Kjeltringpakket har klart det: De har styrt Oljefondet og gamle Norge inn i konkurs!

Det er sikkert mange nordmenn som har lurt på hvorfor våre egne myndigheter har vedtatt å investere Oljefondets midler utenfor . Disse midlene er nemlig vedtatt å skulle investeres i utlandet og ikke her til lands, hvor de kunne kommet trengende nordmenn umiddelbart til gode. Hvorfor det? har blitt at mange norske familier nå sliter for å få endene til å møtes økonomisk, selv om vi bor i «ett av verdens rikeste land».

Eksempelvis kunne regjeringen valgt å bruke en forsvinnende liten del av Oljefondet på å fullfinansiere veiutbyggingen her til lands. Slik kunne vi avviklet alle bompengestasjonene, og derved muliggjort det å eie en bil for ubemidlede norske familier. Bare som et eksempel, mener jeg.

Jeg har sett frustrerte nordmenn kalle denne politikken for trakasseri, og de har nok rett i det. Dette er intendert trakasseri, basert på et pengesystem som forvaltes av rene kjeltringer på en måte som gjør det stadig vanskeligere for folk flest å greie seg økonomisk!

Presentert for offentligheten forklares Norges slik:
– Inntektene stuper mens utgiftene øker
– Oljefondet er i praksis allerede tømt
– De kommunale utgiftene vil øke
– Stadig færre yrkesaktive skal finansiere stadig flere arbeidsløse
– Arbeidsplassene som nå har blitt borte under koronakrisen, vil muligens aldri komme tilbake
– Selv uten korona-tiltak, er utgiftene til staten for høye

Merk min utheving ovenfor: finansminister Jan Tore Sanner forsøker her å nedtone betydningen av den katastrofale koronakrisen som hans egen regjering har kokt sammen og utsatt befolkningen for.

Per i dag dominerer det offentlige Norge økonomien, hvor 2 av 3 kroner nå er offentlige penger. Statens enorme utgifter øker stadig, og pengene går bl.a. til svindler som koronakrisen og såkalte klimatiltak. Våre barn og barnebarn blir de som må ta regningen for det stadig økende underskuddet — et underskudd som baserer seg på at vi i dag blir utsatt for svindel på høylys dag
– Fremtidige generasjoner vil indirekte betale for dagens offentlige forbruk gjennom høyere skatter eller lavere offentlig forbruk enn ellers, sier finansminister Sanner.

Finansministeren skriver at underskuddet i nasjonalbudsjettet er anslått å øke med 150 milliarder kroner mer enn opprinnelig budsjettert. Dette er tre ganger så mye som under finanskrisen. En finanskrise som for øvrig også var fingert, skapt med overlegg. Kriser som dette oppstår nemlig ikke ved at «markedet bare utvikler seg slik». Det er intendert!

Ved nyttår antas Oljefondet å være verdt rundt 10.300 milliarder kroner, vel og merke hvis ikke «klimapolitikk» greier senke verdien betydelig. (Les: Hvis ikke markedet manipuleres slik at oljeprisen daler). Folketrygdens utbetalinger til alderspensjon vil til neste år utgjøre 9201 milliarder kroner. I tillegg tilkommer 900-1000 milliarder kroner i såkalte «pensjonsforpliktelser» (SPK). Målt opp mot Oljefondets midler er det altså fint lite igjen når pensjonspengene er utbetalt.

Nasjonalbudsjettet med kvelerløkke rundt halsen. Kilde: Nettavisen

Situasjonen vi befinner oss i peker i retning av et plott forfattet av bankmafiaen og maktkabalen for øvrig. Planen er å slå den Vestlige verden konkurs og flytte verdens finansielle sentrum, trolig til Asia og . Deretter vil det europeiske konkursboet — realverdiene — kunne kjøpes til loppemarkedspriser av den samme mafiaen som drev denne massekonkursen fram. Så vil en lignende konkursprosess begynne på nytt, denne gang i Asia. Mens denne syklusen gjentar seg over århundre på stadig nye kontinenter, kan familiene som kontrollerer bank- og pengesystemet fortløpende kjøpe opp konkursboene (realverdiene). I så måte sies Rothschild-familien — bankfamilien framfor noen — å være god for flere hundre trillioner dollar.

Jeg skal ikke utbrodere det nasjonale regnskapet her for mye. Det er også så mye usikkerhet rundt disse pengene og om de noen gang har eksistert annet enn «på papiret», at det ville blitt meningsløst. De spesielt interesserte kan følge kilde-linken på slutten av denne artikkelen for å lese mer om de konkrete (men usikre) tallene i denne sammenheng. Avslutningsvis vil jeg bare påpeke et faktum som nesten alle synes å overse: den finansielle situasjonen hvor penger i praksis oppstår i form av stadig økende gjeld, er skapt! Det hadde ikke behøvd å være slik at alle måtte tilbringe halvparten av livet sitt på en jobb de kanskje ikke engang liker. I dette pengebaserte samfunnet er vi helt avhengige av tilstrekkelig med penger for å kunne ha muligheten til et godt liv. Alt dette drives av misantrope krefter, for at noen få skal kunne slavebinde den enorme majoritet.

Personlig er jeg ikke verken overraska eller særlig lei meg for at vi nå går på dunken økonomisk. Pengesystemet og oljen har hele tiden vært et stort bedrag. Regjeringens til utallige NGO'er likeså, ettersom vi vet at disse NGO'ene er rene svindler. Ta f.eks. Clinton Foundation som vi har donert bort flere hundre millioner til. Ta også Norges bidrag til terror-cellen kalt . Nato gjør «våte jobber» (blodige operasjoner) over alt på vegne av maktkabalen, og raserer land under skinn av at dette er vestlig frigjøring. Og så må Norge selvfølgelig bidra til å bygge opp disse lendene etter at Natos regimeskiftekriger er over. Ting som dette utarmer statskassa, og gjør at landet og dets velferd må bygges ned. Parallelt med dette mister folket rettigheter og stadig mer av friheten sin. Det er på tide at vi får øynene opp for at vi holdes som slaver under en økonomisk pisk. Først når vi erkjenner dette, kan vi bygge noe nytt og bedre. Det betyr at denne artikkelen i realiteten formidler et gledens budskap, nemlig at den folkeoppvåkningen som foregår akkurat nå vil endevende hele dette ondet vi nå er vitne til.

Det sies at utenomjordslige og høyere utviklede sivilisasjoner ser på vår sivilisasjon som primitiv. «Tenk, jordboerne må kunne betale for seg for å kunne ha tilgang på et godt liv!» Nå skal ikke jeg gjøre dette til en diskusjon om utenomjordslig liv finnes eller ikke, men det er et poeng ute og går her. Jeg etterlater dere med en videosnutt som understreker hvor feilslått vår sivilisasjon egentlig er. Vi har bygget denne sivilisasjonen med helt feil byggeklosser i forhold til den graden av åndelighet vi besitter. En samfunnsforvaltning som er bygget opp som i dag, vil alltid bli infiltrert og kidnappet, styrt slik at det kun gavner noen få på bekostning av resten. I tillegg til pengesystemet er «stat», «regjering» og «myndigheter», slik vi kjenner de, noen av de mest åpenbare symptomer på vår feilslåtte sivilisasjon…https://www.youtube.com/embed/oEHGmXKEQGc?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=no&autohide=2&wmode=transparent

Kilde: Nettavisen,

https://youtu.be/oEHGmXKEQGc

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.