Israel finansierer Amerikas israelsk lobby, mens amerikanske skattebetalere betaler for uendelig svindel mot seg selv

GEOPOLITIKK101 1 KOMMENTAR

enk deg et øyeblikk at det er en utenlandsk regjering som mottar milliarder dollar i år i “bistand” og andre fordeler fra USAs skattebetalere. Tenk utover det, muligheten for at regjeringen kan ta en del av pengene de mottar og i hemmelighet resirkulere dem til grupper av amerikanske borgere i USA som eksisterer for å opprettholde og øke pengestrømmen mens de ellers tjener andre interesser i mottakerlandet.

Det vil bety at USA selv subsidierer lobbyene og gruppene som uunngåelig jobber mot sine egne interesser. Og det betyr også at amerikanske statsborgere opptrer som utenlandske agenter og prioriterer deres tilknytning til et fremmed land i stedet for til nasjonen de bor i.

Jeg henviser selvfølgelig til Israel. Det krever ikke en strålende observatør å merke seg hvordan Israel og dets allierte i USA har blitt veldig dyktige til å melke regjeringen i USA på alle nivåer for hver bit av økonomisk , handelskonsesjon, militær maskinvare og politisk dekning som er mulig. for å oppnå.

Flyten av dollar, varer og beskyttelse blir aldri debattert på noen seriøs måte og blir ofte faktisk forhandlet direkte av Kongressen eller statlige lovgivere direkte med de israelske lobbyistene. Denne korrupsjonen og manipulasjonen av det amerikanske regjeringssystemet av mennesker som i utgangspunktet er utenlandske agenter, er noe som en kriminell virksomhet, og man kan bare forestille seg skrikene av opprør fra New York Times hvis det var en lignende ordning med noe annet land.https://www.youtube.com/embed/hmDyIYT3GYY?feature=oembed

Den siste avsløringen om Israels juks innebærer subsidier som ble utbetalt skjult av israelske regjeringsorganer til grupper i USA som igjen tok retning fra den jødiske staten, og ofte blant annet skadet ekte amerikanske interesser. De involverte gruppene klarte ikke å avsløre betalingene, som er en forbrytelse .

De klarte ikke å registrere seg under vilkårene i Foreign Agents Registration Act of 1938, som pålegger straffer for grupper og enkeltpersoner som handler på vegne av utenlandske regjeringer.

Spesielt pålegger FARA at økonomien og forholdet til den utenlandske tilknyttede organisasjonen skal være åpen for justisdepartementet. Den sier at “enhver person som opptrer som agent, representant, ansatt eller tjener, eller på annen måte handler etter ordre, forespørsel eller under ledelse eller kontroll av en utenlandsk rektor.” De som ikke avslører, kan bli straffet med opptil fem års fengsel og bøter på opptil $ 250.000.

Israels forskjellige venner og fullmakter, unikt, har de facto blitt unntatt fra enhver regulering av den . Det siste seriøse forsøket på å registrere en større lobbyvirksomhet ble gjort av John F. Kennedy, som prøvde å få forgjengeren til dagens American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) i samsvar med FARA. Kennedy ble drept før han kunne fullføre prosessen.

For å være sikker har den amerikanske regjeringen nylig vært aggressiv i å kreve FARA-registrering for andre nasjoner så vel som for amerikanere som jobber for utenlandske makter. Det har vært flere fremtredende FARA-saker i nyhetene.

Store russiske nyhetsbyråer som opererer i USA ble tvunget til å registrere seg i 2017 fordi de i stor grad eller delvis ble finansiert av Kreml. Som en del av deres bønnavtaler innrømmet den tidligere Trump-kampanjelederen Paul Manafort og den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn begge at de ikke hadde fulgt FARA når de jobbet som konsulenter med utenlandske regjeringer.

En ledende mottaker av den israelske regjeringens storhet har vært Israel Allies Foundation (IAF), som har tilstedeværelse i 43 land over hele verden, selv om den er registrert i USA som en ideell organisasjon . Den mottok et tilskudd på $ 100.000 fra Israels departement for strategiske saker i 2019, en del av $ 6,6 millioner som ble utdelt til elleve amerikanske organisasjoner i 2018-9.

