TEKST TATT FRA JOHN D. ROCKEFELLER MASONISK OPPRETTET –

′′ Vi vil holde livene deres korte og sinnet deres svake mens de later som de gjør det motsatte. Vi vil bruke kunnskapen vår om vitenskap og på subtile måter slik at de aldri ser hva som skjer. Vi vil bruke myke metaller, aldrende akseleratorer og beroligende i mat og vann samt i luften. De blir dekket av gift uansett hvor de snur seg.

De myke metallene får dem til å miste vettet. Vi skal love å finne en kur fra våre mange midler, og likevel vil vi gi dem mer gift. Kjemiske giftstoffer vil bli absorbert gjennom huden av idioter som tror at visse hygiene og skjønnhetsprodukter presentert av store aktører og musikere, vil bringe evig ungdom til ansiktene og kroppene deres, og gjennom deres tørste og sultne munner vil vi ødelegge deres sinn og systemer av indre organer. reproduksjon. Barna deres vil imidlertid bli født som funksjonshemmede og deformerte og vi vil skjule denne informasjonen.

Giftene vil være skjult i alt rundt seg, i det de drikker, spiser, puster og går med. Vi må være geniale i å distribuere giftene fordi de kan se langt. Vi skal lære dem at gift er bra – med morsomme bilder og musikalske toner på TV. De som leter etter dem vil være behjelpelige. Vi melder dem inn for å presse giftene våre.

De vil se at produktene våre blir brukt i film og de vil bli vant til dem og vil aldri kjenne den sanne effekten deres. Når de føder, sprøyter vi gift i blodet til barna deres og overbeviser dem om at vi hjelper dem! Vi starter tidligere, når tankene deres er unge, vil vi målrette mot barna deres med det barn elsker mest, søte ting.

Når tennene deres forfaller, vil vi fylle dem med metaller som vil drepe deres sinn og stjele deres fremtid. Når evnen til å lære har blitt påvirket, har vi laget som vil gjøre dem sykere og forårsake andre sykdommer, som vi skal skape enda mer narkotika. Vi vil gjøre dem medgjørlige og svake for oss, ved vår makt. De vil bli deprimerte, trege og overvektige, og når de kommer til oss for hjelp, vil vi gi dem mer gift.

Vi vil fokusere oppmerksomheten vår på penger og materielle goder slik at de aldri får kontakt med sitt indre. Vi vil distrahere dem med utukt, eksterne fornøyelser og videospill, slik at de aldri er en med samholdet av alle. Deres sinn vil tilhøre oss, og de vil gjøre som vi sier. Hvis de nekter, finner vi måter å implementere teknologi på som endrer sinnet i livene deres.

Vi vil bruke som vårt våpen. Vi vil etablere deres regjeringer og vi vil etablere opposisjon i dem. Vi vil eie begge sider. Vi vil alltid skjule målet vårt, men vi vil fortsette planen vår. De vil gjøre arbeidet for oss, og vi vil trives fra deres strev.

Familiene våre kommer aldri til å blande seg med sine. Blodet vårt må være rent (fordi det er det). Vi får dem til å drepe hverandre når de motsetter seg oss.

Vi vil holde dem adskilt fra enighet gjennom dogmer og religion. Vi skal kontrollere alle aspekter av livene deres og fortelle dem hva de skal tenke og hvordan. Vi vil lede dem, og la dem tro at de leder seg selv.

Vi vil sette opp fiendtlighet blant dem gjennom våre fraksjoner. Når et lys skinner blant dem, slukker vi det ved hån eller død, som passer oss best. Vi skal få dem til å rive hjertene deres fra hverandre og drepe sine egne barn. Vi vil oppnå dette med hat som vår allierte, sinne som vår venn. Hatet vil fullstendig blinde dem og de vil aldri se at i konfliktene deres vil vi være lederne deres.

De vil være opptatt med å drepe hverandre. De vil bade i eget blod og drepe naboene sine, så lenge vi ser at de er mot oss.

Vi vil dra stor nytte av dette, for de vil ikke se oss, for de kan ikke se oss. Vi vil fortsette å blomstre fra deres kriger og deres . Vi gjentar dette til vårt ultimate mål er oppnådd. Vi vil fortsette å få dem til å leve i frykt og sinne, vi vil gi dem bilder og lyder. Vi skal bruke alle verktøyene vi har for å oppnå dette. Verktøyene vil bli levert av deres arbeid. Vi får dem til å hate seg selv og naboene sine.

Vi vil alltid skjule den guddommelige sannheten for dem, at vi alle er ett. At han aldri må vite det! De må aldri vite at farge er en illusjon, de må alltid tro at de ikke er likeverdige. Dropp for drop, dropp for drop, vi vil fremme målet vårt. Vi skal ta over landområdene deres, ressursene og rikdommen deres for å utøve kontroll over dem. Vi skal lure dem til å akseptere lover som stjeler den lille friheten de har. Vi skal sette opp et pengesystem som vil stenge dem for alltid, holde dem og barna deres i gjeld.

Når vi forbyr dem sammen, vil vi anklage dem for drap og presentere en annen historie for verden fordi vi vil eie alle media. Vi vil bruke media til å kontrollere flyten av informasjon og deres følelser i vår favør. Når de reiser seg opp mot oss, vil vi knuse dem som insekter, for de er mindre enn det. De vil være hjelpeløse til å gjøre noe med det.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.