HASTEN ADVARSEL – AMERIKA – LEKTET DOKUMENT. . FREKVENS ANGREPSPLAN –

Barry Trower & Dr. True Ott Breakdown the White House.gov doc. . . . hvor du finner både forsker Barrie Trowers og Dr. True Otts evaluering av WhiteHouse.gov  “Leaked Document”. . 

Utdrag – Forsker Barry Trower: Du er helt riktig her, sir, for når jeg så på denne økonomiske veksten og vil øke fortjenesten, snakker du faktisk om, ville jeg tro at rundt 100 av 1% av landet vil bli umåtelig rik på denne nye teknologien, men de fleste av resten av befolkningen, helt sikkert halvparten av de utsatte barna blir ganske syke, faktisk veldig syke, og noen av dem vil dø, og selvfølgelig krever alt dette medisiner og tid utenfor arbeid, og resten av befolkningen vil bli fattigere mens du bare har de færreste, menneskene ved makten her, som blir superrike. 

OVERFØRT NEDER

Barry Trowers nylige intervju på Open Your Mind Radio – Irland

Vi vil gjerne introdusere Barry Trower. Vi har hatt Barry på showet før, og Barry er en uavhengig forsker og et ekspertvitne om WIFI- og mikrobølgekrig. Nå sendte vi over til Barry et dokument fra Deborah Tavares angående ny teknologi som den frigjør. Så vi ba Barry om å ta en titt på denne teknologien, og vi visste selv ikke mye om den. Vi er ikke så avanserte med denne teknologien, og dette er Barrys bakgrunn, og vi fikk ham til å se på dette og få hans mening.

God kveld, Barry. Hvordan går det?

Barry: God kveld, sir. Takk for at du ringte meg.

OYM: Ikke noe problem i det hele tatt. Tusen takk for at du ringte. Deborah var på showet vårt for et par uker siden, og hun sendte oss informasjonen i dette dokumentet, og hun er bekymret for denne teknologien som var på nettstedet til regjeringen i Det hvite hus. Og så, vi skrev ut en kopi, og vi sendte den til deg for å se på den. Åpenbart har du hatt en sjanse til å se på det. Kan du fortelle meg hva du synes, hva ditt første inntrykk er av informasjonen?

Barry: Jeg kommer til å irritere noen få mennesker ved å fortelle sannheten her. Det ble skrevet av amerikanske forskere, og tittelen på dokumentet er å spore økonomisk vekst, faktisk, sier de her, “vil øke investeringsdollar.” Nå skal jeg ta deg tilbake til 1976 da dette nivået av stråling var kjent av amerikanske forskere for å forårsake opptil 4500 forskjellige sykdommer hos mennesker, avhengig av vekststadium og helsestadium, og det ble også bekreftet av de forente nasjoner. Og i 1976 ble dette nivået av stråling markert, i utgangspunktet ble dokumentene angående dårlig helse merket TOP SECRET og amerikanske forskere sendte en rapport ut til resten av verden, hovedsakelig vestlige regjeringer på den tiden. Og for å omskrive setningen deres, hva det faktisk sier er at regjeringer må lyve for befolkningen generelt, ellers vil de innse de dårlige effektene forårsaket av dette nivået av stråling, og det vil ha en enorm innvirkning på industriell fortjeneste og selvfølgelig unngå søksmål. Så det de gjorde var at de bestemte seg for å holde alt hemmelig og lyve for folket over farene ved dette nivået av stråling, og faktisk gjør de fremdeles det de siktet til å gjøre i 1976 da alt dette ble merket HEMMELIG derved, av deres egen skriving, vil det anspore økonomisk vekst og øke industriell fortjeneste. Så de fremdeles fremholder at dette er trygt mot egen forskning. Og hele denne episoden, hele denne bransjen, skal tjene penger på befolkningens dårlige helse. ellers vil de innse de dårlige effektene forårsaket av dette nivået av stråling, og det vil ha en enorm innvirkning på industriell fortjeneste og selvfølgelig unngå søksmål. Så det de gjorde er at de bestemte seg for å holde alt hemmelig og lyve for folket over farene ved dette nivået av stråling, og faktisk gjør de fremdeles det de siktet til å gjøre i 1976 da alt dette ble merket HEMMELIG derved, av deres egen skriving, vil det anspore økonomisk vekst og øke industriell fortjeneste. Så de fremdeles fremholder at dette er trygt mot egen forskning. Og hele denne episoden, hele denne bransjen, skal tjene penger på befolkningens dårlige helse. ellers vil de innse de dårlige effektene forårsaket av dette nivået av stråling, og det vil ha en enorm innvirkning på industriell fortjeneste og selvfølgelig unngå søksmål. Så det de gjorde var at de bestemte seg for å holde alt hemmelig og lyve for folket over farene ved dette nivået av stråling, og faktisk gjør de fremdeles det de siktet til å gjøre i 1976 da alt dette ble merket HEMMELIG derved, av deres egen skriving, vil det anspore økonomisk vekst og øke industriell fortjeneste. Så de fremdeles fremholder at dette er trygt mot egen forskning. Og hele denne episoden, hele denne bransjen, skal tjene penger på befolkningens dårlige helse. faktisk gjør de fremdeles det de hadde tenkt seg å gjøre i 1976, da alt dette ble markert som HEMMELIG, og dermed vil det, etter eget skrift, anspore økonomisk vekst og øke industriell fortjeneste. Så de fremdeles fremholder at dette er trygt mot egen forskning. Og hele denne episoden, hele denne bransjen, skal tjene penger på befolkningens dårlige helse. faktisk gjør de fremdeles det de hadde tenkt seg å gjøre i 1976, da alt dette ble markert som HEMMELIG, og dermed vil det, etter eget skrift, anspore økonomisk vekst og øke industriell fortjeneste. Så de fremholder fortsatt at dette er trygt mot egen forskning. Og hele denne episoden, hele denne bransjen, skal tjene penger på befolkningens dårlige helse.

