Debatt om virus Covid-19 i Norge.

Denne debatten må sees, høres og spres til så mange som mulig.Debatten begynner 4 minutter ut i videoen.Jeg får gode frysninger av å se og høre hvor flink og fakta orientert sykepleierMargrethe Salvesen Zivcic er i denne debatten, for ikke å snakke om hvor klart og tydelig hun også viser helt normale menneskelige reaksjoner når hun snakker.For hun er ikke bare super saklig, hun er også følelsesmessig involvert, som betyr at hun har en meget god kobling mellom hjerte og hjerne, noe som er mangelvare hos svært mange, særlig hos folk i høye posisjoner og med mye makt.Og det er helt utrolig å se hvor ekstremt kunnskapsløs hennes motdebattant Svein Arne Nordbø er, han er tross alt mikrobiolog og førsteamanuensis ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved NTNU. Og det gjelder også programlederen som klart og tydelig ikke er nøytral, men viser at han støtter Nordbø sin skremmende inkompetanse.Og ingen av de to viser noen normale menneskelige reaksjoner som tristhet eller sinne over den dokumentasjonen Zivcic framviser, og hvilke mildt sagt skadelige nedstengingen av samfunnet har fått, ikke bare her til lands, men i resten av verden. Nei de er begge to mere interessert i å forsvare lockdown og myndighetenes mildt sagt uansvarlige og skadelige nedstenging av samfunnet.Men at de to spiller på lag mot Margrethe Salvesen Zivcic hjelper overhodet ingenting, fordi hun har ordet og reell dokumentasjon i sin makt. Men til slutt så sier de begge to at de er enige med hennes kritikk og konklusjoner.Margrethe Salvesen Zivcic MÅ bare ut i MANGE flere medier og føre MANGE flere debatter slik at hun kan nå ut til flere, det er rett og slett livsviktig.0:13 / 1:24:28

Litteraturhuset i Trondheim sendte direkte.

https://www.facebook.com/LitteraturhusetiTrondheim/videos/390337128790863

ig gmegåtrm kSfpilohii.nso e19sdrhe:2iSdhc6  · Et halvt år etter at store deler av samfunnet stengte ned i møte med koronapandemien, ser vi en økende skepsis over hele mot de strenge tiltakene for å bekjempe viruset. I har FHI uttrykt bekymring for at skepsisen skal øke også i Norge. En skepsis som fram til nylig stort sett har kommet til uttrykk i sosiale medier og unndratt fra det offentlige ordskiftet og dialog med myndighetene og fageksperter. I det siste har vi også sett eksempler på at fagpersoner har uttrykt skepsis mot tiltakene.Hvor farlig er egentlig ? Og er kostnaden for å bekjempe det for høy? Litteraturhuset i Trondheim inviterer til et møte mellom skepsis og ekspertise.Margrethe Salvesen Zivcic er utdannet sykepleier, og har helt siden nedstengninga i mars markert seg i sosiale medier med en uttrykt skepsis mot de omfattende tiltakene for å begrense koronaviruset.Svein Arne Nordbø er mikrobiolog og førsteamanuensis ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved NTNU.Samtalen ledes av Trond Åm, daglig leder ved Litteraturhuset i Trondheim

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.