“Konspirationsteoretiker: ett annat ord för dumhuvud” – Därför måste vi sluta stämpla varandra.

11. sep. 2023Ett av de största hoten mot rörelsens överlevnad och framgång är att vi stämplar varandra. I samma andetag som vi kritiserar makten för att de stämplar oss som “extrema”, “rasister” och “hot mot demokratin” gör vi exakt samma sak mot våra egna. Att stämpla någon som du inte håller med om är bland det mest destruktiva du kan göra. Att stämpla varandra inom rörelsen är att gå finanselitens ärende. Tobbe Larsson anser att detta måste få ett stopp och uppmanar till att vi pratar med varandra istället för om varandra. Gilla, dela och kommentera! FrihetsNytt står för yttrandefrihet. Hos oss får alla åsikter komma till tals, även de obekväma. Här råder yttrandefrihet – på riktigt. Glöm inte att följa kanalen och att besöka oss på https://frihetsnytt.se/

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.