Femte generasjons (5G) rettet energistrålingsutslipp i sammenheng med kontaminerte nanometale covid-19-vaksiner med grafittjernoksidantenner.

Introduksjon

Jeg skriver denne ekspertrapporten som britisk ingeniør, oppfinner, patentskribent og våpenforsker; en ingeniør med materialvitenskapelig bakgrunn, og oppfinner av verdens første kikkertbaserte optiske bølgeledere, våpensiktesystemer, infrarøde termiske bildeskjermer, molekylære reaktorer, signalbehandling og transduserdesign, for å nevne noen få.

Som Chief Technology Officer (CTO) i selskapet som designet og brakte på markedet verdens første internasjonalt godkjente head up display (HUD) produkt, akkreditert med en rekke innovasjonspriser, men enda viktigere regulert til en rekke internasjonalt anerkjente standarder, bl.a. (DOT) Department of Transport ECE 22.05, samt ANSI og andre, ble jeg stolt på i etableringen av internasjonale standarder for utvidet virkelighet (AR) og virtuell virkelighet (VR) HUD-systemer.

Se vedlegg 2a, fra patentadvokat, eks. 2b fra Recorder Nolan, Ex. 2c Cyber ​​Command, eks. 2d-standarder for HUD-systemer, eks. 2di vedlegg.

Cyber ​​Command USA hadde blitt gjort oppmerksom på min ekspertise og ba spesifikt om råd om et uvanlig 5G-antennedesign distribuert over hele USA. Jeg har vært ekstremt heldig at det meste (men ikke alt) av forsknings- og produktutviklingsarbeidet mitt har blitt utført utenfor lovverket for Official Secrets Acts (OSA).

Jeg har opptrådt som vitne og avgitt uttalelser i flere rettssaker, og avslørt mangelen på troverdig bevis for at 5G lysdiodenettverket (LED) og planlagt nevrale tilkobling til 5G-nettet er trygge.

Dette inkluderer nanometamaterialteknologier som kontaminerer vaksinasjoner, som ikke er lovlige eller lovlige, og som bryter med en rekke internasjonale og nasjonale lover.

Dommer Nolan ved Newcastle Crown Court uttalte at “5G-risikoen må diskuteres” og at ” Dette er et demokrati og offentligheten har rett til å vite”.

Bevisene jeg presenterte for retten, beseiret forsøket fra de lokale myndighetene og aktørene i det britiske etablissementet på å få meg til å stoppe meg fra å fremskaffe publiserte vitenskapelige bevis om risikoen for publikum og miljøet fra 5G urbane radarnettverk og dets endelige formål.

Den mislykkede rettssaken iverksatt av den lokale myndigheten skapte en publisitetsstorm som bidro til å fremheve de faktiske risikoene fra 5G-distribusjonen over hele verden, samt den totale mangelen på omsorg tatt av regulatorer som tillot denne 5G-distribusjonen.

Mitt engasjement i flere forsknings- og utviklingsprosjekter spenner over hele min arbeidskarriere og inkluderer noen av sensitiv karakter på grunn av Official Secrets Act 1911-begrensninger, og jeg har derfor ikke frihet til å avsløre disse i offentlig domene; Det er nok å si at dette arbeidet har ført til en forståelse av Department of Defense (DOD)-kontrakter, oppdeling av våpenproduktdesignprosjekter og Directed Energy Weapons (DEW), hvis eksistens inntil nylig har blitt tilslørt og noen ganger nektet. I.1.

Bruken av retningsbestemte mikrobølgestrålingsvåpen av ukjente aktører på amerikanske ambassader på Cuba, og Russland, kjent som Havana-syndromet, er fortsatt ikke fullt ut anerkjent av myndighetene. Havana-syndromet bærer alle kjennetegnene på stråling fra mikrobølger, som har gjort at ofre har fått betydelige og uopprettelige nevrologiske skader, blant andre skader. Den har ikke vært i stand til å holde disse våpnene hemmelige og vedtok nylig et for å kompensere ofre for ambassadeansatte. I.2

De amerikanske etterretningsbyråene bekrefter i sin kommunikasjon med den russiske regjeringen at de allerede visste om eksistensen og kapasiteten til mikrobølgestrålingsvåpen, og deres appell til deres antatte russiske motstandere var å slutte med bruken av disse våpnene mot deres ambassader. I.3

Forskningsfeltet mitt dekker også andre slagmarksavhør og våpensystemer, inkludert Lethal Autonomous Weapons Systems (LAWS), I.4, Autonomous Underwater Vehicles (AUV), Light Detection And Ranging (LIDAR), phased array radar-teknologier, inkludert 5G for sporing av våpen plattformer, samt biologiske eiendeler på og utenfor slagmarken som i økende grad brukes i sivile omgivelser for å inkludere ansiktsgjenkjenningsteknologier, autonome elektriske kjøretøy, droner, hvorav ingen har blitt fullstendig miljøvurdert for skade fra deres strålingsutslipp til allmennheten eller dyreliv. I.5

5G urban radar, ioniserende stråling og kritiske infrastrukturrisikoer

5G, i motsetning til alle de andre generasjonene (Gs) av telekommunikasjon, er teknisk identifisert som en urban radarrettet energi i luftutslipp, som krever at antennen er utformet for å forårsake fokusert energi i luft for høyhastighetskomprimering av data til og fra antenner designet for å sende og motta fokusert energi gjennom et teoretisk kollimert og sammenhengende signal. II.1

Den stråledannende bølgen i hovedlobeutslippet bryter retningslinjene fra International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) på 61V for en maksimal eksponering på 6 minutter. II.2

