Thorbjørn Morstad 05.07 2024 FØLG MED!

Melissa McAtee, tidligere ansatt hos , viser her 👇et produkt med ref til Grapheneoksid fra . Produktet skulle være en totalt gjennomsiktig og vann-liknende væske..inntil Melissa fikk se en “grå sky” i -innholdet!!!.

Nano-kjemikalsk Grapheneoksid produseres med : Rene sorte nanopartikler (dekkende lag på kobber-plate), naturlig salt-vann (med saltvann-molekylenes Silika) og med Bly-plate, separert i beskrevet vann!. Beskrevet metall-plater kobles med kobbertråd over vann-overflaten. Den helhetlige oksid-prosessen, skjer i en åpen kontegner av plast, for å sikre Silika-dosene i hver av Nano-kapslenes senter. Jeg skriver dette fordi ?!!!!. Når feks Quinta Columna-gruppen demonstrerer “hvordan å magnetisk få ut “Grapheneoksid” fra Vaksine-innhold og Bedøvelser, dreier det seg om å dra ut MANGE MANGE MAGNETISKE METALLER (ikke bare Grapheneoksid)!!!. Alle de.. ikke ennå magnetiske og radioaktive metall-partiklene ligger igjen i “Vaksinene” og “Bedøvelsene”!!!.

Jeg skrev for ca 5-6 år siden, at nano-kjemikalsk Grapheneoksid ser ut som “grå-aktig lim” og at oksidet har lite til felles med andre nano-kjemikalske oksider. Videre, har Grapheneoksid- produksjon en repeterende tendens til å gå “galt”, da isotopene (av og fra bly) på det atomære nivået, tipper mellom positiv og negativ energi-ladning!!!. “Isotopene tipper” før partiklene blir til ferdige nano-kapsler..betyr : når isotopene treffer positivt ladet luft-molekyler (på vann-overflaten) faller partikkel-substansen ned på bunn av kontegneren..og når substansen treffer bunnen, tipper den magnetiske substansen negativt.

Gangen er permanent og “klumpene” løser seg ikke opp!. Isotopene samler seg på vei opp og på vei ned (i salt-vannet). Etter ca 2-3 timer, kan øyet lett se det ødelagte oksidet!. Hvorfor VIKTIG ?. Fordi slike ubalanserte og uberegnelige oksider..ER FARLIGE, OG SKAL ELEMINERES!!!. Grapheneoksid og MANGE andre nano-kjemikalske oksider (dvs metalliske og bio-syntetiske nano-kapsler) går via flyenes jet fans..og danner en meeeget farlig gass. Derav : “Nano-gass”. Vi passer GODT PÅ VÅR HELSE!!!.


36 minutter ut, ser vi “Polymer-celler”. Polymer-flak blandet med nano-kjemikalske kapsler..som også vokser permanent i størrelse og mengde!. Oppfordrer folk til å gå inn på Wikipedia's…10 nano-meter “Quantum dot”…Kvantum-prikker!. Det hender at Wikipedia ikke lyver..men bare “unngår” å legge ut om bruk.


41 minutter ut..ser vi “SelvEnsemblerende og ioniserende Lipide nanopartikler” (fra Pfizer!!!)..som jeg så ofte skriver om!. Delvis Biologiske / Organiske, delvis Syntetiske nano-kapsler!.


https://anamihalceamdphd.substack.com/p/breaking-news-glowing-c19-shots-and?utm=next-episode


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.