Club Of Rome Erklærte ‘Planetary Emergency Plan’

HAF20. August 2020

FRAFLYTTINGGLOBAL OPPVARMING HOAXHEMMELIGE SAMFUNN

Club Of Rome Erklærte ‘Planetary Emergency Plan'

HAF20. August 2020

Club of Rome ble opprinnelig stiftet på et møte i David Rockefellers hus i Bellagio, Italia, og fremmet alarmisme over befolkningsveksten. Boken fra 1973, Limits to Growth , falt sammen med opprettelsen av den trilaterale kommisjonen , også av . De er fremdeles ved det.

Denne teksten er hentet fra Club of Romas rapport fra 2002, Planetary Emergency Plan: Securing a New Deal for People, Nature and Climate .

I og med at den store panikken i 2020 ( pandemi ) for tiden dominerer den nye syklusen, ikke tenk et øyeblikk på at radikal klimaendringsalarmisme har forsvunnet. Tvert imot, det er bare å vente på den enorme finansieringen som vil bli sprunget under Great . – TN-redaktør

Club Of Rome erklærte "planetarisk nødplan"

I 10.000 år har den menneskelige vokst og trives på grunn av jordas bemerkelsesverdige klimastabilitet og rike biologiske mangfold.

I løpet av de siste 50 årene har menneskelig aktivitet alvorlig undergravet denne motstandskraften. Våre mønstre av økonomisk vekst, utvikling, produksjon og forbruk presser jordas livsstøttesystemer utover deres naturlige grenser.

Stabiliteten til disse systemene – våre globale som vi så grunnleggende er avhengige av – er nå i faresonen. Vitenskapen er tydelig på at vi nå akselererer mot tippepunkter, og at konsekvensene av passivitet vil være katastrofale for menneskeheten. Tiden til å handle løper ut.

Dette er en planetarisk krise . Definisjonen av en nødsituasjon er en farlig hendelse som krever øyeblikkelig handling for å redusere risikoen for potensielt katastrofale resultater.

Effektene av og økologisk ødeleggelse er mer alvorlige og manifesterer seg tidligere enn mange vitenskapelige forutsigelser i tidligere tiår hadde forutsett. De mest autoritative globale vitenskapelige vurderingene konkluderer med at uten større inngrep, vil risikoen snart nå et kritisk stadium.

Vi må stabilisere klimaet ved 1,5 ° C over preindustrielle temperaturer, stanse tapet av biologisk mangfold, langsom polar ismeltsmelte og isbre-retrett, beskytte kritiske biomer og lagre mer karbon i jord, skog og hav.

Slik vil vi garantere både menneskers og planetens langsiktige helse og velvære. For å gjøre det, må imidlertid vårt svar på denne kompliserte nødsituasjonen gjenspeile de intrikate båndene mellom livet på planeten vår og systemene som regulerer den.

Den må ta tak i konvergensen av kriser og tippepunkter som har skapt denne planetariske nødsituasjonen. Vi har ikke mer tid til trinnvis, taus politikk.

2020 er et “superår” for internasjonal politikk. Det er 75-årsjubileum for FN . Det er den første muligheten for nasjoner å øke klimaambisjonen og oppfylle 2050 mål for null. En ny traktat om havene vil bli avtalt. Mål for biologisk mangfold blir kunngjort.

Og 2020 vil markere begynnelsen av tiåret for å skalere tiltak for å oppnå bærekraftige utviklingsmål. Dette tiåret må være et vendepunkt, øyeblikket da verden bøyer kurven, avverger den forestående katastrofen og velger i stedet å ta fatt på den raskeste økonomiske transformasjonen i vår historie.

Å erklære en planetarisk nødsituasjon gir et nytt kompass for nasjoner og injiserer den essensielle hastigheten i beslutninger.

Det vil sikre at alle tiltak fra 2020 blir tatt i lys av dens innvirkning på stabiliteten i jordas livsstøttesystemer, og understøttes av sosiale og økonomiske transformasjoner som er nødvendige for å sikre menneskers langsiktige helse og velvære og planet.

Selv om vår innsats skal være global, må svarene våre være lokale. De bør tilpasses lokale behov, ressurser og kulturer for å sikre at de får maksimal innvirkning og fungerer til alles fordel.

Den eksistensielle risikoen er reell. Likevel er mulighetene for ikke bare å avverge katastrofe, men å gjenoppbygge, forbedre og gjenopprette lett tilgjengelig. Historien har vist at menneskeheten er bemerkelsesverdig spenstig.

Vi er godt tilpasset til å svare på katastrofe gjennom samarbeid og innovasjon. Men de potensielle konsekvensene vi møter denne gangen er forskjellige – vi har et smalt vindu til å handle nå for å redusere risiko eller unngå katastrofe.