This ICNIRP guideline is contrary to the Council of Europe (COE) 1815 Resolution and to the European 2016 guideline, which confirm the published peer-reviewed science that anything over 600 mV/m should be limited to short-term exposure, and long-term exposure should be no more than 200 mV/m. This is orders of magnitude lower than the 6-minute, 61,000 mV ICNIRP guideline, which is a biological cooking value. ICNIRP is widely acknowledged to be a “captured agency”, as confirmed in the Italian courts. II.3

Den sveipende bevegelsen til strålebølgen ved over 13,6V forårsaker positiv ladning av luft, som er skadelig for alt biologisk liv i betydelige avstander fra antenneemisjonen til målinnsamlingssonen, slik er evnen til 5G-hard- og programvare- og er selve grunnen til at dette utstyret er, og har blitt, brukt mye på slagmarken som skanningsmiljøradar og Directed Energy Weapons (DEW) med det formål å forstyrre og deaktivere fiendtlig maskinvare, så vel som biologiske eiendeler, dvs. mennesker. II.4

Vanligvis bruker 5G-antennedesignet en større strøminngang og rettet utgang for å levere fokuserte datakomprimeringssignaler med høy effekt målt i watt eller elektronvolt.

Luftfartsindustrien, inkludert Boeing og Airbus, har nylig reist bekymring over 5G på grunn av dens evne til å sette passasjerfly i fare som ikke har militære avbøtende teknologier i sivile omgivelser for å beskytte sine piloter eller flykontrollsystemer mot direkte energiutslipp. II.5

Telekomindustrien og andre reguleringsorganer har kontinuerlig benektet den virkelige hensikten og eksistensen av strålingsfarene som utplassering av 5G-teknologier utgjør; de har aktivt villedet offentligheten ved å utstede beviselig falske pressemeldinger gjennom lokale og nasjonale medier, samt ved å komme med falske uttalelser i domstoler i mislykkede forsøk på å diskreditere eksperter, inkludert meg selv, selv om de hadde blitt informert av sine egne etterretningsbyråer om at eksperimentell teknologi som ikke kan forsikres mot skade, var og er ekstremt farlig for statens sikkerhet. II.6

“Backhaul” i sammenheng med 5G er begrepet som brukes for det teknologiske fremskritt som gjør det mulig å avhøre og løfte data fra flere enheter og miljøer samtidig; med andre ord spionerer over hele området, og gir ingen sjanse til noe privatliv.

Muligheten til å avhøre og digitalisere den innsamlede etterretningen bryter med en rekke menneskerettighetslover. Dette patentet (II.7), ett av et antall som bekrefter muligheten til å spørre lyd- og stemmeutslipp gjennom bygninger for å samle data om en intetanende befolkning ved hjelp av elektromagnetiske maskinvare- og programvaresystemer, er alle en del av den enorme 5G-verktøykassen.

Spektrumdominansen til 5G-nettverket fra under 3 GHz til 300 GHz utgjør en reell risiko for kroppsskade fra frekvenser med høyere fotonenergiverdi som er koherente strålingsutslipp, hvis virkning foreløpig er ukjent siden de er uprøvd og ikke bevist å være trygge, så vel som uforsikrede, med nivåer av strålingsutslipp som overstiger alt som tidligere teknologer hadde forestilt seg. ICNIRPs retningslinjer for strålingsverdier gjelder bare for utsendere av enkeltantenneenheter, og tar ikke hensyn til den massive økningen og multiplikasjonen av strålingsutslippsenheter som er foreslått på tvers av alle byer og tettsteder for 5G-nettverket, som er ment å koble alt sammen samtidig ved å bruke svært komplekse, biologiske giftig, og spesielt modulert mikrobølgestråling. II.8

5G-distribusjon er i gang av myndigheter over hele verden i alle byer og tettsteder uten noen av de obligatoriske forhåndsanalyser av miljøkonsekvenser eller offentlig forsikring for skadeinstrumenter (II.9), noe som gjør hele nettverksdistribusjonen til en ulovlig og ulovlig handling fra myndigheter som handler ultra vires ved å tillate kjente biologisk giftig ioniserende og ikke-ioniserende strålingsutslipp uhindret tilgang til miljøet. Telekomselskaper selvsertifiserer generelt å ha oppfylt (foreldede) ICNIRP-retningslinjer, noe som gjør at de kan bryte disse retningslinjene uten sanksjoner, siden det ikke er noen reguleringsorganer som gjør uavhengige vurderinger av overholdelse av ICNIRP-retningslinjene. II.10.

Dette er de samme ICNIRP-retningslinjene som har vist seg å forårsake dårlig helse og kreft hos befolkningen generelt i nærheten av eksisterende 4G-nettverk. II.11

En ytterligere problematisk faktor er at telekommunikasjonsindustrien som er ansvarlig for utplasseringen har bekreftet at de, industrien, ikke har utført noen vitenskapelig forskning og derfor ikke har nåværende publiserte vitenskapelige forskningsdata om den faktiske påvirkningen av 5G-nettverk på miljøet.

Uavhengige forskningsstudier om emnet tilbakeviser industri- og regjeringspropaganda om sikkerheten til 5G-nettverket. I I.12

Offentlige etater som har i oppgave å beskytte befolkningen mot de bekreftede kreftfremkallende egenskapene til ikke-ioniserende og ioniserende stråling har ikke klart å gi et regulatorisk rammeverk av sikkerhetsstandarder eller retningslinjer for å beskytte miljøet, og dermed utsette et intetanende publikum for nivåer av stråling som er skadelige og livstruende. II.13

Alvorlige kritiske infrastrukturrisikoer har blitt ignorert i det uregulerte hastverket med å distribuere 5G-nettverket. Industrien og myndighetene over hele verden har ignorert en rekke alvorlige vitenskapelig etablerte risikoer som oppstår fra massefortetting av 5G, Internet of Things (IOT) og SMART-fly, elektrisk nettkommunikasjon, byantennesystemer, som krever milliarder av store spektrumkvadrater amplitudemodulerte (QAM) mikrobølgestrålingssendere.

