Nasjonal medisinsk database i USA bekrefter mulig kobling mellom korona og 5G telefoni (Oppdatering)

 by Hans Christian Færden

– Vår forskning viser vi at 5G millimeterbølger kan tas opp av dermatologiske celler, som fungerer som antenner og overføres til andre celler. Der kan de spille hovedrollen i å produsere koronavirus i biologiske celler. Dette kan vi lese i en ny rapport fra den amerikanske PubMed databasen. (Oppdatering 25.07: Studien ble trukket tilbake etter bred oppmerksomhet på nettet. Ingen begrunnelse)

Gitt at disse forskningsresultatene også bekreftes av andre forskere har vi endelig fått det vi må kunne mene er et vitenskapelig ubestridelig bevis på at 5G, som grunnet sin bølgelengde er en helsemessig svært skummel mobilteknologi.

Nå må det medgis at 5G sendes på forskjellige bølgelengder i forskjellige land, og at rapporten vi har funnet i PubMed basen kan ha forskjellig grad av viktighet, alt etter i hvilke land vi snakker om. Men vi snakker uansett om bølgelengder som kan skape disse problemene, ettersom 5G krever millimeterbølger for å kunne levere den nødvendige hastigheten.

DNA er bygget fra ladede elektroner og atomer og har en induktorlignende struktur. Induktorer samhandler med elektromagnetiske bølger og produserer ekstra bølger innen cellestrukturen. man kan i følge denne forskingsrapporten faktisk se for seg det kan skapes , slike som .

Alt dette er selvfølgelig veldig komplisert å forstå. Derfor anbefales alle som kan å lese linken under her. Der står rapporten, og kan noen til feil i oversettelsen her eller annet så please kommenter under her.

Kilde: 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells – PubMed

Related

Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven, frist 5.8.20

5. August 2020

In “Globalisering”

Den squalenbaserte vaksinen Fluad – som å kaste bensin på bålet?

28. July 2020

In “Globalisering”

Trump: – Dette kan bli siste gang dere ser meg på en stund

7. August 2020

In “Politikk”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.