Vi vet ikke hvordan vi skal rekonstruere kryosfæren, den hydrologiske syklusen, regnskogene, korallrevene og alle andre livsstøttesystemer på jorden.

Når nødsituasjonen er fullstendig manifestert, vil det rett og slett være for sent å snu sammenbruddet. I tillegg til å stoppe klimaendringene og beskytte naturen, vil denne innsatsen forbedre helse, levebrød og rettferdighet og skape mer levelige og bærekraftige byer og landlige samfunn.

Våre foreslåtte forpliktelser og underbyggende tiltak er av den skalaen som er nødvendig for å reagere på den krisesituasjonen som mennesker og planter står overfor.

Målet vårt er å beskytte Global Commons gjennom 10 klare forpliktelser, og sikre at de blir oppfylt ved umiddelbart å implementere et sett med transformasjonspolitikk og markedshåndtak. Dette er vår forsikring som kommer ut av nødstilfeller og garanterer en rettferdig overgang for alle.

Vi inviterer nasjoner til å diskutere saken for en planlig beredskapsplan. Vi foreslår at en slik plan bygger på det presserende behovet for å halvere klimagassutslipp innen 2030, for å oppnå karbonneutralitet innen 2050, mens vi stopper tap av biologisk mangfold og beskytter viktige Global Commons.

Et slikt initiativ er i samsvar med målene for bærekraftig utvikling for å få slutt på fattigdom og forbedre livskvaliteten.

Vi kan komme fra nødstilfeller til en verden som kommer alle arter til gode, innenfor planetariske grenser og ikke etterlater noen. Dette er verden vi ser for oss, og verden som vi alle må strebe etter.

Begrunnelsen For Beredskapshandling

Vitenskapen er klar: klimaet og biologisk mangfold er fullt integrert og avhengig av hverandre. Siden den industrielle revolusjonen har økosystemer på land og i havet absorbert nær halvparten av utslippene fra fossilt brensel.

Uten naturens evne til å absorbere og lagre våre drivhusutslipp, ville vi allerede ha overskredet 2 ° C oppvarming, med potensielt katastrofale . Å bryte denne terskelen for oppvarming kan presse planeten mot irreversible og katastrofale tilbakemeldinger av biosfæren

Når klimaendringene endrer en hake i planetsystemet, kan det sette i gang en kjede med negative tilbakemeldingsløkker. Økende tørke, for eksempel, reduserer tropiske skogers evne til å lagre karbon, noe som gjør dem mer utsatt for branner og slipper ut enda flere klimagassutslipp.

Det betydelige tapet av kryosfæren har redusert albedokapasiteten til viktige jordsystemer for å reflektere varme fra planeten.

Jo høyere temperatur, desto mer permafrost tiner, med større utslipp av både CO2 og metan, noe som fører til enda større oppvarming og utløser ytterligere negative tilbakekoblingssløyfer.

Minst en million arter risikerer å forsvinne, mange i løpet av tiår. Matkjeder kan gå i oppløsning og viktige økosystemer kollapser. Artsmangfold og økosystemers integritet spiller en grunnleggende rolle i regulering av klima, vannsykluser, karbonbinding og matproduksjon.

Les hele historien her . Via Technocracy.newsMor Finner Stjålne Bilder Av Hennes Baby Datter På Pedofil NettstedForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Barnas Naturskog

GLOBAL OPPVARMING HOAX

Klimaforandringer Har Terrorisert Barn For Å Oppleve Traumer Når De Interagerer Med Naturen

HAF13. August 2020

Avfolking gjennom hungersnød Globale lockdowns satt til å stupe 100 millioner til ekstrem fattigdom

KORONAVIRUSFRAFLYTTING

Avfolking Gjennom Hungersnød: Globale Lockdowns Er Satt Til Å Stupe 100 Millioner Til Ekstrem Fattigdom

HAF11. August 2020

Soldater fra Fort Riley, Kansas, syk med spansk influensa på en sykehusavdeling i Camp Funston.

SAMMENSVERGELSEFRAFLYTTINGVAKSINER

Drepte En Militær Eksperimentell Vaksine I 1918 50-100 Millioner Mennesker Som Ble Beskyldt Som “Spansk Influensa”?

HAF10. August 2020

Bill Gates sier "coronavirus Elendighet" Vil "skje regelmessig" inntil klimaendringene er fikset

BILL GATESKORONAVIRUSGLOBAL OPPVARMING HOAX

Bill Gates Sier At “Coronavirus-Elendighet” Vil “Skje Regelmessig” Til Klimaendringene Er Fikset

HAF7. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.