Canadas mobilnettverk i 2018 ble støttet av omtrent 33 000 store tårn på opptil 200 fot i høyden. Den nye 5G-protokollen vil kreve mange flere, høyere strålingsstrålebølger ved bruk av nøyaktig plasserte tårn i Canadas byer – anslagsvis 273 000 – i en mye kortere høyde med betydelig større energibehov på det elektriske nettet og nettverket. II.14

Propagandanarrativet til industri og byråer som hevder at disse 5G-nettverkene bruker mindre energi er beviselig falsk. Den massive økningen i antenner fra massive multiple-in multiple-out (MIMO)-antenner for 5G, pluss mini- og mikrorelénettverk, samt økt enhetsdatabruk krever alle ytterligere strømforbruk i watt. Den kontinuerlige, ikke-on-demand, skanningsradaren designet for å finne ut målområdet er kontinuerlig i drift, med den ekstra overleggingen av multipler av høyere energifokuserte strålebølger, skapt av ut-fase emisjonsantennene. Disse fokuserte høyenergistrålebølgene, som opererer over en større del av spekteret,

De planlagte og for tiden utplasserte 5G-masseantenneinstallasjonene bidrar alle til et stadig økende behov for mer energi for å produsere økt dataoverføring gjennom strålingsutslipp på tvers av byer og tettsteder. Mikrobølgestråling er kjent for å øke termiske temperaturer, noe som bidrar til og livstruende effekter av å øke temperaturen i byer. Varmeøypåvirkninger er definert som store urbane områder som er påvirket av økninger i bytemperaturer som er anerkjent av Environmental Protection Agency (EPA) som forårsaker skadelige helseeffekter og økning i energiforbruk. II.15

Energiforbruk i varmeøyer øker etterspørselen etter klimaanlegg for å kjøle ned bygninger. I en vurdering av casestudier som spenner over steder i flere land, økte etterspørselen etter elektrisitet til klimaanlegg med omtrent 1–9 % for hver temperaturøkning på 2°F. Land der de fleste bygninger har klimaanlegg, som USA, hadde den høyeste økningen i etterspørselen etter elektrisitet. Varmeøyer bidrar til høyere dagtemperaturer, redusert nattkjøling og høyere luftforurensningsnivåer. Disse bidrar igjen til varmerelaterte dødsfall og varmerelaterte sykdommer som generelt ubehag, pustevansker, hetekramper, heteutmattelse og ikke-dødelig heteslag.

Mikrobølgestråling vil også påvirke et stort antall molekylære strukturer i materialer, noe som øker bygningsbrannfaren. Dette skyldes at hydrokarbonelementer i bygninger brytes ned på grunn av modulert mikrobølgestråling, som forårsaker lokal oppvarming og nedbrytning av materialer. Mikrobølgestråling ved visse frekvenser vil eksitere vannmolekyler, og hvis det ikke er fuktighet tilgjengelig, vil andre mindre flyktige molekyler absorbere strålingen og begynne å varmes opp. Derfor kan ethvert materiale som har tørket ut overopphetes og lettere antennes i et mikrobølgefelt, en type priming. Risikoene som er spesielle for 5G-strålingsutslippene skyldes den foreslåtte massefortettingen og spektrumdominansen til strålingsutslippene. Alle metallgjenstander inne i et mikrobølgefelt kan også vise dielektriske egenskaper som kan forårsake gnister, som kan føre til brann; dette er forårsaket av en oppbygging av ladede partikler, energi som produserer et konsentrert elektrisk felt ved kanten av metallet. II.16

Dette er alle vitenskapelige fenomener som har blitt ignorert av regulatorer og industri, men det mest alarmerende, ukjente og uregulerte problemet er utmattelse av materialer forårsaket av det kontinuerlige bombardementet av 5G-datakomprimering og fokuserte (QAM) modulerte mikrobølgeenergifelt. 5G krever langt mer kompleks og fokusert datapakkekomprimering av energi.

Potensialet for spesifikk frekvens som forårsaker adskillelse av molekylære strukturer av solide byggematerialer, uvurderlige kunstverk og vinsamlinger, blant annet, kan ikke overvurderes på grunn av de foreløpig uutforskede kryssbølgevirkningene av så høye nivåer av energi-i- luftmodulerte strålingsutslipp. Denne kakofonien av mikrobølgestrålingsforurensning kan føre til alvorlige feil i større kapitalutstyr, inkludert det elektriske nettet. Nåværende kritisk infrastruktur ble aldri vurdert eller konstruert med denne pulsvibrasjonen, energi-i-luft-verdien lagt til materialenes tretthetsberegning og den endelige forventet levetid for den etablerte infrastrukturen, inkludert strømnettet. II.17

5G-farer, 5. generasjons trådløs teknologi. Helse og miljøpåvirkning

Det som også har blitt oppdaget er unødvendig latent strømkapasitans innebygd i 5G SMART IOT-maskinvarenettverket. Denne store kapasitansen kan lett brukes til et mulig EMP-angrep (Electro Magnetic Pulse) på byer og befolkninger II.18

Dette vil avhenge av den kjente sammenkoblingen og fjerntilgangen til et lett hackbart nettverk til alle utslippsenheter i det oppbygde strålings-5G-nettet. II.19

5G-operativsystemer har allerede blitt kompromittert og kan utgjøre en betydelig sikkerhetsrisiko, ettersom EMP-er kan forårsake en stor forstyrrelse av elektromagnetiske kommunikasjonssystemer, det elektriske nettet og elektronikkmaskinvare; EMP-utslipp kommer vanligvis fra kilder inkludert solen og en rekke utviklede våpen. II.20