OYM: Det er utrolig. Det knytter seg virkelig til hele farmasøytisk side av ting der du må skaffe tabletter og, åpenbart, alternative medisiner og forskjellige behandlinger som kan brukes til kreft, de lar ikke folk bruke dem, eller de gjør ting ulovlige eller de tar dem utenfor markedet fordi de vil selge .   

Barry: Du er helt riktig her, for når jeg så på denne økonomiske veksten og vil øke fortjenesten, snakker du faktisk om, ville jeg tro at rundt 100 av 1% av landet vil bli enormt rik fra denne nye teknologi, men de fleste av resten av befolkningen, helt sikkert halvparten av de utsatte barna blir ganske syke, faktisk veldig syke, og noen av dem vil dø, og selvfølgelig krever alt dette medisiner og fri fra jobb, og resten av befolkningen vil bli fattigere mens du bare har de færreste, menneskene ved makten her, som blir superrike. Så du er helt riktig, sir.

OYM: Vel, den eneste tingen som Deborah har angående dokumentet sitt, står det på dokumentet,  Er denne teknologien trygg? Og at  det er ment å stimulere til økonomisk vekst , men vil det gjøre det?

Barry: Nei, sir, det er absolutt ikke trygt, og faktisk vet jeg at du kommer til det senere, men et papir som er gratis som jeg publiserer senere denne uken, hvis jeg er ved å bruke de beste amerikanske forskerdataene og de engelske forskerne, og data fra Verdens helseorganisasjon, vet vi at ved denne frekvensen på disse bølgelengdene bruker de at 57,7% av gravide vil få spontanaborter, fortsatt fødsler eller genetisk muterte barn. Så det er absolutt ikke trygt, og dette er tallene deres, ikke mine.

OYM: Dette er absolutt veldig skummel informasjon, Barry, spesielt neste generasjon. Den faktiske teknologien påvirker genene våre, og den overføres til fremtidige generasjoner, så vil vi ha store problemer i neste generasjon og generasjonen etter det. 

