Ukraina Og Rothschild ‘Financial Vultures’-Familien

8. Mars 2022

Denne artikkelen ble publisert tilbake i 2015, og den bringer sårt tiltrengt kontekst til den nåværende situasjonen i .

En gruppe store internasjonale investorer kjøper ut ukrainske statspapirer. Franklin Templton er en av dem. Investeringsgruppen tok opp ukrainsk internasjonal gjeld med en pålydende verdi på nesten 5 milliarder dollar i slutten av august, nesten en femtedel av landets utestående internasjonale statsobligasjoner.

Franklin Templton har alle egenskapene til en «finansgribb».2015-artikkel ukraina og rothschild-familien

Havørn fester på kadaveret til en ulv i utelukkelsessonen forårsaket av atomkatastrofen i Tsjernobyl – Bilde av Vasily Fedosenko / Reuters

Inntil nå er summen betalt av den for 20 % av Ukrainas statsgjeld fortsatt å være en kommersiell hemmelighet. Gribbene kjøper verdipapirene med lave, nesten useriøse, vurderinger til lave priser for å kreve full betaling fra utsteder etterpå.

Argentina er et godt eksempel på gribbers destruktive aktiviteter.

Landet inngikk en avtale om restrukturering med 95-97 % av gjeldsinnehaverne, men resten var tilfeldigvis i hendene på finansielle gribber som ødela det hele ved å kreve full betaling. Gribbene (to amerikanske investeringsfond) startet rettssaker for å gjøre Argentina mislighold. Landet kan bli nådeløst plyndret i tilfelle det overholder gribbenes ultimatum og kjennelsen fra amerikansk domstol.

Historien er en advarsel til Ukraina som har solgt sine verdipapirer til Franklin Templton. Ifølge en fersk Bloomberg-rapport handler investeringsfondet under amerikansk jurisdiksjon og kontrolleres av Rothschilds , familien kjent for sitt dødsgrep.

I fjor skrev jeg i artikkelen min The Financial Situation of Kiev Regime and Prospects for 's Default at Ukraina kan stå overfor den samme standarden som «aldri vil komme» i henhold til forsikringene gitt av Ukrainas statsminister Arseniy Yatsenyuk.

Noen kan tape milliarder, noen kan skaffe seg enestående rikdom. Som den globale erfaringen viser, er mislighold sjelden improvisert. Normalt er de planlagte. Noen ganger kan forberedelsene vare i noen år. Ukraina er ikke en eksklusjon. Det vil misligholde gjelden.

Tidspunktet vil bli definert av sponsorer og beskjedne mottakere av slike organisasjoner som Franklin Thompson. I det øyeblikket jeg skrev artikkelen visste jeg ikke navnene deres. Nå har de kommet ut i det åpne. Det er et tegn på at dramaet nærmer seg avslutningen.

Rothschilds-familien  [som er overhodet for New World Order-dyret] har kommet med et initiativ for å opprette en gruppe ukrainske obligasjonseiere for å forme en felles policy for gjeldsordning. Rothschild & Cie Banque, en fransk bank som tilhører Rothschild Group, tilbød sin tjeneste i egenskap av «go-between» i samtalene til Ukrainas finansdepartement og kreditorer om restrukturering av gjelden. Nå venter kreditorer på at Kiev skal fremme forslagene i midten av mars, ifølge Giovanni Salvetti, medsjef for og CIS ved Rothschild Inc., som håndterer Sentral- og Øst- og Samveldet av uavhengige stater. Salvetti sa at det var to meninger blant kreditorene om å sette ned komiteen: de som ønsker å vente og se hva regjeringen vil si og de som ønsker å sette «noen harde linjer for den potensielle restruktureringen,

Bloombergs informasjon er ikke detaljert, men den tillater å trekke følgende konklusjoner: For det første er Ukrainas mislighold uunngåelig og kredittinnehaverne er klar over dette faktum, for det andre vil misligholdet være ledsaget av restrukturering på tøffe vilkår som er ugunstige for Ukraina.

Én detalj slår et øye – lekkasjen på kommende mislighold og gjeldsrestrukturering falt sammen med kunngjøringen fra Det internasjonale pengefondet om at det 11. mars signerte et lån på 17,5 milliarder USD til Ukraina med kontanter for å holde økonomien flytende. IMF-lånet er spredt over fire år innenfor rammen av stabiliseringsprogrammet.

Se under Confessions of an Economic Hitman:

Tilfeldighetene Kan Tolkes På Forskjellige Måter:

Versjon én. Det er ingen koordinering mellom Det internasjonale pengefondet og Rothschild-gruppen; de kjemper om kontrollen over Ukrainas økonomi.

Versjon to. Det er ikke en «ekte» avgjørelse fra Det internasjonale pengefondet, men snarere en PR-tiltak tatt for å forhindre ytterligere fall i Ukrainas investerings- og kredittvurdering.

Versjon tre. Avgjørelsen er «ekte». Ukraina vil få pengene, men ikke for et flyktig «program for økonomisk stabilisering». Hensikten er å garantere at Franklin Templeton og andre finansielle plyndrere som handler under dekke av respektable «investeringsfond» får full betaling på Ukrainas verdipapirer. I så fall koordinerer Rothschilds og Det internasjonale pengefondet deres aktiviteter effektivt.

Sikkerhetsinnehaverne er sikre på at Ukrainas mislighold er uunngåelig. I dette tilfellet vil landet bli styrt av et duumvirat av amerikanske myndigheter og verdens finansielle oligarki på grunnlag av avtalen om gjeldssanering som skal undertegnes i Kiev med Rothschilds.

Det kan antas at avtalen vil bekrefte samtykke fra Ukrainas regjering om fullstendig privatisering av landet, inkludert resten av statens industrielle eiendom, land og naturressurser. Franklin Templton og andre strukturer som tilhører Rothschilds vil vinne.

Andrey Fursov, en russisk sosiolog, historiker og forfatter og publisist (forfatter av flere bøker om moderne historie), mener at Rothschilds er usynlig tilstede i alle Ukrainas regioner , inkludert den østlige delen av landet, og økonomiske sektorer. Hovedoppdraget er å etablere sin kontroll over Dnipropetrovsk Oblast (provinsen) i det sentrale Ukraina, hvor Rothschilds Europe Bank og Rothschilds-kontrollerte Royal Dutch Shell allerede opererer. Det kan kalles en Rothschilds innsamlingsstasjon for juridisk etterretning.

Eksperter mener at den ulovlige representasjonen er mye mer effektiv til å inkludere mange Rothschilds-kontrollerte enkeltpersoner og selskaper. Faktisk vil implementeringen av programmet for Ukrainas statsgjeldsrestrukturering være basert på dataene mottatt fra Rothschilds lovlige og ulovlige spionstasjoner i Ukraina.

Det hele er ikke så lett. Rockefellers har fotfeste vest i Ukraina, landet der de også forfølger sine egne mål. Begge gruppene prøver å dele interessesfærene, men de kan ikke gjøre det uten å krangle.

For eksempel tror mange eksperter at tycoon Dmitry Firtash er hovedrepresentanten for Rothschilds i Ukraina. Fjerningen hans fra åstedet tilskrives Rockefellers som effektivt bruker det administrative potensialet til i Kiev. Det nye duumviratet i Ukraina og det kommende misligholdet gjør situasjonen i Ukraina mindre forutsigbar.

Kilde: Strategic-Culture.org

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.