Thorbjørn Morstad 04.05 2022

Metallet Litium (Li) og metalliske Barium (Ba) og Strontium (Sr)…spres ut i vår himmel, over våre hoder, over våre dyr og ned i naturen. Metallet Aluminium (Al) også, i større doser. Nevnt metaller er bare noen få eksemlper fra analyser. For å skaffe kontroll over spredningen, må samtlige av gift- stoffene gå gjennom en “Nano-kjemikalsk” prosess. D.v.s at metallene (rå- materiet) settes på en side av produksjons- kontegneren, og nano-materie på den andre siden. Mellom nano-materiet og metallene (hver for seg i separere tanker) fylles opp med naturlig salt-vann. Hele prosessen er syre-basert m.h.t til hvordan en produserer selve nano-materiet og kjemikalske salt-reaksjoner fra nevnte metaller. Rå-oljen og Salt-vannets Silika (SiO2) er også med hele veien under produksjonen, men som materiet Plastikk. Alle “gift-suppene” (hver for seg) må brygges i Plastikk-kontegnere. Samtlige av Oksidene (på bunnen i salt-vanns tankene)…blir til “Nano-Kapsler” Nano-Kapsler, med hoved- ingrediensene Aluminium, Strontium, Barium…ets. Det er nano-kapslene som gjør at kontroll-sentrene og CERN, kan manipulere våre “sky-striper” Derav “på Isotop-planet” og minutter etterpå, ved det Molekylære plante (i denne sammenheng, luft-molekyler) Nano-kapslenes kjerne, er bygget opp av Silika. Beltet rundt kjernen er fra fragmenterte partikler fra rå-metallene. Derav “Nano-baserte Oksider. Nano-kapslenes metalliske opprinnelse har nå blitt følsomme og mottagelig for b.l.a -stråler og Kjerne-partikler. Derfor nevner feks W-pedia at Strontium ble funnet BLANDT radio-aktive stoffer, som ble sluppet ut på i Englands Windscalereaktoren. Deres “Utslipp” var en partikel-, på samme måte som alle andre “tester” fra 1950 tallet og opp til vår tid. “Om vi ikke kan aktivere og bruke Atom-bomber, kan vi alltids simulere effekten” ???? Seriøse skader på Ben-struktur, Kreft og Hukommelsessvikt, førende til Alzheimer og død…er hva vi Folket kjemper imot ???? Forskere med kniven på strupen og Mengele-psykopater prater trill rundt med trylle-ord. “Mannen i gata” begriper hverken den ene eller den andre, fordi folk flest har sine egne utfordringer og problemer. Å kunne prioritere feks denne negative og vettskremmende informasjonen, svever lang over vanlig nysgjerrighet. I tillegg kan en lure forgjeves på “HVORDAN Å STOPPE GALSKAPEN” Nettopp fordi metallene blir til Nano-kapsler, forklarer dette hvorfor folk ikke dør øyeblikkelig etter en giftig dusj. 5G er nano-kapsel- kontrollert!!! Forsøket på å manipulere celler og molekyler…er både for Kontrollens og en DNA- forandrings-prosess (hvor folket er lab-rottene) Dette er et forsøk som ikke har fungert og kommer ikke til å fungere. Arrogant holdning, er en tapende holdning. I grove trekk besitter Menneske-kroppen “Hemmeligheter” indoktrinerte Leger og Forskere ikke er i nærheten av å forstå ❤️????❤️????❤️.

“Global oppvarming”-Pisset og HAARP- prosjektet/våpnet, er en direkte konsekvens fra det repeterende utfallet i “Project Looking Glass” med i hovedrollen!!!!! Gode Wilhelm Reich ble “fjernet” slik at NASAs elendige forskere og ingeniører kunne vidre-utvikle og transformere Reichs teknologiske funn, til våpen i stedet for helende og ekstremt effektive “Orogon- energi” HAARP er et håpløst, ugudelig og forfengelig prosjekt, som ikke gjør annet enn å skade, ødelegge og drepe. Snarlig blir ALLE involverte i slike Gift-Sprøyte-Prosjekter hengt for forbrytelse mot menneskeheten ☀️❤️???? Arroganse og Grådighet..varer aldri.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.