Etter covid vil hele livet ditt bli kontrollert av smarttelefonapper som er finansiert av Rockefeller, Clinton Foundation13.10.2020

Så snart de er klare for full kommersiell utgivelse, vil en ny serie smarttelefonapps finansiert og opprettet av og Clinton Foundations, blant andre skumle spillere, kontrollere alle aspekter av livet etter COVID .

I følge rapporter er den ideelle organisasjonen Commons Project Foundation, en del av , satt til å frigjøre tre forskjellige smarttelefonapper – CommonHealth, COVIDcheck og CommonPass – som sammen vil samle, lagre og overvåke folks helsedata for å bestemme hvor de får reise, studere, jobbe og bo.

Commons Project-nettstedet forklarer at, med fra Rockefeller Foundation, vil nye “ og tjenester” snart bli introdusert for å regulere livet etter . Vi vet også at en del av planen er å implementere World Economic Forums “Great ” -agenda, som egentlig er en overgang til den nye verdensorden under dekke av en plandemi .

Vi blir fortalt at CommonHealth vil samle inn og “administrere” folks helsedata for å videreformidle det til helsetjenester, organisasjoner og til og med andre smarttelefonapper. Denne appen eksisterer som et alternativ til Apple Health for de 73 prosent av den globale befolkningen som bruker Android-enheter i stedet for Apple-enheter.

Appen informasjonsside forklarer CommonHealth ble utviklet i samarbeid med University of California San Francisco , Cornell Tech og Sage Bionetworks.

COVIDcheck, en annen Commons Project-app opprettet i samarbeid med Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Clinton Foundation og World Medical Association, ligner på CommonHealth, bortsett fra at den eksisterer for å skape en “ny normal” post-COVID for skoler, universiteter, arbeidsgivere og folkehelsebyråer.

COVIDcheck vil inneholde en serie spørsmål som forklarer brukerne hvordan de kan “sjekke” om de har COVID-19, samt hva de skal gjøre i tilfelle de får et positivt testresultat.

Og til slutt fungerer CommonPass, som allerede er testet på Heathrow Airport i London, som en type digitalt pass som gjør det mulig for reisende å presentere helsedataene sine for flyplassscreenere. CommonPass vil inneholde brukernes COVID-19 positive eller negative status, samt bevis på vaksinasjon når en Wuhan coronavirus (COVID-19) er frigitt. Flyreisende vil antagelig trenge CommonPass for å reise, spesielt internasjonalt, i en post-COVID-verden.

“Passet fungerer av passasjerer som tar en på et sertifisert laboratorium før de laster det opp,”  avslører Great Game India , og forklarer videre at CommonPass kan brukes “for å tilfredsstille forskjellige regjeringers forskjellige regler” angående Wuhan coronavirus (COVID-19).

“Den genererer en QR-kode som kan skannes av flypersonell og grenseansatte. Imidlertid vil det kreve at myndighetene stoler på koronavirustester tatt på utenlandske . Basert på CommonPass-statusen din, får du eller ikke lov til å reise. ”

COVID-19 er akkurat det Rockefeller Foundation foreslo under “Operation Lockstep” tilbake i 2010

Alle de tre appene er en direkte manifestasjon av hva Rockefeller Foundation “spådde” tilbake i 2010 som en del av “Operation Lockstep.” Dette programmet ble beskrevet som en scenarioplanleggingsøvelse for globale eliter å manipulere og påvirke offentlig politikk under en påstått pandemi – du vet, omtrent som den verden for øyeblikket står overfor.

I stiftelsens dokument “Scenarios for the Future of ” presenteres fire scenariofortellinger. En av dem kalles “Lock Step”, og den beskriver hvordan regjeringer skal håndtere en global pandemi.

Dette dokumentet ble angivelig opprettet som en type “operasjonshåndbok” for hvordan du skal gå videre med en “ny normal” i tilfelle en global pandemi rammer verden. Hvis dette høres uhyggelig kjent ut, er det fordi det hele var planlagt å skje på denne måten for 10 år siden.

Du kan følge med på de siste Wuhan coronavirus (COVID-19) nyheter på Pandemic.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.