for å løse den.

Kjøp og installer disse VELDIG spesifikke EMF-produktene fra EMF-løsninger. Disse EMF-produktene er veldig nøye designet av et team som forstår hvordan mugg reagerer på EMF-er. Du kan lære mer om vitenskapen deres her, men sjekk ut dette virkelig fantastiske visuelle som viser hvor bra de fungerer.

brødeksperimentresultater fra EMF Solutions. Ser på mugg og EMF-er.

To brødstykker fra samme brød plasserte samme avstand fra Wi-Fi. Brød til høyre har Device Chip under seg for EMF-sanering og resulterte i NUL-observabel form. 3 uker senere hadde brød til høyre INGEN observerbar form fremdeles!

Vanvittig ikke sant? Det er INGEN annet EMF-produkt på markedet som er spesielt testet med mugg. Bedre ennå, ikke bare EMF-produktene fra EMF-løsninger ta opp Mold og EMFs problemet, men de tar også opp 5G og Mold problemet.

Ulike EMF Solutions-produkter

Du trenger det Beskytt deg mot EMF og 5G

Det er mange ting du kan gjøre for å beskytte deg mot EMF og 5G. Bruke produktene fra EMF-løsninger i hjemmet ditt vil absolutt tilby deg god beskyttelse. De har til og med noen få produkter bare til personlig bruk mens du sover, bruker mobiltelefonen og bruker kjøretøyet. Jeg foreslår at du sjekker dem ut.

Hvis du er “ -butikken rundt ” -typen, får jeg den. Aires Tech er også et annet veldig solid selskap når det gjelder EMF-beskyttelse. Produktene deres fungerer litt annerledes, og de har ikke den samme samlingen av EMF-beskyttelsesenheter som EMF Solutions gjør, men jeg har og bruker produktene deres. En ting jeg elsker med Aires Tech er at de tilbyr et kjæledyrbeskyttelsesapparat! Det er det første i sitt slag, og jeg tror sterkt at vi trenger å beskytte våre lodne familiemedlemmer rett sammen med oss selv.

En viktig merknad om EMF Solutions og Aires Tech mobiltelefonbeskyttelse! Det er de eneste produktene på markedet som jeg har undersøkt og testet som IKKE øker mengden EMF som sendes ut fra mobiltelefonen utilsiktet. Noen av de andre produktene forstyrrer faktisk telefonsignaler, noe som gjør at telefonen fungerer hardere og faktisk slipper ut mer radiofrekvensenergi. Sjekk ut EMF-løsningen mobiltelefonbrikke og ICell-brikke så vel som Aires Tech Livsstil Personlig enhet.

Utover det kan du hjelpe deg med å reparere cellene dine fra skaden forårsaket av 5G og EMF ( samt muggeksponering ) med et produkt som heter Phytozon. Jeg har skrevet om dette på min andre webside. Her er lenker til disse artiklene:

Du vil også sørge for at du gjør følgende så ofte som mulig:

 1. Sving av WiFi om natten
 2. Gjør ikke hold mobiltelefonen ved siden av sengen din. Hvis mobiltelefonen din er i din soverom, sett det i flymodus.
 3. Unngå kroppskontakt med mobiltelefonen din ( dvs. ikke legg i lommen ) og bærbar PC ( ikke legg den direkte på fanget ).
 4. Få kablet! Bruk en Ethernet-kabel i stedet for WiFi for alle bærbare datamaskiner og datamaskiner. jeg vet at det høres latterlig ut, men jeg har en 200 fots kabel som går over hele sted for å unngå å bruke WiFi med den bærbare datamaskinen.

Så hva er din tanker om mold og EMF? Fikk du denne artikkelen til å tenke? Vær fri å nå ut til meg med spørsmål.

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

En illustrasjon som viser alle EMF-er som blir utgitt fra elektroniske enheter i våre hjem

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.