Agenda 21 innføres mens vi sløver gjennom dagene som går

Skattene vi betaler brukes til å finansiere vår underkastelse

Agenda 21 er en planlagt verdensdekkende, koordinert overtakelse av verden vedtatt av noe kalt States/Stater styrt gjennom verktøyet FN. De vil utvikle et globalt slavesystem. De vil bevisst gjøre oss mindre informerte, katastrofeorienterte og gradvis sykere med det formål å kontrollere hvert eneste aspekt av våre liv. Det er nå viktigere enn noen gang å ikke bli med på dette. Bli aktivist, ha objektiv protest som grunnholdning til alt..

Agenda21 er en plan for ufrihet, fattigdom og død

Agenda 21 vil gjøre miljøbevegelsen til et monopol for mega-korporasjonene. De bygger et katastrofescenario for å begrunne flere begrensende regler, øket kontroll og høyere skatter. Dette gjør de bak en grønn maske – de kaller seg miljøforkjempere, men er bare ute etter kontroll som gir øket fortjeneste.

Dette skal ikke skje. Gjør motstand mot Agenda21 ved å forlange frihet til å gjøre som du selv vil. Gjør egne valg i alle miljøspørsmål, lev naturlig uten kjemikalier og genmodifisering, stem mot begrensende lovgiving, gå mot overgrep fra byråkrater og gjør alle oppmerksom på den ufriheten de prøver å skape i samfunnet vårt.

De fleste er produkter av et skolesystem som leder inn i en tilstand av apati og viljeløshet. Alt de greier er å gå på skolen, deretter gå på jobben og så forsvinne. De gjør alt de får beskjed om uten å tenke, mene og gjøre noe selv. De er uten egen kraft, og kan manipuleres fullstendig. Slik kan det ikke være.

Forsiktig, gradvis, ingen skal merke at de vil tvinge oss. Det skal bli færre av oss.

De går forsiktig nesten umerkelig fram

Prosjektet Agenda21 har hatt usynlig framdrift en stund for de er redde for å bli avslørt. Nå girer de opp med hjelp av den katolske jesuitt-paven Frans i ly av en grønn og bærekraftig verden som skal tvangsrealiseres innen 2030.

Link til FNs bærekraftmål finner du her. Konsekvensene av disse målene er innføring av et kontrollregime med brutal undertrykking av all individuell frihet for å oppnå framdriften de ønsker.

De lager et katastrofebilde av verden på alle områder. All aktivitet som ikke er bærekraftig vil bli forbudt: Slalomløyper, tømmerhugst, fritidsbåter, beitende dyr, eneboliger, privatbiler… De sier løsningen er å underkaste seg et globalt styringsorgan som skal fjerne alle katastrofer gjennom streng og tvungen organisering for alle. Et globalt partnerskap (deres egne ord) skal overta kontroll, utvikling og styring av verden på alle områder. Verden skal bli et slavesamfunn, og alle normale vanlige mennesker blir slaver.

Miljøvern eller bærekraftig utvikling er FN-verktøyet som skal gjøre oss ufrie for godt.

De hevder de har global konsensus for å gjøre dette. Tiltakene skal finansieres med skatter fra alle “utviklede” land med overføringer til de som skal “utvikles”. De har allerede innført begrepet States/Stater som er organet der alle vedtak skal gjøres. Gjennomføringen over hele verden skal FN stå for. States/Stater skal kunne gripe inn i alle lands budsjetter og styre disponering av det som blir felles globale finansmidler.

Dette er avansert nysnakk, for ordene betyr ikke det vi tror når vi vanligvis leser en tekst. Nysnakk og doble meninger er i aktiv bruk. En ekte trojansk hest er satt inn i verden for å bedra oss.

Eksempel: Dyrk store arealer hensynsløst med kjemikalier og kunstgjødsel og flytt videre når jorda er ødelagt. Etterpå kommer Agenda 21 inn og bruker elendigheten til å utvikle sine katastrofescenarier, og innføre flere tvungne mekanismer som alle må følge.

Ta kontroll over alt land: Afrikas savanner blir gjort om til jordbruksland av FN.

Hovedpunkter i Agenda21 er

  • All matproduksjon skal kontrolleres. Kun patenterte frø og planter med opphavsrett blir tilgjengelige. De eies av store korporasjoner, for eksempel Bayer AG. Maten skal inneholde et minimum av næring. Bare FN-godkjent mat blir tillatt, lokale frø og planter skal bort, husdyrhold skal følge verdensdekkende normer, all jakt for mat skal begrenses og gradvis fjernes.

Les mer: I en verden med biologisk mangfold bestemmer man selv hvilke frø som skal brukes.

  • Kraftig depopulasjon og helsesvikt. 7 milliarder mennesker er for mange å kontrollere og skaffe mat til. Tallet må kraftig ned, kanskje så lavt som 500 millioner. er et middel som skal brukes for å få det til.

og de to siste norske statministre støtter vaksineprogrammene der målet er å redusere befolkningen.

  • Medisin er kun det som er godkjent av kontrollinstanser. Naturlige legemidler forbys eller gjøres utilgjengelige. Den kjemiske medisinindustrien bestemmer alt, og styrer all utvikling mot mer profitt og kroniske sykdommer.
  • Vi skal ha en verdensregjering med et verdenspoliti og militærvesen gjennom FN med en verdensvaluta utstedt av en verdensbank (World Bank) som igjen er kontrollert av en fåtallig elite. Dette blir en global kryptovaluta.
  • Alle skal enkelt og greitt mikrochippes ved fødsel og skal kunne overvåkes døgnet rundt hele livet.
  • Alle som ikke går med på dette er terrorister og blir fjernet ganske enkelt ved at chippen skrus av, de kan ikke gjøre noe mer og livet deres stopper opp.
  • https://youtu.be/3m8Z6291mpU

http://www.youtube.com/embed/3m8Z6291mpU?wmode=transparent&rel=0&modestbranding=1&fs=1Vi blir holdt i en tilstand av styrt oppmerksomhet, empati tas bort, alt skal gjøres av økonomiske korporasjoner med overordnet mål om kontroll.

Dette blir vi ikke med på

Dette høres sikkert for vilt ut til å kunne være sant, men les om Agenda 21 her og du vil straks se at konturene av det som er beskrevet ovenfor stemmer. FN er ingen vennlig organisasjon som vil oss vel.

Les mer: Ha objektiv protest som grunnholdning til alt.

Med din hjelp vil Agenda 21 ikke bli en realitet. De får det ikke til når alle sier nei. Demokratiet er ikke det man tror. Det er et flertallssystem man bruker for gradvis å vende verden til overordnet global styring og full kontroll over alle. Nei er svaret.

Les også:

Fingeravtrykk biometrisk identifikasjon overvåkning for din sikkerhetGradvis snikinnføring av fingeravtrykk er neste steg i kampen for kontrolltags: teknologiEkstreme selvmordstallEn av tusen prøver hvert årtags: helseNytt hitech superkamera med mange objektiver 52MPDSLR kvalitet i kraftig liten lett pakketags: teknologiJapansk maskin lager olje av plastFantastisk verktøy i kampen for miljøettags: teknologiModerne arkitektur uten økologisk tilpasningØdelegger økosystemet i stedet for å passe inn

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.