George Soros Sender 220 Millioner Dollar Til Amerikanske Grupper Som Krever Politiforsvarsmidler

Presidenten for George Soros ‘Open Society Foundations erklærte at nå er' øyeblikket vi har investert i de siste 25 årene. ‘

av Paul Smeaton

George Soros-stiftede Open Society Foundations har kunngjort at de investerer 220 millioner dollar i “svartledede justisorganisasjoner” som i seg selv krever å forsvinne politiet og masse postvoter og uttrykke for opptøyene som har feid over hele landet. etter George Floyds død.

“Det er denne oppfordringen til rettferdighet i svarte og brune , en eksplosjon av ikke bare sympati, men solidaritet over hele linja,” sa president i Open Society Foundations, Patrick Gaspard, til The New York Times .

Onde George Soros-keiser Nwo

“Så det er på tide å doble ned. Og vi forsto at vi kan satse på disse aktivistene – svart og hvitt – som ser på dette som et øyeblikk av ikke bare inkrementalisme, men fullskala reform. ”

Soros er en produktiv finansmann av venstresidens årsaker i hele USA og rundt om i verden, inkludert abort, dødshjelp, befolkningskontroll, “ekteskap av samme kjønn”, transgenderisme og mer.

Foundations Foundations bruker nesten 1 milliard dollar årlig i 100 forskjellige land, inkludert 150 millioner dollar per år for å finansiere den venstreorienterte American Civil Liberties Union (ACLU), det ledende abortselskapet Planned Parenthood og andre liberale grupper.

I fjor investerte han 5,1 millioner dollar i en super-PAC dedikert til finansieringsgrupper som jobber mot Trumps gjenvalg.

Gaspard sa til The New York Times at nå er “øyeblikket vi har investert i de siste 25 årene.”

”Vi erkjenner at kampen for å avvikle systemisk rasisme er en pågående; det har eksistert fra republikkens morgen til i dag, og er innebygd i alle nivåer av regjering og i våre straff- og rettssystemer, ”sa Gaspard i en pressemelding publisert tidligere i går.

“Men kraftovergangen til folk som har tatt seg ut i gatene for å kreve at denne nasjonen gjør det bedre – mennesker i alle aldre, fra alle bakgrunner og i hvert hjørne av dette landet – gir håp for oss alle.”

Kommentarene hans ble gjentatt av Tom Perriello, administrerende direktør i Open Society-US, som direkte henviste til Black Lives Matter-bevegelsen.

“Suksessen til denne bevegelsen, den største i USAs historie, vil bli målt over år, ikke uker, og vi kan ikke si at svarte liv betyr noe og ikke gjør et flerårig engasjement for en strategi satt av og sentrering av svarte ledere og organisasjoner som endret Amerikas følelse av hva som er mulig, ”sa Perriello.

Pressemeldingen fra Open Society Foundations refererer til fire grupper som vil motta finansieringen: Black Voters Matter, Circle for Justice Innovations, Repairers of the Breach og Equal Justice Initiative.

Sidene Black Voters Matter på sosiale medier er fulle av innlegg som ber om uttømmelse av politiet i tillegg til å fremme massevis avstemning.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.