Statistikk viser at antall mennesker som døde i USA i 2020 vil være det samme som tidligere år, til tross for COVID

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

-svindelen i 2020 løser seg raskt ut, ettersom stadig flere mennesker våkner av at publikum har blitt løyet for når det gjelder COVID19, og regjeringens handlinger i COVIDs navn som har ødelagt så mange liv har vært helt unødvendig, ettersom millioner av mennesker over hele verden nå tar gatene og krever sin frihet tilbake fra COVID medisinsk tyranni.

PCR-testen, som er hovedtesten som brukes til å avgjøre om noen er COVID-positive eller ikke, er nå allment akseptert av toppforskere over hele verden som en feil . Se siden vår om COVID-testing i vårt COVID informasjonssenter her .

Det har også blitt rapportert mye nå at leger og sykehus har brukt denne defekte testen for å merke mennesker som “positive COVID-tilfeller”, selv om de ikke viser noen på COVID eller er syke. Sykehus har også et økonomisk incitament til å merke noen som “COVID positive”.

Tidligere denne måneden (november 2020) rapporterte jeg hvordan CDC i et enestående trekk stort sett sluttet å spore tilfeller av influensa i influensasesongen 2020-2021. Se:

I enestående Move stopper CDC sporing av influensa for influensasesongen 2020-21

Så når folk dør av kreft, hjertesykdommer og mange andre historiske dødsårsaker i USA, men tester positivt for COVID og da blir hevdet som en “COVID-død”, ville vi forvente å se bare en liten økning av total død landsomfattende i løpet av tiden, eller ingen økning i i det hele tatt, avhengig av hvor utbredt svindelen egentlig er.

Vel, når vi nærmer oss slutten av 2020 og begynner å knuse tallene, ser det ut til at når 2020 stenger, vil omtrent like mange mennesker ha dødd i USA i år som 2019, og 2018 og 2017.

Hvis du venter på en faktisk økning i dødsfall i løpet av en tidsperiode, som et kalenderår, må du vente til neste år, etter at COVID-vaksinen er injisert i MILLIARDER mennesker, for da vil se ekte økninger i dødsfall.

Og det har vært målet hele tiden.

Johns Hopkins Student Newsletter publiserte ved et uhell sannheten – og ble deretter tvunget til å trekke den tilbake

Johns Hopkins University regnes som det autoritative stedet for å få statistikk relatert til COVID19. Det speiler det som er publisert på  Worldometer-nettstedet , selv om ingen ser ut til å vite hvem som driver dette nettstedet, og nøyaktig hvordan denne statistikken er samlet. Se:

Ikke en enkelt COVID-19-test er godkjent av FDA – vet vi virkelig hvem som har COVID-19 og hvem ikke?

I forrige uke publiserte et studentnyhetsbrev som ble publisert ved Johns Hopkins University tilsynelatende ved et uhell sannheten som viste at CDC-statistikken for dødsfall viser at det ikke er noen økning i år. De skrev:

Disse dataanalysene antyder at i motsetning til de fleste antagelser, er antallet dødsfall av ikke alarmerende. Faktisk har det relativt ingen effekt på dødsfall i USA. ( Kilde .)

Oj! Tilsynelatende overvåket ikke globalistene som kontrollerte COVID-fortellingen studenter fra Johns Hopkins University nøye nok til å sensurere denne typen informasjon før den ble publisert!

Tenk deg det! Studentene gjorde det studentene skulle gjøre; undersøke og følge statistikken for å finne ut sannheten!

Papiret ble veldig raskt trukket av samme dag som det ble publisert, men ikke før noen i Alternative Media klarte å ta skjermbilder og rapportere om det.

Å bli fanget med buksene nede, tilsynelatende, ble universitetet tvunget til å takle det, og fikk studentene til å trekke studien tilbake mens de prøvde å gjøre skadekontroll.

Noen dager senere lot de noen som het YANNI GU prøve å dekke over skaden i en artikkel publisert her .

Vi har en kopi av den tilbaketrukne artikkelen her .

CDC manipulerer dataene

Corey Lynn fra Corey's Digs publiserte nettopp en ny artikkel i dag som avslører hvordan CDC manipulerer data for å holde COVID-fortellingen levende og rettferdiggjøre medisinsk tyranni. Den har tittelen: CDCs nye “PIC” og The Hidden Data

Noen utdrag:

De fleste er ikke klar over at CDC har klumpet influensa sammen med Covid og lungebetennelse i dødstall med et nytt navn kalt “PIC.”

Dette kommer etter at CDC bekreftet at bare 6% av Covid-relaterte dødsattester angir Covid som eneste årsak, mens 94% oppgir andre sykdommer som årsaken med et gjennomsnitt på 2,6 comorbiditeter.

Med andre ord, hvis noen lå på sykehuset og av hjertesykdom og de testet alle for Covid for å skille dem fra andre rom eller vinger, ble Covid merket på dødsattesten.

Et perfekt eksempel på dette er en sykepleier Corey's Digs snakket nylig med som hadde fire dødsfall på sykehuset hennes. To var i hospiceomsorg, den ene døde av kreft i trinn fire, og den andre døde av KOLS i sluttfasen, men alle fire ble dokumentert å ha Covid, så disse dødsfallene blir lagt til tallene som blir fortalt til publikum, som ikke er noen klokere .

Hva gjør det med den faktiske statistikken?

En av de mest utrolige tingene som skjer rett foran alles øyne, er undergravning av data fra Covid Tracking Project, CDC, Johns Hopkins, eldre nyhetsmedier og mange andre kilder.

Dette er vanskelig og langt fra “vitenskap”.

De omtaler gjerne dette lureriet som “PIC”, deres nye metode for å telle Covid-dødsfall ved å slå dem sammen med lungebetennelse og influensa.

Ikke bare det, men antallet livstruende forhold mennesker døde av, som tilfeldigvis testet positivt for Covid, er svimlende.

De baserer låsing, begrensninger, maskemandater og knuser økonomien på COVID-dødsfall, men nekter å reflektere KUN COVID-dødsfall. 

Og til tross for all denne manipulasjonen, er det faktum at overlevelsesgraden bare vil øke fra det som allerede er utrolig høyt.

Les hele artikkelen .)

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.