Den elektromagnetiske pulsbølgen fra atombombetesting ble vist å forårsake store elektriske nettforstyrrelser på store avstander. Noe lignende skjedde da 5G ble slått på i Sør-Korea i april 2019: det forårsaket en rekke bybranner på grunn av den dokumenterte feilen i de elektriske netttransformatorene. Den sørkoreanske regjeringen og media antydet at dette var forårsaket av skogbranner i fem separate byer samtidig over hele landet da 5G ble slått på, men denne påståtte årsaken forklarer ikke forstyrrelsen av det elektriske nett og ødeleggelsen av kritisk elektrisk nettmaskinvare. EMP-risikoer identifisert i USA viser at denne typen dårlig regulert 5G-teknologi utgjør en potensiell risiko over hele verden. II.21

Telekommunikasjonsnarrativet for 5G er bare et dekning for dens faktiske fremtidige kapasitet og formål, som bekreftet av det totale fraværet av miljørisikoforskning og forsikringsansvarsdekning for skade . Det fremtidige domenet for kamprommet og den pågående distribusjonen av 5G-teknologisk fremskritt inkluderer 5G-våpen for krigføring på tvers av byer, tettsteder og landsbygda. Domenet inkluderer teknologier for psykologisk krigføring, inkludert kontroll og spredning av informasjon gjennom sosiale medier for å skjule den virkelige hensikten med 5G som et krigføringssystem.

“Femte generasjons misjonsrom representerer et nytt miljø der fremtidige operasjoner vil finne sted. Kompleksiteten i domenet forverres av ukontrollerte og udefinerte aktører som styrer eller påvirker fortellingen. Den største utfordringen med det nye misjonsrommet er den totale uthulingen av begrepene om fienden og selve krigen. Motstanderen vil være mye mer tvetydig og krigføring vil bli et snikende kryp designet for å forringe innenfra i stedet for å angripe utenfra. (uthevelse tilføyd) II.22

Spesielle operasjonsstyrker diskuterer allerede mulighetene og risikoene fra IOT 5G-nettverkene, med attentat gjennom lovene som kan brukes til å eliminere målrettede individer.

“Metamaterialadopsjon har vært størst innen kommunikasjon, antenner og radarsystemer, med relaterte radiofrekvensidentifikasjonsapplikasjoner (RFID) for merking, sporing og lokalisering. Overgangen til 5G-kommunikasjon og ekstraordinære radarfunksjoner vil presse utviklingen enda raskere, med et kommersielt salg anslått til å overstige 10 milliarder dollar årlig innen 2030. Metamaterialer er integrert i fremtidige høyytelses-, høyimpedans-, lavprofil-, konforme og fraktale antenner for kommunikasjons- og radarsystemer. Et enormt potensiale eksisterer for skiftende endringer i militær kommunikasjon og radarsystemer gjennom metamaterialer. Faktisk, ettersom metamaterialer blir mer fullstendig integrert i antenneteknologier, vil de redusere systemkostnadene, muliggjøre mindre enheter med reduserte strømkrav, legge til rette for nye former og formfaktorer, og leverer mer smidige stråleformings- og formingsevner.” II.23

Det militære industrielle komplekset over hele verden kjenner bare altfor godt fordelene ved å bruke elektromagnetiske våpensystemer for avhør på slagmarken, nemlig 5G, og har gjort det siden fremveksten av teknologien under andre verdenskrig. Det som også er godt forstått er den enorme mengden publiserte vitenskapelige data som viser de skadelige helse- og miljøeffektene fra dagens telekommunikasjonsnettverk. 5G tilfører en hel rekke ytterligere risikoer for miljøet og for befolkningens helse. II.24

Dette er ikke et argument som nå kan bestrides; mission creep og planlegging av asymmetrisk, ukonvensjonell krigføring på tvers av byer bør være av stor bekymring, spesielt for sivilbefolkningen i tilfelle de blir målet for et orwellsk teknokratisk, fascistisk regime. Hvem ville kontrollere den spionerende byavhørsradaren og rettet energi i luftvåpensystemer? II.25

Mange muligheter er for tiden under diskusjon på tvers av forsvarsindustrien, med fokus på muligheten til 5G-bynettverkene til å merke befolkningen med metamaterielle antenner, mens alvorlige bekymringer og risikoer tilsynelatende ignoreres. II.26

Disse agendaene og fremtidsplanene utgjør en betydelig risiko for sivile friheter, kritisk infrastruktur og rettsstaten.

Vaksinasjonsmetamaterialer, nanopartikkelforurensning magnetiske felt

har i en rekke studier vist seg å inneholde giftige metallforurensninger, inkludert “uforklarlige” nivåer av nanometallforurensning. III.1

Dette fenomenet er langt fra uforklarlig hvis forskerne som utførte denne studien hadde hatt kunnskap om forsvarsindustriens mål og de metamateriale ingrediensene som kan brukes til å forbedre urbane 5G-avhørsteknologier, så vel som forskjellige andre utviklingsprosjekter for nanomaterialer. III.2

Metaller er nesten universelt radarreflekterende og er derfor synlige for bruk som et middel til å oppdage gjenstander. “Wetware” er navnet gitt til biologiske strukturer som opererer i slagmarksrommet som er langt vanskeligere å spore og spore eller angripe ved hjelp av LIDAR, RADAR eller DEWs. Metaller er sterke reflektorer av elektromagnetiske bølger og gir mulighet for økt deteksjon og oppløsning fra slagmarksavhørsteknologier. Spesifikke metallformer i polymerer kan brukes på grunn av deres dielektriske egenskaper for å avlede og absorbere refleksjons- og utspørringsevnen til nåværende radarsystemer. III.3

