Bill Gates ” Web Of Power ‘Truer Livet På Jorden, Ny Rapport Viser

HAFHAF16. Oktober 2020

av Children's Health Defense Team

Filantrokapitalisme – innbegrepet av Bill & Melinda Gates Foundation – har dukket opp de siste 30 årene som en stor styrke med potensial til å “skyve fremtiden til planeten vår mot utryddelse og økologisk sammenbrudd,” ifølge en rapport lansert onsdag av Navdanya International.

“Gates to a Global Empire” belyser hvordan filantrokapitalisme akselererer bedriftens overtakelse av vårt frø, jordbruk, mat, kunnskap og globale helsesystemer, og hvordan det manipulerer informasjon og uthuler demokratier – alt i navnet på bedriftsoverskudd.

Bill Gates '' web of power 'truer livet på jorden, ny rapport viser

Rapporten utforsker hvordan Gates Foundation , drevet av en “uhellig allianse” mellom stor kapital, vitenskap og teknologiinstitusjoner og stater, har etablert et globalt imperium gjennom livet gjennom monokulturer, patenter og monopoler designet for å ødelegge den naturlige verden av mangfold, selv -organisering og frihet.

I sin introduksjon til rapporten sa Navdanya International grunnlegger, Vandana Shiva :

“Den europeiske domstolen har slått fast at genredigerte organismer er GMOer. Imidlertid presser Gates raskt for deregulering uten hensyn til forsiktighet eller potensielt farlige .

“Hans” Gates AgOne “… initiativ er en klar erklæring om at han har til hensikt å skape et imperium over liv og biologisk mangfold, over mat og oppdrett og over vårt daglige brød.”

Med en nettoverdi på nesten 117 milliarder dollar er Gates nå den mektigste ” filantropen ” i moderne historie, ifølge en syntese av rapporten.

Etter å ha gjort teknologien tilgjengelig for massene gjennom sin popularisering av den personlige PC-en hjemme, har grunnleggeren av Microsoft “tatt opp til å gjenoppfinne seg selv som en velvillig filantrop som bruker sin teknologiske innflytelse og kunnskapsrike i det private markedet for å løse verdens mest presserende problemer gjennom hans og konas stiftelse: The Bill & Melinda Gates Foundation . ”

Gjennom sine forskjellige initiativer, underorganisasjoner, utviklingsordninger og finansieringsmekanismer, vever Gates, ifølge rapporten, “et intrikat nett av omfattende kraft og innflytelse.”Den Nederlandske Regjeringen Vil La Leger Drepe Syke BarnForrige InnleggTopp 9 Mystiske Funn Gjort På JordenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates 'verden kommer ikke tilbake til normal' før 'andre generasjon' av Covid 19 supervaksiner ankommer, år fra nå

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates: ‘Verden Vil Ikke Gå Tilbake Til Normal' Før ‘Andre Generasjon' Av COVID-19 Supervaksiner Ankommer, ÅR Fra Nå

HAFHAF16. Oktober 2020

King George Iii Stamp Act Vs.  Bill Gates Iiis digitale sertifikater

BILL GATESSTYRE

King George IIIs Stamp Act Vs. Bill Gates IIIs Digitale Sertifikater – Hva Er Verre?

HAFHAF11. Oktober 2020

Hvordan Bill Gates kjøper vanlige utsalgssteder, journalister og faktakontrollører

BILL GATESMSM

Hvordan Bill Gates Kjøper Vanlige Utsalgssteder, Journalister Og Faktakontrollere

HAFHAF10. Oktober 2020

Agenda Id2020

STOREBRORBILL GATESKORONAVIRUSID2020POLITISTAT

Den Virkelige Faren For Pandemien Er ‘Agenda ID2020'

HAFHAF9. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.