Erna Solberg og hennes elitevenners planer om å bruke koronaen til å skape SIN verdensorden

 av Hans Christian Færden

i vil bygge en ny verdensorden, og ser den såkalte korona-pandemien som tidenes mulighet for å få til dette. Erna Solbergs tidligere utenriksminister er direktør for forumet. Hans sjef Klaus Schwab legger i videoen over ikke skjul på at Solbergs «vaksinebabyer» GAVI og CEPI er helt sentrale for å få etablert denne nye verdensorden.

Videoen MÅ sees! Her vises, med videobevis hva og hennes venner bruker koronakrisen til. Kan vi anta også hvorfor intet annet enn synes å bli akseptert behandling for korona? Hvordan kan vi ha tillit til våre ledere etter dette?

La det være helt klart at dette ikke handler om man er for eller mot vaksiner. Dette handler om ledere som tydeligvis vil misbruke det som en gang var en revolusjonerede god behandlingsform for og forebygging av flere sykdommer.

Står vi sammen for menneskeheten, eller skal den pengesterke eliten få fri vei til å etablere SIN verdenorden?

Deres løsning skal komme på bordet i januar! Kan vi stå sammen allerede nå?

Relatert

Etter korona: Dette kan bli verden om 5 år

7. august 2020

i “Ukategorisert”

Konservative Erna og kronprisen er på Bilderberg 2011

Enten det er mangel på visdom, mangel på innsikt eller bare at de tror de årlige Bilderberg-møtene er et sted hvor du kan gjøre verden bedre, vet jeg ikke. Men siden vi for første gang får en offisiell deltakerliste knyttet til årets Bilderberg-møte, vet vi at Høyres partileder Erna Solberg,…

12. juni 2011

i “Globalisering”

Youtube, Facebook og Twitter blokkerer informasjon som sannsynligvis kunne reddet mange liv

Da Youtube, Facebook og fjernet videoen med “Front Line Doctors” og i kalte praksis “falsk nyhet” fordi den utfordret Verdens Helseorganisasjon, WHO mener mange de at risikerte livet til mange mennesker.

30. juli 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.