Men uten å bruke denne nøyaktige formen og polymerinnkapslingen, gir metallforurensning i form av metamaterialer en høyere oppløsning av målet. Etter at -vaksineteknologien er injisert i kroppen, er målinnsamlingen av våttøy langt mer presis og det teknologiske feltet kan brukes til å samle biometriske data. Det er sett for seg at bærbare og bærbare elektroniske enheter som for tiden er i bruk for å koble personen til skyen, vil bli overflødige på grunn av disse og ytterligere teknologiske fremskritt. Neuralink-kontrollnettverket bruker implanterte nanoteknologiantenner som kan samle slike data og laste dem opp til skyen; disse innovasjonene er langt utenfor planleggingsfasen og alle en del av det fremtidige slagmarkrommet. III.4

Dr. Robert O. Youngs forskning bekrefter at Covid-19-injeksjonene har vært fullt lastet med metamaterialer, nemlig grafitt, jernholdig oksid nanopartikler. III.5

Denne sjokkerende oppdagelsen bekreftes gjennom vår egen forskning utført på ofre, samt tusenvis av anekdotiske videoer som viser elektromagnetisk stråling; sammen med magneter og metallgjenstander som reagerer på injeksjonsstedene til de som er vaksinert med Covid-19-serumet. Andre biomarkører som brukes inkluderer SM-102, som er et giftig fosfolipid som finnes i Moderna Covid-19-vaksinene, et syntetisk luciferin som forbedrer bioluminescensbildende luciferase. III.6

Luciferiner kan aktiveres ved hjelp av elektromagnetisk stråling for å skape en bioluminescens av motivet. Ansiktsgjenkjenningsteknologier, en del av verktøykassen for 5G-teknologi, kan deretter brukes til å spore og spore det forurensede motivet over hele miljøet.

Dødsfallene og betydelig biologisk skade i befolkningen forårsaket av Covid-19 eksperimentell mRNA-vaksine medisinsk intervensjon er nå dokumentert i nesten tusen publiserte vitenskapelige artikler. III.7.

Covid-19-injeksjoner er nå relatert til blodpropp, myokarditt, perikarditt, trombose, trombocytopeni, anafylaksi, Bells parese, Guillain-Barré syndrom og kreft, blant andre. Dette bekreftes av ugjendrivelig vitenskap og statlig innsamlede data fra det britiske helse- og sikkerhetsbyrået, som viser at Covid-19-vaksiner er usikre og ineffektive.

Strålingsinduserte koronavirus COVID-19-symptomer

Det store flertallet av befolkningen over hele Vesten, spesielt de fra Five Eyes-samfunnet, Anglosphere etterretningsalliansen som omfatter Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA, har blitt injisert uten deres viten med nano-metamaterialantenner og kommer dessverre til å lide av økt dødelighet på grunn av lokaliserte reflekterende strålingsutslipp fra 5G urban radar. Alle de kjente koronavirussymptomene kan tilskrives ioniserende og ikke-ioniserende strålingsforurensning. IV.1, IV.2

5G har blitt identifisert i en rekke publiserte artikler som den faktiske årsaken til pandemien, hvor starten falt sammen med at 5G-nettverket ble slått på i Wuhan-provinsen, hvis befolkning nettopp hadde blitt vaksinert med en obligatorisk influensavaksine. 5G har potensial til å levere ioniserende energinivåer som vil føre til undertrykkelse av immunsystemet, og etterlate kroppen i fare for sykdom. IV.3

Covid-19-patogenet har ikke blitt isolert eller renset, og foreløpig kan ingen myndighetsorganer gi isolatet eller bevis på dets faktiske eksistens, bortsett fra in-silica-modelleringen laget av Wuhan Institute, som offisielt er anerkjent for å være Kinas mest avanserte virusforskningslaboratorium. Kina har undertegnet Konvensjonen om biologiske våpen (BWC) siden 1985, og erklærte i 1993 Wuhan Institute of Biological Products som et av åtte forskningsanlegg for biokrigføring som dekkes av BWC. Enhver person som jobber på eller på dette stedet vil være juridisk forpliktet til ikke å røpe noen hemmeligheter som oppstår i løpet av deres ansettelse ved det anlegget, og har derfor ikke frihet til å si fra. Wuhan National Biosafety Level 4 (BSL-4) laboratoriet er dedikert til forskning på alvorlige infeksjonssykdommer. Den har det høyeste nivået av biologisk sikkerhet og dekker mange av biotoksinene og ulovligegevinst av funksjon SARS-Cov-2 biovåpenutviklingen, og var kilden for de første patogendataene for eksistensen av Covid-19 og den påfølgende responsen på det internasjonale vaksinasjonsprogrammet for farmasøytisk virksomhet. Tilfeldigvis var PCR-testen aldri i stand til å identifisere et levende eller patogen og er det grunnleggende grunnlaget for nedstengningene over hele verden, som har blitt brukt med stor effekt for å terrorisere verdens befolkning til å tro at Covid-19 eksisterer som et levende virus og at den eneste overlevelsesstrategien er å ta en biovåpenteknologi som er maskert som en vaksine. IV.4

Centers for Disease Control (CDC) har nå fjernet PCR-testen som et diagnostisk verktøy, etter at den ble misbrukt, noe som er bevis på dens bevisste bruk for å skape frykt og nød blant en feilinformert befolkning. IV.5

Forskere og leger over hele verden har blitt kneblet, truet og utskjelt i media og diskreditert som konspirasjonsteoretikere av regjeringer og deres agenter når de har uttalt seg for å motsette seg denne transglobalistiske agendaen. Den store Barrington-erklæringen, med over 800 000 underskrivere, har blitt ignorert og utskjelt av de som driver frem deres terroriserende fortelling. Det ble ubevisst ignorert slik at befolkningen i Vesten kunne terroriseres til å delta i det største ulovlige og ulovlige medisinske eksperimentet i verdenshistorien. IV.6

Økte mennesker øker dødeligheten i 5G-strålingsfelt

Forsterkede mennesker og deres såkalte biologiske forbedring er allerede en del av regjeringens og forsvarsindustriens bredere digitale tilkoblede verdensagenda. V.1.

