Melinda Gates Advarer Sosiale Medieplattformer På Grunn Av En ‘Regning’ For Ikke Å Sensurere Nok

HAF17. September 2020

Hvis en Gates ikke var nok, proselytizing hans ideer om alt fra til utdanning til – det er en annen.

av Didi Rankovic

Kona til , Melinda, avslørte for Axios på HBO at hun er ekstremt misfornøyd med tilstanden til sosiale medier i dag, som hun beskylder for å ha spredt desinformasjon, og advarer om at de kan være med på “en regning.”

Melinda Gates sosiale medier

Misnøyen hennes med det som er tillatt på i disse dager når det gjelder tale, er drevet av personlige grunner, da Bill Gates, selv om han er en kjære av bedriftsmedier, ofte kommer under skudd på sosiale medier for sin politikk og ideer rundt koronaviruspandemien.

Melinda Gates antyder at denne kritikken kvalifiserer for desinformasjon og konspirasjonsteorier, mens de plattformene som ikke er smidige nok til å sensurere slikt uønsket innhold, skal holdes ansvarlige “av samfunnet”.

Men Gates, som også tar opp snakkepunktet om å tillate politiske annonser på sosiale nettverk, synes ikke jobben med å få disse selskapene til å “gjennomføre noe” bør “bli ferdig” nå, midt i epidemien.

Det er ikke klart hvorfor Gates mener timingen ikke er riktig – men det høres ut som om hun advarer teknologibedrifter bak de fornærmende (etter hennes mening) for å oppføre seg – dvs. innføre enda mer sensur rundt emnet – eller møte senere.

Dette er i tråd med hennes vane å påta seg rollen som lærer og dele ut “karakterer” til amerikanske myndigheter.

Hun avslørte at “D-” -klassen hun ga Trump-administrasjonen i mai for håndtering av koronavirus, er den samme, men sa også at hun og Bill ikke ville noen kandidater i november-valget, og foretrakk å fremstå upartiske.

Gates er medstifter av Bill and Melinda Gates Foundation som fokuserer på ting som helsetjenester, utdanning og jordbruksforskning, og er den største private enheten i sitt slag i verden.

Stiftelsen tidligere kom under rikelig med kritikk for måten den fungerer på, og for det som en AP-rapport i 2018 beskrev som et “ofte usynlig (…) nøye kuratert innflytelsesnett.”

I disse dager vil imidlertid alle som tør å formulere sin kritikk av Bill Gates ‘”visjon” om den nåværende pandemien i lignende termer, raskt bli avskjediget som dårlig ment i beste fall, og i verste fall en konspirasjonsteoretiker.

Låser Konto For Aktivist For Å Si At Han Er Mot Pedofiler
Forrige Innlegg
The Lost City Of Z, Og Dens Mystiske Forbindelse Til Mighty Atlanteans
Neste Innlegg
Relaterte ArtiklerFox News nektet å diskutere fakta om at George Soros finansierer voldelige protesterSENSURGEORGE SOROSMSMFox News Nektet Å Diskutere Fakta Om At George Soros Finansierer Voldelige ProtesterHAF18. September 2020Bill Gates EvilBILL GATESVAKSINERCoronavirus Er En Drøm Som Går I Oppfyllelse For Bill Gates, Som Lever For Å VaksinereHAF18. September 2020Quantum Dot Tattoo Bill GatesBILL GATESSTYREKORONAVIRUSVAKSINERQuantum Dot Tattoos Fra Bill Gates Som Usynlig Innebygd I Coronavirus-VaksinerHAF18. September 2020
I denne fotoillustrasjonen vises Twitter-logoenBIG TECHSENSURSATANISTISKE PEDOFILERTwitter Låser Konto For Aktivist For Å Si At Han Er Mot PedofilerHAF17. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.