Barry: Å, absolutt, sir, absolutt. Og det har allerede begynt å vises. Jeg holdt et foredrag for ikke lenge siden ved Brighton University og en av professorene der, han sa faktisk at dette fenomenet nå allerede viser seg hos andre pattedyrarter. Og igjen, i Irland, der borte, presenterte og refererte jeg papiret mitt til Irish Doctors Association, som er anerkjent over hele verden for å være utrolig flinke, så dette ble diskutert fullstendig, så det er kjent, det er anerkjent, og teknologien er ikke blir utfordret. Det kan ikke utfordres fordi det faktisk er der på vitenskapelige fagfellevurderingsdokumenter som den amerikanske regjeringen og Verdens helseorganisasjon faktisk sier kommer til å skje. Det vi går hit er at vi tjener enormt på noen få mennesker på baksiden av lidelsen til befolkningen, som du sier,

OYM: Det er veldig skummelt. Nå åpenbart vi skal snakke om er WIFI trygt? Jeg mener hva Deborahs dokument har, men generelt snakker vi om WIFI, og det er knyttet til WIFI, er det trygt? Jeg tror vi ganske så kan si at det ikke er det.

Barry: Nei, sir, WIFI er spesielt farlig for barn, og det er spesielt farlig for gravide kvinner. Og det er flere artikler publisert om frekvensene som har å gjøre med WIFI- eller WIFI-aktiverte frekvenser, da dette er, det første er at det kan indusere det autoimmune systemet i hjernen til å gå i handling som faktisk kan forårsake Graves sykdom som er en nevrologisk tilstand. med er skadelig for barn. De andre pulsfrekvensene knyttet til mikrobølgestråling er følelser der du ikke kan slappe av, føle deg som ulykkelig, og hvis du er superfølsom overfor det, kan det føre til problemer med sinne og manisk oppførsel og til og med problemer med bevegelse og tap av appetitt og ting som og disse er publisert, dette er godt publiserte frekvenser eller pulsfrekvenser modulasjonsfrekvenser som foreldre allerede er rapportert på skoler med WIFI.

OYM: Det er noe jeg prøver å ta opp på sønnens skole angående farene ved WIFI, men du får et blankt blikk. De ser bare ikke ut til å forstå, for hvis de er godkjent av regjeringen, antar de at alt er i orden.

Barry: Vel, de tar faktisk feil. Det er ikke godkjent av regjeringen. Faktisk skrev Europaparlamentet faktisk for å forby WIFI fra skoler. Av juridiske grunner måtte det endres til (les) kablet system er å foretrekke, men betydningen er den samme, og mange av de ledende forskerne og professorene i mange land har sagt hvorfor WIFI ikke må tillates i nærheten av barn. Og problemet vi har med skoler er dobbelt. Den første er at når Ofsted, og igjen dette ikke er fra meg, er dette fra en professor, da jeg holdt et foredrag på et universitet, og en professor sa, sa hun, jeg skal fortelle deg hva problemet er, Barry . Når myndighetsinspektørene kommer inn på skolene, må de krysse av i bokser som Ofsted, og skolene er livredde for ikke å ha den setningen som forteller at dette er en avansert teknologisk utviklet skole med fortreffelighet, og du får ikke flått i boksene. Nå hvis du ikke har WIFI og alle disse interaktive tingene du kan berøre, får du ikke kryss i bokser, og dette er noe av det skolene er redd for. Og det andre er selvfølgelig lovligheten til den som signerer papirene, og det er vanligvis styreleder eller rektor, fordi WIFI faktisk ikke har noe sikkerhetssertifikat og det ikke er noen forsikring. Så hva de nå står overfor, og hva de er redd for og hvorfor de henviser tilbake til regjeringen, er fordi de kan møte superrettslige søksmål over skader på barn. Og jeg vet to, den ene hvor signatøren av et dokument blir saksøkt for 5,2 millioner pund og den andre der atten familier saksøker. Og når det gjelder barn, og du vil sannsynligvis finne forsikringsselskapene etter råd fra Lloyd's, setter du en liten eksklusjonsklausul i, vil du finne at hvis det ikke er noen forsikring, er det huset ditt, landet ditt, bilen din folk vil gå for . De er faktisk i en Catch-22, og de har malt seg inn i et hjørne.

OYM: Det er utrolig. Tydeligvis har vi hørt om Agenda 21 som har blitt rullet ut i så mange land nå. Den eneste tingen som Deborah snakker om når det gjelder teknologi som hun hadde kommet over på nettstedet til Det hvite hus, er det faktum at de vil bruke teknologi som et nettverk, og de kan spore og spore alt med dette nettverket. Er det noe du har kommet over.