Utrolig nok, i representative demokratier over hele verden skjer dette uten noen offentlig høring, med null offentlig debatt fra de foreslåtte deltakerne i denne ideologiske, teknologiske, politiske agendaen. V.2

It can be postulated that the only reason the technocratic elite, including the driving forces of the World Economic Forum (WEF) and the United Nations (UN) with its Agenda 2030, could have for keeping this digital connected world agenda from the public is that they would condemn and refuse to participate in it. Although there are obvious, serious legal and lawful implications surrounding this agenda, the focus should be on the legal implications of allowing the use of biologically harmful technologies that will have a detrimental impact on health, the environment, and mortality. Currently there is no credible safety data or research showing the deployment of this technology to be safe. Another shocking example of a product being brought to market with no optical safety standard norms or testing protocols is virtual reality (VR) headsets. Despite the fact that artificial optical radiation is a known environmental and human hazard, these headsets require a magnification of optical radiation as a retinal display and confirm the total disregard for safety and the law. A further example, the neural uplink technology requires the insertion or injection of nano metamaterials that have antenna capability into the brains and bodies of humans across the planet. V.3

Nanomaterialer har allerede vist seg i publisert litteratur å produsere skadelige biologiske effekter som forårsaker celledød og potensielle fertilitetsproblemer. V.4, V.5

Det foreslås at nanoantenner brukes til å motta og svare ved hjelp av koherent komprimering av QAM-data i kroppen, uten noen tilsvarende sikkerhetsdata, og dermed skape en populasjon av strålingsutslippsenheter, som under visse juridiske definisjoner vil bli elektriske enheter og dermed ikke klassifisert som menneske. Energinivåene fra disse foreslåtte koherente signalene fra og til antenner plassert i kroppen og hjernen vil øke celleskaden fra påvirkningene av stråling som kommer fra utsiden av kroppen, som allerede har vist seg å være genotoksiske. V.6

De modulerende nivåene fra mobilkommunikasjonsenheter med lav effekt som opererer i det ikke-ioniserende energispekteret ble vist å forårsake reaktive oksygenarter (ROS) og å være genotoksiske for dyr i den største uavhengige studien utført, National Toxicology Program (NTP)-studien. resultater som er støttet av den større samlingen av uavhengig publisert vitenskap. Disse studiene bekrefter den genotoksiske effekten på dyr fra subkroniske eksponeringer på ICNIRP-retningslinjenivå. 5G urbane utslipp er designet for å levere kronisk strålingseksponering som utvilsomt vil øke de genotoksiske effektene på alt det biologiske livet som strålingen kommer i kontakt med. Disse strålingsutslippene er godt over retningslinjene på 6 minutter for forurensningsnivå som anbefales over visse spekter av ICNIRP. Bevis fra områder dekket av de mindre kraftige og mindre fortettede strålingsutslippene fra 4G-nettverk har allerede vist betydelige skadelige effekter på dyrelivet. V.7.

Mindre biologiske organismer som utgjør hele økosystemet har mindre beskyttelse mot menneskeskapte strålingsutslipp og kan derfor vise effekter på en mer synlig, uomtvistelig måte. Den akutte mangelen på små insekter har vist seg å være forårsaket primært av nye eksperimentelle menneskeskapte strålingsutslipp, inkludert lysdioder (LED) som har blitt lite studert for deres skadelige effekter på miljøet. V.8

Tilsetning av nano-metamaterialer gjennom implantat, injeksjon og miljøforurensning vil skape et cellegiftmiljø som er skadelig for alt biologisk liv. Lokalisert refleksjon fra metamaterialantennene eller de nanometalforurensede vaksinerte enhetene vil bidra til en betydelig økning i strålingseksponering, spesielt på tvers av byer. 5G backhaul-teknologi kan nå fange opp og avhøre flere datapunkter, samtaler, samt kroppsbiometri og bevegelser 24 timer i døgnet, hver dag, til skade for de Covid-19-vaksinerte for resten av det som sannsynligvis vil være begrenset. forventet levealder, så vel som for de som ikke er i stand til å fjerne seg fra disse 5G-strålingsnettverkene og nanopartikkelforurensede miljøer.

Menneskeskapte magnetiske felt følger med den digitaliserte (QAM) strålebølgen, som øker utslippene og skaper en energivibrasjonsforstyrrelse av nanometamaterialepartiklene i den forurensede vaksinerte kroppen; dette vil øke cytotoksisiteten til teknologiene betydelig på en intetanende massepopulasjon av vaksinerte personer.

Mandatet til dette teknologiske eksperimentet i form av en vaksine som øker steriliteten og forårsaker utidig død er et kriminelt foretak av organisasjoner og enkeltpersoner som ikke har klart å anerkjenne den oppdelte utviklingen av våpensystemer som kreves for kontroll og planlagt avfolkingsagenda. Masseavfolkningsetterretningen ble bekreftet i forsvarskretser så tidlig som i 2017 av Deagel våpenmaskinvareetterretningsgruppe, som spådde mange millioner tap i land over hele Vesten innen 2025.

Uvitenhet bør ikke tjene som noe forsvar for disse kriminelle, som er part i å føre asymmetrisk krig mot en uvitende og terrorisert befolkning.

De kriminelle kan identifiseres ved at de fullstendig ignorerer obligatoriske miljørisikovurderinger og sikkerhetsstandarder med hensyn til eksperimentelle teknologier og føre-var-prinsippene som bør brukes på dem.

