Enestående Move CDC Stopper Sporing Av Influensa For Influensasesongen 2020-21 (UK Gjorde Det Samme)

HAFHAF4. November 2020

av Brian Shilhavy

Jeg har dekket svindelen som skjer hvert år med hvordan CDC sporer hendelser og på grunn av den årlige influensa i nesten et tiår nå.

Tallene som brukes hvert år for å skremme publikum til å få influensavaksine, er ikke basert på faktiske data, men estimater av antall mennesker som dør av influensa ifølge CDC. I utgangspunktet blir alle som dør av “influensalignende” samlet sammen til antatte influensadødsfall hvert år. Obduksjon blir sjelden utført for å bevise dødsårsaken.

CDC slutter å telle influensa influensa

CDC har tidligere innrømmet offentlig at disse tallene bare er “estimater”. Hvis det reelle antallet av de som ble smittet med influensavirus og dødsfall som følge av dette, var langt lavere enn hva CDC rapporterer basert på deres “estimater”, ville publikum ikke ha noen måte å vite det.

Så dette har presentert ganske et dilemma for CDC de første par ukene av influensasesongen 2020-21, som nettopp har gått.

Fordi “influensalignende” symptomer også kan tilskrives , og de har den nå allment kjente ineffektive COVID PCR-testen for å sikkerhetskopiere disse påstandene, som også sparker inn føderal finansiering for sykehus for å behandle COVID-pasienter.

Som man kunne forvente, med media som rapporterer mye om at tilfeller av COVID nå øker akkurat som influensasesongen starter, har rapporter om influensasaker falt drastisk i løpet av samme tidsperiode i fjor. Over hele verden har det blitt rapportert at influensahendelser har falt med omtrent 100%. Kilde )

Oj! Hvordan tillot CDC at disse tallene ble publisert?

I et tilsynelatende svar på medierapporter om de raskt fallende influensasakene her i begynnelsen av influensasesongen 2020-21, gjorde CDC hva et korrupt byrå ville gjøre som ikke vil at publikum skal vite sannheten: De bestemte seg for å “ suspendere datainnsamlingen for influensasesongen 2020-21. ” ( Kilde )

Så vidt jeg vet er dette enestående, og har aldri skjedd før.

Det er et skjermbilde her i tilfelle de tar dette ned på grunn av offentlig bevissthet (takket være Patrick Wood ).

Cdc suspenderer influensadata

Korrelasjon Mellom Influensaskudd Og Eldre Dødsfall Angivelig På Grunn Av COVID

Det er viktig å huske at de fleste dødsfall i USA som tilskrives COVID, har skjedd blant de over 70 år gamle, med ko-sykdomsfaktorer.

En annen faktor å vurdere er at eldre over 65 år i USA får et annet influensaskudd enn alle andre hvert år, en som er mye sterkere .

De fleste av de første dødsfallene som ble tilskrevet COVID tidlig i 2020 skjedde på sykehjem eller pleiehjem for eldre, der influensavaksinen rutinemessig blir gitt hvert år som et spørsmål om politikk.

Dødsfall i disse fasilitetene er vanlige hvert år like etter administrering av influensavaksine, men aldri rapportert i bedriftsmediene.

Health Impact News hadde en sykepleier varsleren kontaktet oss i 2014 for å rapportere at 5 eldre i et Georgia assistert omsorgsanlegg samme uke influensaskuddet ble gitt. Vi ble truet med søksmål for å rapportere om dette.

En nylig publisert studie ut av Mexico bekreftet sammenhengen mellom eldre influensaskudd og COVID-dødsfall.

En nylig publisert studie i PeerJ av Christian Wehenkel, professor ved Universidad Juárez del Estado de Durango i Mexico, har funnet en positiv sammenheng mellom COVID-19-dødsfall og influensavaksinasjonsrate hos eldre mennesker over hele verden.

Ifølge studien, “Resultatene viste en positiv sammenheng mellom COVID-19 dødsfall og IVR (influensavaksinasjonsrate) hos personer ≥65 år gamle. Det er en betydelig økning i COVID-19-dødsfall fra østlige til vestlige regioner i verden. Ytterligere utforskning er nødvendig for å forklare disse funnene, og ytterligere arbeid med denne forskningslinjen kan føre til forebygging av dødsfall assosiert med COVID-19. “

For å bestemme denne tilknytningen ble datasett fra 39 land med mer enn en halv million mennesker analysert. ( Les hele artikkelen )

Bekreftet Dødsstatistikk Vil Fortelle Den Sanne Historien

Når 2020 er fullført, vil det sannsynligvis bli sett at totale dødsfall som er registrert vil være lik tidligere år.

Forskjellen vil være antall dødsfall som tilskrives COVID for å rettferdiggjøre all regjeringens og tyranniske handlinger, ettersom dødsfall av andre årsaker vil falle slik at sluttresultatet blir omtrent det samme.

Denne typen statistikk blir stadig vanskeligere å finne, men her er en anslått total sammenlignet med totale dødsfall fra de foregående 3 årene.

Cdc-data Totalt antall dødsfall

Jeg er ikke sikker på den opprinnelige kilden til denne grafen (det er mest sannsynlig en samling av tilgjengelig helsestatistikk), men grafen ble publisert her .

Public Health England Begynte Å Kombinere Influensa Og Covid Statistikk

“Dette vil være den siste COVID-19-overvåkingsrapporten, fra 8. oktober 2020, vil informasjonen i denne rapporten bli publisert i en kombinert Weekly influensa og COVID-19 Surveillance på GOV.UK.” ( Les mer )Bedrifter I Michigan Møter 6 Måneder I Fengsel Hvis De Ikke Sporer ALLE Kunder For KontaktsporingForrige InnleggCDC Innrømmer At Få Dødsfall Faktisk Er Forårsaket Av COVID – Influensa, Lungebetennelse, Hypertensjon Og Til Og Med Hjerteinfarkt Tilskrevet COVID I StatistikkNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Mer massive svindelkrav som kofferter og kjølere rullet inn i Detroit-stemmesenter klokka 4, ført til et sikkert telleområde

SAMMENSVERGELSENYHETER

Flere MASSIVE FRAUD-Påstander Som Kofferter Og Kjølere Rullet Inn I Detroit Voting Center Kl.

HAFHAF5. November 2020

Å bryte Trump saksøker i Michigan, kunngjør inngripen i Pennsylvania

SAMMENSVERGELSENYHETER

BREAKING: Trump Saksøker I Michigan, Kunngjør Inngripen I Pennsylvania

HAFHAF4. November 2020

Kaos!  Mystery Votes Cast Doubt On Us Valg

SAMMENSVERGELSENYHETER

Kaos! Mystery Votes Cast Doubt On US Valg

HAFHAF4. November 2020

Charles Eugene Price

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

University Cop Hit Med 52 Anklager For Grufulle Seksuelle Tortur Av Barn

HAFHAF4. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.