Hva Folk ikke vil VITE..men mååå være klar over!!! Thorbjørn Morstad 18.09 2023

Rettet Energi Våpen er Mini- Våpen!. Rettet Energi Våpen har samme design som et vanlig overvåkningskamera, men er utstyrt med 2 Linser. Linsene (i det tilsynelatende “kamera”) tar ikke bilder eller film, men skyter i stedet høyteknologiske -Stråler! Strålene varmer opp og kjøler ned Partikler som allerede svever rundt i vår atmosfære og på bakken. Lag på lag med disse avanserte partiklene har blitt sprøytet ut i naturen over mange år. Vi snakker om “Superledende Støv” som lander i Landskap og på alle Vann og Havoverflater. Det “Superledende” ved slikt støv, betyr at mikro-partiklene lyder direkte ordre og program fra en . Folket i verden, puster inn dette livsfarlige”støvet” i utenkelige mengder pr dag! 🤮 Dette superledende støvet i luften, er nano-kapsler og nano-krystaller..i oksid-form og molekyl-fraksjoner. Oksidenes kjemiske base, kommer fra feks Barium, Strontium og Aluminium!..men slike oksider (kapsler, fiber og krystaller) sitter som limt til overflater og i folkets lunger og organer! 🥵 Altså!!..multifunksjonelle partikler som deles opp i 2 grupper..”aktive” og “passive”. Når “aktivert” får vi feks “flammer og ild” verden ikke har sett før. Når partiklene er “passive” er det snakk om diplomati eller taktisk truende krigføring. Som tidligere nevnt, har “regjeringen” i New York, satt opp nevnte oksider, strategisk (på alle trafikk-lys) over hele storbyen. Her i , har “regjeringen” satt opp EMF-tårn, Smart-metere og “Kameraer” litt over hele Landet. Vi har m.a.o Rettet Energi-våpen..rettet mot oss og under føttene på Folket..24/7!!! Jepp, vi lever høyspennende dager sammen nå. At Folket viser styrt og/eller apatisk holdning til hva som forgår, er ikke vanskelig å begripe. Ubevisst..vet alle om hva jeg her skriver om. At dette likevel går bra for Folket og i Folkets favør, er 100% sikkert!!!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.