Data fra britiske myndigheter viser tydelig at de eksperimentelle vaksinene ikke fungerer som en vaksine og utgjør en betydelig risiko for befolkningen gjennom alvorlige bivirkninger i millioner, inkludert død. Til tross for at det ikke er noen fordel for barn å sprøyte denne giften inn i dem, ignorerer aktørene bak denne planlagte morderiske begivenheten vitenskapen og de ugjendrivelige dataene mens de fortsetter med sin skjulte krigføringsagenda mot de mest sårbare i våre samfunn. V.9

CDC innrømmer de nåværende livstruende farene som utgjøres av unge fra denne eksperimentelle teknologien, uten langtidsdata om farene som denne biokjemiske våpenutplasseringen utgjør. Grunnen til den åpenbare ignoreringen av alle etiske og juridiske forpliktelser er den overordnede militære slagmarkagendaen, som tilsier at krig nå skal føres mot sivilbefolkningen.

Konklusjon

For å sitere Martin L Pall, PhD, emeritus professor i biokjemi og medisinske vitenskaper ved State University, “Å sette titalls millioner 5G-antenner, uten en eneste biologisk test av sikkerhet, må være omtrent den dummeste ideen noen har hatt i historien av verden”.Professor Pall tar imidlertid feil: det er ikke en dum idé, men en avskyelig forbrytelse hvis man forstår motivet bak denne utplasseringen. 5G er en oppdelt våpendistribusjon som er maskert som et godartet teknologisk fremskritt for forbedret kommunikasjon og raskere nedlastinger. Den globalistiske falske propagandaen faller bort med ett enkelt ubestridt faktum: deres PCR-testpatent for Covid-19, som ble innlevert i 2015, var aldri i stand til å identifisere et levende virus, slik at det kunne brukes til å terrorisere uvitende og intetanende befolkninger over hele verden. verden til å ta en Covid-19-vaksine forurenset med en nano-antenneteknologi for å koble ofrene til 5G-nettverket.

Nye 5G, autonome, augmented reality-teknologier, ofte omtalt av produsentene som “killer tech”, vil vise seg å være akkurat det. Laissez-faire-tilnærmingen som ble tatt i bruk av reguleringsorganer og telekomindustrien oppmuntret til total ignorering av den kjente biologiske skaden fra økende nivåer av ioniserende og ikke-ioniserende stråling som følge av massedistribusjon av disse teknologiene, som ble utviklet for bruk på slagmarken. Ikke-statlige organisasjoner, enkeltpersoner og grupper har måttet gå til rettssak mot statlige sikkerhetsregulerende organisasjoner da de har ignorert føre-var-prinsippet og sett bort fra kravet til standarder som er uunnværlige i loven for nye og eksperimentelle produktutviklinger.

Hele grunnlaget for eksistensen av reguleringsorganer har blitt ødelagt av kriminelle i disse organisasjonene som har ødelagt tilliten til den utdannede offentligheten til dem.

\Grunnleggende sikkerhetskrav har med vilje blitt ignorert av telekomindustrien og ICNIRP-retningslinjene er bevisst utformet for å forvirre de som mangler teknisk kunnskap.

Covid-19-vaksinebivirkningsdataene kan leses som ødeleggelsen av menneskeheten ettersom millioner av nordamerikanske borgere dør og blir skadet i dette medisinske eksperimentet som er i strid med Nürnberg-koden og Roma-statutten for Den internasjonale straffedomstolen.

Nivåene av strålingsutslipp fra 5G-nettverket overstiger empirisk COE 1815-resolusjonen og bekrefter angrepet, og forårsaker faktisk fysisk skade på befolkninger over hele verden. Det faktum at vektordataene for Covid-19-vaksinene ble utviklet i for biologiske kjemiske våpen, beviser at de bare utgir seg som vaksiner, med nye data om sterilisering, dårlig helse og død over hele Vesten som avslører deres sanne hensikt. Avfolkningen av de uten kunnskap om den morderiske agendaen vil fortsette inntil de kriminelle som er involvert i dette massemordet blir stilt for retten. 5G-nettverket har evnen til å målrette skaffe og angripe vaksinerte på grunn av deres nano-metamaterialantenne Covid-19-vaksine.

Dødelige autonome våpensystemer (LAWS) krever at 5G-nettverkene opprettholder sin geoposisjon og navigerer miljøet til målet; disse våpnene kan ikke stole på satellittkommunikasjon på grunn av potensialet for dårlige værhendelser og signalforsinkelse for å forstyrre signalene deres, så de må ha lokaliserte 5G-nettverk for det kommende bybildet på slagmarken, for attentatevne og for slagmarksdominans i planlagte fremtidige kriger. Rogue aktører implementerer den endelige løsningen, et konsept fra det tredje riket nå aktualisert av WEF Build Back Better, Fourth Industrial Revolution mot sivilbefolkningen, som foreslått av forsvarsindustrien i strid med Genève-konvensjonene, samt nasjonale og internasjonale lover og traktater .

For å unngå tvil er definisjonen av et våpen en enhet, et verktøy eller en handling som er utformet for å forårsake fysisk eller psykisk skade i strid med primærlovgivningen.

Oppdelingen av utviklingen av våpensystemer har spilt en avgjørende rolle i å ikke varsle de innenfor reguleringsmyndighetene og telekommunikasjonsindustrien om den virkelige hensikten og intensjonene til de som til slutt driver og finansierer utplasseringen av 5G og biologiske kjemiske våpen som maskerer seg som Covid-19-vaksiner for en planlagt kontroll- og kommandodrepsnett.

Verden følger blindt planene til den teknokratiske eliten og det militær-industrielle farma-komplekset for å avslutte et stort antall i befolkninger over hele verden uten hensyn til primærlovgivningen.

Gudgitte rettigheter og lover som er nedfelt for beskyttelse av menn og kvinner, har blitt tilsidesatt av disse kultlignende kreftene i deres agenda for avfolking, sterilisering og massemord.