Barry: Å, ja. Det er ingen hemmelighet. USA har en super , det er omtrent en million milliarder beregninger per sekund. Den kan lagre og logge hver eneste samtale som brukes på WIFI og mobiltelefoner og alle andre mikrobølgeenheter i verden, og de kan beholde det og lagre det. Og jeg tror de faktisk sa at de gjør det for ikke lenge siden. Informasjon for regjeringer er makt. Den kan brukes på mange måter. Den kan brukes til å hjelpe mennesker, men den kan også brukes til å stille folk ned og brukes til utpressing. Så hvis alt du noensinne sier, gjør eller berører nå lagres på datamaskiner av regjeringer, lagrer de ikke det for helsa. De lagrer den til eget bruk for hva de vil gjøre med den.

OYM: Vi har varsleren Edward Snowden som kommer ut om NSA og hva de gjør.

Barry: Absolutt. Og når du knytter en hel blokk og en hel gate, er det ingenting du kan gjøre, si, gå, som ikke kan logges. Bevegelsene dine og de kan til og med kjenne og se deg når du går på toalettet, hvis de vil, når du tar et bad, kan de se og vite hva du sier hele dagen. Det er absolutt total observasjon av populasjoner.

OYM: Er det noe vi kan gjøre for å redusere at de klarer det?

Barry: Problemet er at menneskene som har makten til å gjøre dette, for å si det enkelt, du er oppe mot først den mektigste industrien på planeten. Den har regjeringen sandhemmelige tjenester i sengen sammen med strømgenererende brett og legemiddelindustrien, slik at du er oppe mot de største menneskene på planeten. Om det vanlige mennesket kan gjøre noe med det, håper jeg det, og problemet er ikke bare øya og USA, det er over hele verden. Jeg skryter ikke, sir, og jeg tjener ingen penger på dette, papiret mitt er gratis, og er alle fagfellevurderte publiserte referanser, det er allerede blitt bedt om av over en kvart million mennesker over hele verden som har samme bekymring. Så vi kan ha noen veldig mektige mennesker som plutselig snur dette og sier at vi vil gjøre dette og dette, men ikke dette og dette. Så jeg håper verden kommer til rette når denne artikkelen kommer ut.

OYM: Det er den neste tingen vi skal snakke om. En av tingene vi håper å gjøre, og vi gjør det gjerne for deg, når du sender oss en kopi av papiret ditt til OYM, digitaliserer vi det, og vi vil gjøre det tilgjengelig på OYMs nettsted for folk å laste ned og å lese.

Barry: I april ble jeg bedt om å være foredragsholder på den årlige konferansen til Irish Doctors Association, og de er kjent over hele verden for å være veldig flinke og de har lenker over hele verden og grunnlaget for denne artikkelen, effekten av WIFI på jenter fra femårsalderen til når de er gravide. Jeg snakket og svarte på spørsmål, og så ba de meg om å svare på spørsmål hele dagen, og de gikk virkelig inn på dette, og en av legene sa at du virkelig må legge dette inn i et dokument. Det er gratis og tilgjengelig for alle i verden. Jeg håper det er bra nok til å bli brukt i en juridisk sak hvor som helst i verden.

OYM: Vi må stoppe denne utrullingen av WIFI over hele verden, og smarte målere, og nå skal de måle vannet.

Barry: Uten å fornærme intelligensen din eller intelligensen til legene dine, skriver jeg alltid forskningsoppgavene mine slik at de kan forstås av et elleve år gammelt barn. Så noen av de unge voksne som lytter til deg, hvis de tror de aldri vil forstå en forskningsartikkel, dette vil de, og jeg har brukt en grafiker til å gjøre et bilde også for å forklare om det er ord du ikke forstår at de vil være på tegning, men det skal kunne forstås av en elleve år gammel som ikke har vitenskapelig bakgrunn.

Du kan invitere meg tilbake til programmet ditt, sir, med hvem som helst fra hvor som helst i verden, og jeg vil gjerne være gjest og svare på spørsmål.

OYM: Barry har vært på showet to ganger før, og du kan laste ned showene på podcast. Dette er bare et raskt intervju om informasjonen som Deborah Tavares sendte.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.