Israel Allies bruker spesielt Lawfare for å målrette den ikke-voldelige boikott-, avhendings- og sanksjonsbevegelsen (BDS), som har en stor og voksende tilstedeværelse på universitetscampusene. Effektiv lobbyvirksomhet fra IAF i USA har resultert i at mer enn halvparten av alle stater har vedtatt lovgivning som forbyr eller begrenser BDS-aktiviteten, mens lovgivning som vil kriminalisere organisasjoner som arbeider mot Israel, også har gått gjennom kongressen. IAF har vært direkte involvert i utarbeidelsen av slik lovgivning og har nylig presset på for nye lover som lovlig vil definere kritikk av Israel som antisemittisme.

Det israelske departementet for strategiske saker, opprinnelig, i 2015-7, prøvde å gi penger åpent til diaspora-organisasjoner, men fant ut at mange amerikanske jødiske grupper, til deres ære, ikke ville ta det på grunn av bekymringer over FARA og ble beskyldt for “dobbelt lojalitet. ” Så, departementet opprettet et tilsynelatende ikke-statlig “offentlig fordeleselskap” -utklipp for å fordele kontantene på en mer hemmelighetsfull måte. Mekanismen fikk det operative navnet Concert.

Konsertens eneste formål var å skaffe penger til advokatgrupper i diaspora som primært ville arbeide mot BDS og annen innsats for å delegitimere den jødiske staten. Concert hadde et uavhengig styre, men den ble ledet av generaldirektøren for Strategic Affairs Ministry.

Konsertens interne dokumenter er forutsigbart vage når de beskriver aktivitetene det finansierte, og man kan anta at de med vilje er villedende. De refererer til “defensive og støtende” handlinger, om “samfunnsansvar”, “den digitale slagmarken” og angående “forsterkningsenheter” som vil gi “støtte til organisasjoner i et pro-israelsk nettverk.”

Hensikten var å forbedre Israels image på grunn av den utbredte og helt nøyaktige oppfatningen om at dets menneskerettighetsrekord er blant de verste i verden . Konsert ble opprettet for å fungere som en mekanisme som skal utnyttes der situasjoner rådde som “krever en ‘utenfor regjeringen' diskusjon med de forskjellige målgruppene … [og] gir en rask og koordinert respons mot forsøkene på å sverte bildet av Israel rundt verden.”

Interessant, en av de mest gjenkjennelige mottakerne av konsertmidler var Christians United for Israel (CUFI), Amerikas største pro-Israel-gruppe, som mottok nesten $ 1,3 millioner i februar 2019 for å betale for flere 10 ukers lange “pilegrimsreiser” til Det hellige land. . Hver pilegrimsreise involverte tretti “innflytelsesrike kristne geistlige fra USA” som tydelig ble propagandert mens de var i Midt-Østen. Andre store utbetalinger gikk til overveiende jødiske studentgrupper, antagelig for å gi dem både ressurser og nødvendig opplæring for å motsette seg kritikere av Israel.

Den enkle måten å håndtere de massive og ulovlige israelske påvirkningsoperasjonene som er rettet mot USA, vil først og fremst være å trekke hver identifiserbare dollar som regjeringen til statsminister Benjamin Netanyahu bruker for å styrke støttespillere i Amerika fra 3,8 milliarder dollar pluss at Israel mottar hvert år direkte fra det amerikanske statskassen. Israel ville ikke være bekymret hvis USA skulle hente inn snaue 10 millioner dollar eller så, men det ville definitivt sende en melding.

Og så kan man følge opp ved å kreve at alle israelske fullmakter som sammen utgjør Israel-lobbyen registrerer seg under FARA. Man kan starte med AIPAC, Foundation for Defense of Democracies (FDD) og Institute for Near East Policy (WINEP), men det vil være mange, mange flere før arbeidet er gjort. Og CUFI, helt sikkert. De fundamentalistiske kristne hodetilfellene som plasserer Israels interesser foran de i deres eget land, må endelig ringes.

Philip Giraldi Ph.D., er administrerende direktør for rådet for nasjonal interesse.

Du kan faktisk delta i den globale innsatsen for å lamme -organisert kriminell kabals evne til folkemord, samtidig som du nyter helsefrihet samtidig ved å boikotte Big Pharma for godt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.