5G er et våpensystem, en forbrytelse mot menneskeheten så monstrøs at selv en utdannet person ville finne det utrolig ved første inspeksjon av fakta.

Umiddelbart bevis for denne globalistiske avfolkningsagendaen er utvetydig og bør testes i domstolene slik at konspiratorene som er involvert i denne morderiske planen kan stilles for retten. Dette er den største forbrytelsen som noensinne har blitt begått mot menneskeheten og hele Guds skaperverk.

Sannhetserklæring

Jeg mener at fakta som er oppgitt i denne vitneforklaringen er sanne. Jeg forstår at søksmål for forakt for retten kan reises mot enhver som kommer med, eller får til, en falsk erklæring i et dokument bekreftet av en sannhetserklæring uten en ærlig tro på sannheten.

***

Mark Steele er teknologisjef på www.saveusnow.org.uk, en motstandsdel mot dette kriminelle angrepet på menneskeheten.

Han er oppfinner og patentskriver av Head up Display og våpensiktesystemer. Han er produktutviklingsingeniør og ekspert på Direct Energy Weapon-systemer.
*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene over eller under. Følg oss på Instagram og og abonner på vår Telegram-kanal. Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på For Life on Earth .

Notater

I.1 https://info.publicintelligence.net/USAF-DEW.pdf

I.2 https://thehill.com/homenews/house/573302-house-passes-bill-to-compensate-havana-syndrome-victims

I.3 https://usareally.com/11737-cia-director-tells-russia-not-to-use-microwave-radiation-against-american-spies

I.4 https://css.ethz.ch/content/dam/ethz/special-interest/gess/cis/center-for-securities-studies/pdfs/CSSAnalyse164-EN.pdf

I.5 https://idstch.com/technology/photonics/critical-technologies-lidar-developed/

II.1 https://www.sbir.gov/node/2005877

II.2 https://www.icnirp.org/cms/upload/publications/ICNIRPrfgdl2020.pdf

II.3 https://www.radiationresearch.org/wp-content/uploads/2020/01/Turin-Verdict-ICNIRP_Judgment-SUMMARY-of-the-Turin-Court-of-Appeal-9042019_EN-min.pdf

II.4 https://crsreports.congress.gov/product/pdf/IF/IF11882

II.5 https://www.theguardian.com/science/2021/dec/21/airbus-and-boeing-express-concerns-over-5g-interference-in-us

II.6 https://o5g.cz/2021/11/30/mi6-chief-warns-that-a-tech-revolution-over-next-ten-years-could-pose-major-threat-to-world -order/?nowprocket=1

II.7 https://patents.google.com/patent/US20050220310A1/e

II.8 https://www.ceragon.com/what-you-need-to-know-about-5g-wireless-backhaul

II.9 https://principia-scientific.com/lloyds-insurers-refuse-to-cover-5g-wi-fi-illnesses/

II.10 https://www.caav.org.uk/news/beware-dangers-of-telecoms-masts

II.11 https://ecfsapi.fcc.gov/file/107222548308131/Cell%20Tower%20Transmitter%20Studies-28%20Summary%20Findings.pdf

II.12 https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0013935118300161?via%3Dihub

II.13 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1469943/

II.14 https://canada.constructconnect.com/dcn/news/associations/2018/07/constructing-5g-wireless-network-will-require-plenty-skilled-tradespeople

II.15 https://www.epa.gov/heatislands/heat-island-impacts

II.16 https://engineering.mit.edu/engage/ask-an-engineer/why-cant-we-put-metal-objects-in-a-microwave/

II.17 https://user.eng.umd.edu/~vlg/MSIC%20lectures.pdf

II.18 https://www.dhs.gov/news/2020/09/03/dhs-combats-potential-electromagnetic-pulse-emp-attack

II.19 https://www.itpro.co.uk/mobile-security/34807/5g-networks-are-vulnerable-to-hacking

II.20 https://energsustainsoc.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13705-019-0199-y

II.21 https://www.doh.wa.gov/Portals/1/Documents/Pubs/320-090_elecpuls_fs.pdf

II.22 https://irp-cdn.multiscreensite.com/26db15ee/files/uploaded/5GW%20Section1.pdf

II.23 https://cgsr.llnl.gov/content/assets/docs/StratLatUnONLINE.pdf

II.24 https://apps.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a282886.pdf

II.25 https://media.defense.gov/2019/Apr/03/2002109302/-1/-1/0/DIB_5G_STUDY_04.03.19.PDF

II.26 https://www.airuniversity.af.edu/Portals/10/AUPress/Papers/LP_0004_ELECTROMAGNETIC_DEFENSE_TASK_FORCE_2_2019.PDF

III.1 https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

III.2 https://link.springer.com/article/10.1007/s42452-019-0592-3

III.3 https://www.sciencedirect.com/topics/materials-science/radar-absorbing-material

III.4 https://www.sciencealert.com/scientists-say-a-human-brain-cloud-interface-is-coming-this-is-what-it-could-be-like

III.5 https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

III.6 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4026177/

III.7 https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

IV.1 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30998908/

IV.2 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3426842/

IV.3 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/#

IV.4 https://telegra.ph/The-scam-has-been-confirmed-PCR-does-not-detect-SARS-CoV-2-02-08

IV.5 https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

IV.6 https://gbdeclaration.org/

V.1 https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/986301/Human_Augmentation_SIP_access2.pdf

V.2 https://augmented-humans.org/

V.3 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33431878/

V.4 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30587973/

V.5 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19652459/

V.6 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/em.22343

V.7. https://ehtrust.org/wp-content/uploads/Mt-Nardi-Wildlife-Report-to-UNESCO-FINAL.pdf

V.8 https://esajournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1890/14-0468.1

V.9 https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2021-06/04-COVID-Lee-508.pdfDen opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global Research

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.