Thorbjørn Morstad 10.06 2024

Når temp-gradene hopper , over ekstremt kort tid, klarer ikke aminosyrene blandt de eldre eller syke i vårt å følge med!!!. Folket må selv, skru ned EMF-tårn og koble AV høyfrekvent- anlegg!!!.

Vårt Galehus av en regjering serverer FALSK TEMPERATUR overfor et folk med alvorlig hukommelsestap. Engangs- kveldskurs holdes for “våkne folk”..2500kr pr pers 😵‍💫🙈 !. Mens den aktuelle virkeligheten 👉.. Luftmolekyler blir fraksjoner for å kunne styres og kontrolleres. Først må utvalgte luftrom bli “sur” ved å fylle rom med nano-kjemikalsk gass. En meget syre-basert prosess produserer flere molekyler ut av et molekyl. Mange, mange mange..mindre molekyler måles nå i en milliondels millimeter (nano-meter) og skaper sur luft.

Videre, utsettes luft-molekylene for manipulerte frekvenser..for å skape “ønsket eller betalt temperaturer”. Vi kan beskrive slik temp for “syntetisk temperatur”. Naturlig varmt & kaldt..eller minus og plussgrader, finnes ikke lenger i slike luftrom. Syntetisk temperatur preger også lys v.v skygge..som fuktighet v.v tørrhet. Våre “falske temp-grader” har kommet gradvis over årrekker..fulgt opp med værmeldingenes “2 minusgrader..FØLES som 4-“.

Har ofte beskrevet vårt manipulerte luftrom som “å bo i en mikrobølgeovn”…fordi folket ikke helt kan skille lenger, mellom hva som er naturlig kaldt eller varmt. Hva som koker eller hva som fryser. Vi noterer at mikrobølger varmer eller fryser ned…innenfra og ut…IKKE utenfra og inn!!!. Bare noen få, husker naturlig sesong, vekslende temperaturer og naturlig grad-overgang. Med syntetisk temperatur, kan vi skape vinter midt på sommeren og tvinge folket til å bruke panelovner eller peis i juni eller juli-måneden. Gradvis, har syntetisk temperatur formet et helt samfunn med hukommelsesløshet. Vi trenger HANDLING og nytt IQ-gir ASAP!!!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.